Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne saçma insanlar var bunlara prandelli lazım hamza hocamız büyük geliyor kaldıramıyorlar.

Kişisel yorumlar niye yapıyorsun anlayamıyorum gerçekten.

Sevip sevmemek sana kalmış.

Ama, 3 senedir kör topal giden, ivmesi sürekli aşağıya giden takımda ki gerilemeye son verip tekrar umut aşıladığı gerçeği de gün gibi ortada.

Bırakta bir sinerji yakalayıp yürüyelim. Zaten ilk olumsuz sonuçta senin yaptığın gibi eleştirelere baişlayacak çok isim var.

Ne 3 senesi yav? :red:

2012-2013 yılında belki son derece başarılı sonuçlar aldık ama 2012'de ki oyun akışkanlığı yoktu.

3 sene derken, 2012-2013 büyük bölümü, 2013-2014, ve bu sezonun Prandelli'li ilk bölümünü içeriyor. Yoksa 2011'e kadar gidiyoruz tabi. :D

Ceyhun Kolos foruma çok hızlı bir giriş yaptı arklar helal olsun. Serkan Şakrak gibi forumun paralel yapısına sallamak kolay değil. :005:

hamza-hamzaoglu-gozyaslari-icinde-galatasaray-a-6738136_5248_m.jpg

Geldigi gunden bu yana tek hatasi olmayan yuce r.dasimiz Hamza hocamizi sevmeyebilirsiniz ama en azindan iyi niyet beslemeniz lazim. Su ana kadarki goruntu on numara kendi kurmadigi bir takimi sezon baslamisken oyun olarak dibe vurmus halde aldi kisa zamanda cehresini degistirdi.
Su ortamda su guleryuzlu adamin acigini beklemek art niyet beslemek demek,resmen hainlik.

Kendisinden 20 yas kucuk adamlarin kendisine hamza ileri hamza geri demesi de ayri bir rahatsiz edici hede.

oynadigimiz her mac ilk 20 dakika rezil rusva bir oyun sergiledik Hamza'nin altinda,

Överken de yererken de abartmamak lazım. Şimdilik fena değil. Ama zamanı var bence. Biraz alaturka yöntemlerle ilerliyoruz ama ilerde ne olacak görelim.

Gayet iyi gidiyor. Umarım uzun yıllar da takımın başında kalır. Kim gelecek ki yani, gelen farklı ne yapabilecek.

Ismi Hamza Hamzaoglu degil de, Ünal Aysal´in getirdigi bir Ignazio Hamzarelli olsaydi su an bu 180 derece degisimin nedenlerinin taktiksel anlamda bin bir cesit nedenini arardi bazi renktaslarimiz. Hayatinda ayagina amatör düzeyde bile futbol topu degmemis blogcular kudururdu böyle, agzlarindan salyalar akikta akita anlatirlardi hikayeleri, filozofileri, new school futbol anlayisini... Yemisim ben artik taktik anlayisinizi, iki tane müthis taktisyen daha yeni gördük. Ofansif olarak kurulmus, ofansif cok güclü bir takima, defansif top oynatan iki tane taktik dehasi. Tabi Hamza hoca gidip mendil icinde, okunmasinda zorluk cektigimiz, karikatürler cizmiyor.

Bana Hamza Hoca ile ilgili su an bile böyle yorumlarin gelmesi sasirtmiyor, cünkü bu canavari burada hepimiz yarattik. Genc arkadaslarimizin bu yollardan gitmesinde, hepimizin bir sorumlulugu vardir. 3 sene boyunca bu takim üst üste sampiyon olsada, avrupadan kupa gelsede bu bazilerinin icinde bu algi herzaman kalacaktir. Hamza Hoca´da en ufak bir sarsintida, cikacaktirlar ortaya...

Hamza hoca muhtesem bir giris yapti 6 galibiyet, 1 maglubiyet ve göze hos gelen hücum futbolu ile. Ama gelecek haftalarda maglubiyetler ve puan kayiplari olacaktir muhtemelen, bunlar bir sezonda dogal olarak yasanacak durumlar. Belki 3-4 mac galibiyet dahi alamayiz, ama sonuc olarak sezon sonunda alacagimiz derece önemli olacaktir, ve simdiye kadar cok saglam gidiyoruz, umarim da bozulmaz...

Ama taraftarimiz balik hafizali maalesef. Yarin öbürgün unutulacak bunlar yine. Cagdas futbolu felan filan denilecek, belki ligde en iyi savunma istatistiklerine sahip olacagiz, ama yine Hamza hocanin kör bicak gibi hücum futbolu oynattigini anlatanlar cikacaktir. Populist bir yönetimde gelirse, gidip yeniden bir macera pesine kosacaktir. Olan sonra yine bize olacak, ama yine ders almiyacaz.

Taraftar bilinclenmesi lazim...

Son düzenleme:
Beyler Hamza hocayi sevmeyenlere fazla takmayin. Bir insani 99 kisi sevse bile 100'üncü bir sevmeyen çikar. Öyle ya da böyle basarili oldu simdiye kadar.

Ismi Hamza Hamzaoglu degil de, Ünal Aysal´in getirdigi bir Ignazio Hamzarelli olsaydi su an bu 360 derece degisimin nedenlerinin taktiksel anlamda bin bir cesit nedenini arardi bazi renktaslarimiz. Hayatinda ayagina amatör düzeyde bile futbol topu degmemis blogcular kudururdu böyle, agzlarindan salyalar akikta akita anlatirlardi hikayeleri, filozofileri, new school futbol anlayisini... Yemisim ben artik taktik anlayisinizi, iki tane müthis taktisyen daha yeni gördük. Ofansif olarak kurulmus, ofansif cok güclü bir takima, defansif top oynatan iki tane taktik dehasi. Tabi Hamza hoca gidip mendil icinde, okunmasinda zorluk cektigimiz, karikatürler cizmiyor.

Bana Hamza Hoca ile ilgili su an bile böyle yorumlarin gelmesi sasirtmiyor, cünkü bu canavari burada hepimiz yarattik. Genc arkadaslarimizin bu yollardan gitmesinde, hepimizin bir sorumlulugu vardir. 3 sene boyunca bu takim üst üste sampiyon olsada, avrupadan kupa gelsede bu bazilerinin icinde bu algi herzaman kalacaktir. Hamza Hoca´da en ufak bir sarsintida, cikacaktirlar ortaya...

Hamza hoca muhtesem bir giris yapti 6 galibiyet, 1 maglubiyet ve göze hos gelen hücum futbolu ile. Ama gelecek haftalarda maglubiyetler ve puan kayiplari olacaktir muhtemelen, bunlar bir sezonda dogal olarak yasanacak durumlar. Belki 3-4 mac galibiyet dahi alamayiz, ama sonuc olarak sezon sonunda alacagimiz derece önemli olacaktir, ve simdiye kadar cok saglam gidiyoruz, umarim da bozulmaz...

Ama taraftarimiz balik hafizali maalesef. Yarin öbürgün unutulacak bunlar yine. Cagdas futbolu felan filan denilecek, belki ligde en iyi savunma istatistiklerine sahip olacagiz, ama yine Hamza hocanin kör bicak gibi hücum futbolu oynattigini anlatanlar cikacaktir. Populist bir yönetimde gelirse, gidip yeniden bir macera pesine kosacaktir. Olan sonra yine bize olacak, ama yine ders almiyacaz.

Taraftar bilinclenmesi lazim...

Adem hocam yaklasik 7 yildir sosyal medyayi takip ederim ilk zamanlar boyle zerzevatlar yoktu sonralari cogaldi hele Rijkaard'in gelmesiyle Türk futbol literaturune total futbol gibi terimler iyice yerlesince bunlar azdi.
Yok yani forumlarda,twitterda goruyoruz taktik dehasi Mancini geldi 6 ay sonra bunlarda yuhlayanlara katildi. Sonra Prandelli geldi yine ayni olay bugun Hamza hoca basarili olsun,olmasin etiketi iyi olmadigi icin yine yuhluyorlar ben anlamiyorum bunlara nasil bir teknik adam gerek ? Gerci salladigimdan da degil sirf merak ,tribunde falan boyle tip yok Allahtan twitterdakiler iste 15 yasinda fm oynayan genc tayfa.

Allah Nazarlardan korusun. Çok iyi gidiyoruz. Hamza hocanın daha öncesi ile kıyaslarsak.
Şampionluk ümidim hiç ama hiç yokdu vallahi. Şu an en büyük favori olarak bizi görmekteyim.
bjk tek rakibiz olur finishde ama onlarda dökülmeye başladılar sakatlıklardan dolayı. O tempoyu kaldıramayacaklar gibi sezon sonuna kadar
fener desteksiz her macda puan kaybede bilir havasında. Kolay denilen maclarda bile fire vere bilirler ilerde

koyu bir antiterimci olarak beni sasirtti. Ozellikle berbat bir takimi kisa surede toparlamasi gelecek oldugunu gosterdi tabi oncelikle kendi takimini kurmasini ve tetim tarzi transferler yapmamasi dilegimiz. Tek endisem transer secinlerinde terime danisma ihtimali olmasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt