Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca aldigimiz maci verdin.

Hamite nasil sabrettin o kadar.

Yasin mi senin ilk alternatifin?

Pandev 20 dk oynamaz miydi?

Umut Burak cift forvetinden bi halt olmayacagini umarim gormussundur.

Ulan Sinan- hamit degisikligi 5 dakika da bile farkettirdi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam bu hafta çok kötüydük. Neden bu kadar geride ve bitik oyuncuları aynı anda oynattın çözemedim. Kötüydün, kötüydük.

Kusura bakma ama bu maç senin yüzünden puan kaybettik hocam. Sinan Gümüş'ü az da olsa yine izledik. Canavar gibi çocuk. Resmen yardırıyor. Bu kadar eksik varken de oynatmayacaksan ne zaman oynatacaksın? Üstelik ruh gibi ortadan dolaşan Hamit ve Umut gibi isimler şans buluyorken Sinan'a neden yeterli şansı vermiyorsun?

Son düzenleme:
Tek maçta yerden yere vurmak istemiyorum ama elinle maçı verdin Hamza. Her hareketleri zarar olan Hamit'e, Semih'e nasıl sabrettin o kadar dakika arkadaş? Golü yiyeceğin belliydi yapmadın değişiklik sonunu kendin hazırladın.

Çok kötüydün hocam çok kötü.

Umut ve Hamit'e o kadar nasıl dayandın Allah aşkına açıkla.

Olcan,Hamit'i kov bu takımdan devre arası net bir forvet transfer edip Umut'u kulübeye çek.

Gaz bitti, ilk ciddi macta puan verdik hoca ile. Besiktas'a kaybedersek lig erkenden biter, Drogba gibi bir winner yok forvette gecen yil oldugu gibi cikip BJK macini alacak.

O kadar dil doktuk, cahil taraftarimizda artik anladi bunun hoca olmadigini.

Insan bu kadar bariz hata yaparmi, Prandellide hep hamitte israr ediyordu, onun sonu belli.

Adaletli olun arkadaş isme yaşa carta curta bakmayın başka bir şey istemiyoruz. Hamitin totosunu izleyecegime Sinani izlerim ya, varsin o hata yapsın. Çok mu zor şunu anlamak?

Vallahi yazık ya inanamıyorum. Hamza hoca adaletli olur heralde dedim Emre Çolak iyi performans gösterip 11'de devam edince ama değil maalesef. Hamit'e nasıl 87 dk sabretti vallahi peygamber sabrı olması gerek insan da Hamit'e o kadar dayanmak için. Semih istisnasız her maç batırıyor hala 11'de. En anlamadığım da Yasin Öztekin'i kiralamak istiyoruz ama her maç kurtarıcı olarak oyuna alıyor komik:red: Bruma o kadar mı kötü yani ben inanmıyorum. Eksikleri olsa da belli bi potansiyeli var bu adamın. Ya Hamit olayı deli etti beni bugün asıl gerçekten mantık dışı bu adam halı sahada bile oynayamaz gayet ciddiyim ölmüş bitmiş kesinlikle.

küçük takım hocalığından çıkmayıp 1-0a yatmaya çalışırsan böyle uf olur hamza.

Yedek kulübesine giren teknik direktörler beynini aldırıyo heralde.Ulan hiç bi bok oynamadan 1-0 öne geçmişiz 40 dakika boyunca geri yaslanıyosunuz.Sanki Bayern'le Madrid'le oynuyoruz da vakit geçirmeye çalışmalar rakibi geride beklemeler.ya arkadaş önde olan sensin al topu hücuma çık top çevir pozisyona gir belki atarsın 2'yi.O kadar ağır orta saha var ki takımda topu ileriye taşıyacak oyuncu yok ona rağmen hala Hamit-Olcan oyunda ve Bruma gibi topu ayağında tutacak rakibi zorlayacak pozisyona girebilecek adam var.Yok arkadaş işte bu takım savunma yapmayı bilmiyooooooo.Allah rızası için şu Semih'i de oynatma be.Gökhan Zan'ın yerinde olsam ana avrat küfür ederim benim yerime Semih'i oynatana.

Futbol bilgisi sifir, oyun okumasi sifir hic birsey bilmiyor Hamza, anca gaz ile oynatir.

Dakika 47dan itibaren belliydi gol yiyecegimiz, amma cektin arkaya oyunculari sanki real'le oyniyorsun, utan ya.

Acemilik yaptı. Bruma yı gol yemeden alsa oyuna sonuç farklı olurdu. Bruma nın gol atacağından değil. Kontratak tehditi olacağı için.

Skorun üzerine yatacaksan, top gezdirmelisin, rakibi uyutmalısın. Geriye çekilip beklersen, golü böyle yersin.

Yasin de ne bulduğunu da anlamak zor. Her maç oynuyor. 4 e 2 bir pozisyonu taca giden şutuğuyla yedi.

Cicim haftaları bitti böylece. Bundan sonrası önemli.

Bugünkü MAĞLUBİYETİN tek sorumlusu terim çırağıdır !
Çıkardığı 11 ile , oyuncu değişikliklerindeki zamanlamasından hatasına kadar herşey rezaletti ,
sahada akhisar'ın başında olduğunu sandı galiba bir an !

Hocam suçlusun !
Ama suçun Takım geriye yaslandı yada Yasini niye oyuna aldın hamit niye duruyor bruma niye oynamadı vs vs bunlar değil
golü yemesek şu an kahramandın.

Senin en büyük suçun SEMİH gibi bir çapsızı hala koruyor kolluyor ve 11 e alıyor olman..

Şu maçı kaybedip sorgulanıyorsan tamamen SEMİH tercihin yüzünden...

Bugün Korayı oynatsan stancu 1 tane hava topu alamaz. Defansdan çıkan her top rakibe gitmezdi...

Ama sen de takıntılısın. 100 maç oynasan yine değiştirmezsin semihi..

Su GS a semihi kesicek bir hoca gelmedikçe içim huzurla dolmayacak

hemen linç başlamış bakıyorum.

Prandelli döneminde bu maç kadar bile iyi oynadığımız maç yoktu.

Evet belki oyuncu hamlelerinde hatalar yaptı ama bunlar hep tecrübe. Burak boş kafayı atsa burda övgüler vardı gençler deplasmanı her zaman zordur 1 puan çok iyi.

Moralini bozma hocam böyle devam bu nazar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt