Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun zaman sonra heyecanla maçın başlamasını beklemeye başladım. Umarım Hamza Hoca bu performansına devam eder. Taraftarda maça gitmeye başladı. İyi bir hava yakaladık

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bu ülke bu camia buna izin vermez. Şampiyon olursak milli görev diye kandırıp alırlar hamza hocayı bizden malesef.
Yok ya, Imparator var ya. O türk futbolunu yönetir tek başına. 5+2 mis gibi kontratı var. Hamza hoca bundan sonra yardımcı antrenörlük yapmaz. Geri adım olur bu çünkü.

I am the one who knocks!

Te amo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Che ne sai di cavolo!!

fe8f3da698.jpg

devre arası kampında ne yapacak acaba umarım verimli geçer, emre çolak gibi 1-2 futbolcu daha kazanırsak müthiş olur.

Bu arada son 4 yılın en başarılı başlangıcını yaptık Terimli ilk 2 sezonda dahil en başarılı ilk 14 haftamız ama BJK ve Fener de aynı şekilde zaten ilk 3 belli oldu...

güray vural hamlesi yapacak deniliyor. bizim maçta çok etkiliydi ama yani bilemedim. yalnız bu şartlarda iyi transfer telles'den başka sol bek yok. hakan ve tarık orada oynayamaz. hele hele sol önde sneijder'in oynadığını düşünürsek hiç olmaz.

türk sol bek alternatifi yanlis olmaz aslinda.

sagda Sabri,Tarik
solda Telles,Güray
Stoper Semih,ched,hakan,koray

Tellesi dinlendirip ofansa Brumayi koyabiliriz mesela. Aslinda iyi olur.

Yabanci kurali kaldirilsada, Türk oyuncu almak fena olmaz. Hele fiyatlar düstügü anda alcaksin Ozani, Enesi, Yusufu. Yanina kendini kanitlamis Yabanci oyuncu. Üstüne Bayern gibi ezeli rakibin en önemli oyuncularin sözlesme biten oyuncularini alcaksin (Egemen,Veli,Pektemek). Fena degil aslinda

Yalnız yaşı var maliyeti fazla olmamalı fiyatı düşecekse o ayrı tabi...

Güray, kanattan devşirme bek; Olcan' ın da daha önce başarıyla bek oynamışlığı varken, Olcan denenmeli bence ki stili itibariyle istediği geniş alanları bulması daha mümkün olacaktır...

Fena oyuncu değil, tamamen karşı değilim, makul bir bedelle alınabilir ama defansif yönden daha sağlam bir bek bulunmasını tercih ederim...

Olcan su anki mental ve fiziksel durumuyla sol bekte oynayamaz. Kosamadigi yetmezmiş gibi maçta surati sirke satıyor silah zoruyla oynatiliyormuscasina. Maçta yüz ifadesini görünce igreniyorum, sanki en klas adam kendisi, bizim topçuların hepsi çöp.

N5

Kadıköy'de kazanabilmemiz için 0-1 öne geçmemiz lazım,hemen ardından da 0-2 yapmamız lazım.Koskoca 15 senede 3 kez öne geçmişiz 0-1,üçünü de 10 dk bile koruyamamışız.En son kazandığımız maçta ise 0-1 öne geçtikten 5 dakika sonra 0-2 yapmışız da kazanmışız.

Şöyle de garip bir istatistik var.En son 1990-1991 sezonunda içerde dışarda yenmişiz Fener'i.Dile kolay 24 yıl.

İki kere geriden gelip kazanmak hem de böylesine zorlandığmız bir maçta gerçekten önemliydi. Çok iyi bir başlangıç yaptı , bir de deplasmanda böyle bir geri dönüş gösterebilirse , dirençli kalabilirse çok büyük işler başardığını gösterir hocamız.

Derbi bence son sınav olacak kendisi hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt