Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 maçta yaptığı hamlelerle skora doğrudan etki etti fakat bu hamleleri FM oynayan veletler her zaman yaptığı için pek fark yaratmıyor :D

Teknik adamlığına deha dedirten Prandelli,oyun içinde 13 farklı sistem deneyen Mancini'nın skora yansıtamadığını Hamza hoca yansıttı SAYGI.

Oyun içinde hamleleri şimdiye kadar hep fayda sagladi.

Sana helal olsun hocam 4 4 4 diye dalga geçenleri güzel dörtledin. sıra geldi 8taşa

fanboylar adeta bir sırp sniper gibi pusuda bekliyor, bir açık buldukları an yardıracaklar. bekleyedurun.

Komiksiniz arkadas, ben diyorum taktik anlayis yok daha duzgun organize atak yok geliyor diye mudahele hakkinda bahsediyor, Mancini'de yapiyordu onlari ama sonuc yine husran.

Daha kim nerde durup ne yapicak nasil ataklar gelisecek bilmiyorlar, rakip toptayken kim nerde hangi bolgede pres yapicak belli degil.
O dediklerin 1 ayda mı olacak.

Hep demişimdir, bazı arkadaşlar foruma sırf eleştri yapmak için üye olmuşlar.

Hamza Hoca' yla gelen değişimi görmeyen renkdaşlarımı Altı Nokta Körler Derneği' ne üye olmaya davet ediyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Hep demişimdir, bazı arkadaşlar foruma sırf eleştri yapmak için üye olmuşlar.

Hamza Hoca' yla gelen değişimi görmemeyen renkdaşlarımı Altı Nokta Körler Derneği' ne üye olmaya davet ediyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Gayet haklısın. Bu arkadaşlar Hamza Hoca gelmeden önceki zamanı çabuk unutmuş :) biz Barcelona gibi bir oyun felsefesine sahiptik de Hamza hoca mı bozdu ? Adamın elinde 40 kişi var şu an. hepsini tek tek izliyor. Fazlalıklar çıksın sonra bir uyum yakalanır kısa sürede. Herkes birbirine iyice alışınca kimin nerde duracağı netleşir.

istediği pasları alamayan pandevi alıp forvet arkasına koymak bile bir taktiktir ama tabi bunu anlayacak kafa ve futbol bilgisi lazım
futbol cahillerinin anlaması beklenemez
prandelli taktik dehası olarak geldi bu takıma :D :D

istediği pasları alamayan pandevi alıp forvet arkasına koymak bile bir taktiktir ama tabi bunu anlayacak kafa ve futbol bilgisi lazım
futbol cahillerinin anlaması beklenemez
prandelli taktik dehası olarak geldi bu takıma :D :D

çok iyi noktaya parmak bastın tebrikler. Hocanın taktik bilgisine laf etmemek lazım. Gayet yerinde hamleler yapıyor. Bunu bilmek için çok geçmişe gitmeye gerek yok, Mersin maçı iyi bir sınav olmuştur Hamza hoca için. Bugün de yaptı yapacağını Pandev ve Olcan hamlesiyle. Daha ne istiyorsunuz. Kaptana elinde kağıt verip herkesin yeri mi değişsin anlamıyorum bazen bazı renkdaşlarımı.

Son düzenleme:
Turkiye'nin neden gelismedigini suan anladim, tsk ederim ustun zeka uyeler :D

Sanada iki cift beyin nakli lazim olum Hamza hoca taktikten anlamiyor diyorsun ulan nasil TD istiyorsun bunun gibilere Prandelli sartoglu sart atican bunlarin onune Prandelliyi 2 sene boyunca size futbolu unuttursun hem senin icin iyi olur hemde bizim icin iyi olur.

Ustun futbol zekasi ile takimi seviye atlatan hocamiz Hamza'yi Diyarbakir macinda aldigi 4-1 galibiyet ile tebrik eder, oynattigi futbolunu takdir ederim, hele o taktik anlayisimiz efsaneydi bravo.

Not ; Hamza'yi sevmemem prandelli ve manciniyi sevdigimin anlamina gelmiyor.

oyunu çok iyi okuması en çok hoşuma gidiyor oyuncu değiştirmesine bile gerek kalmıyor bazen oyuncunun pozisyonunu değiştiriyor oyuna göre oyunu daha ileri seviyeye taşıyor olması gereken bir özellik özlemiştik böyle td leri ruh gibi kenarda izlemeleri 90+1 de yenilirken oyuncu değiştirme saçmalıkları felan

Ustun futbol zekasi ile takimi seviye atlatan hocamiz Hamza'yi Diyarbakir macinda aldigi 4-1 galibiyet ile tebrik eder, oynattigi futbolunu takdir ederim, hele o taktik anlayisimiz efsaneydi bravo.

Kişisel yorumlar niye yapıyorsun anlayamıyorum gerçekten.

Sevip sevmemek sana kalmış.

Ama, 3 senedir kör topal giden, ivmesi sürekli aşağıya giden takımda ki gerilemeye son verip tekrar umut aşıladığı gerçeği de gün gibi ortada.

Bırakta bir sinerji yakalayıp yürüyelim. Zaten ilk olumsuz sonuçta senin yaptığın gibi eleştirelere baişlayacak çok isim var.

Birşeyden de memnun olun lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt