Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taktik anlayisin bile yok Hamza, ayni Terim gibi ilk 11 yaziyon gerisi allah kerim

Sacma sapan seyler, bi tane organize atak bile yok mac'ta.

Mehmet ocak denen arkadaş her halde mersin maçındaki müdahalelerini görmemiş hamza hocanın .Gözler görmek istemeyince...

Komiksiniz arkadas, ben diyorum taktik anlayis yok daha duzgun organize atak yok geliyor diye mudahele hakkinda bahsediyor, Mancini'de yapiyordu onlari ama sonuc yine husran.

Daha kim nerde durup ne yapicak nasil ataklar gelisecek bilmiyorlar, rakip toptayken kim nerde hangi bolgede pres yapicak belli degil.

Hamza hocanın taktik anlayışı yok istifa etsin bence.İlk iç saha maçında yuhalayalım ayrıca.

Arkadaş ne kadar önemsediniz şu kupa maçlarını.

Bi siz önemsiyosunuz başka kimse sallamıyor.

Hamza hocada haklı olarak devre arasında kimleri göndereceğini anlamak için herkese şans veriyor herkesi görmek istiyor.

Ayrıca oyuncuların bile umrunda deil ki maç hamza hoca napsın.
zaten gruptan çıkacagın garanti.

Çok dogru yapıyor hamza hoca. Bu maçı alsan ne olacak...

Emre yi gördü Korayı bir kez daha gördü.

Furkan umut un birşey olmadıgını gördü.

adam alacagını aldı.

Komiksiniz arkadas, ben diyorum taktik anlayis yok daha duzgun organize atak yok geliyor diye mudahele hakkinda bahsediyor, Mancini'de yapiyordu onlari ama sonuc yine husran.

Daha kim nerde durup ne yapicak nasil ataklar gelisecek bilmiyorlar, rakip toptayken kim nerde hangi bolgede pres yapicak belli degil.
Mehmet 2 tane stoper ilkkez yanyana oynuyor 2 tane merkez adamı ilkkez yanyana oynuyor zemin berbat bağzı maçlarda taktik teknik 2. Plandadır yani bu maçta onu gormemiz zor adamları maça motive etmekte zordur al işte örnek Yekta adam isteksiz olduğu o kadar belliki yani bu maçlarda bunların onemsendigini sanmıyorum.

Turkiye'nin neden gelismedigini suan anladim, tsk ederim ustun zeka uyeler :D

Mehmet hakli Hamza hocayi gönderip Mancini veya Prandelli´yi geri getirelim. Bizi taktik anlayislari ile yüceltsinler... Onlarin dönemlerinde oyuncular nekadar güzel biliyorlardi nerede duracaklarinini, Hamza hoca yine unutturdu.

PetShop_2023412.jpg

Şu Mehmet Ocak'a hala beyin nakli yapılmamış demek ki kaç hafta oldu hala aynı.

Mehmet hakli Hamza hocayi gönderip Mancini veya Prandelli´yi geri getirelim. Bizi taktik anlayislari ile yüceltsinler... Onlarin dönemlerinde oyuncular nekadar güzel biliyorlardi nerede duracaklarinini, Hamza hoca yine unutturdu.
Dediklerimden bunu mi cikardin? Bravo, zeka kupu mubarek.

Hocam su Umutla Furkani niye oynattin ya?Karabuk almaktan vazgecmese bari.

Neredeyse gelenden gidenden 4 yediğimiz
Kupada 2.lig 3.lig takımlarını bile tama yakın kadroyla yenemediğimiz yada yenerken zorlandıgımız takımdan

1. tercih yedekler değil 2.tercih yedeklerle çıkıp güle oynaya gelene gidene 4 attıgımız bir takım yarattın Hamza hoca helal olsun....

Sene sonunda sonuç ne olursa olsun ister şampiyon olalım ister 3.cü

Tüm türkiyenin dökülüyor dediği berbat dediği Mustafa Denizlilerin gelmeye cesaret edemediği takıma gelip

4 te 4 galibyet alıp kupada önüne gelen bir takım yarattın .

Seninle senyee de çalışmak boynumuzun borcu.
Bu takım bu kulüp bu taraftar sana güvenmeli...

Senin istediğin transferle çalışma hakkı sana tanınmalı

Tebrikler Hamza hoca, yine sonucu getiren hamleler yaptın. Böyle devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt