Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz cesaret hocam biraz cesaret. Cesaretli değilsen de adam kayırma. 3 gündür yazıyorum buralara. Semih Kaya nasıl formayı aldı ? Bir Kayseri maçında pat diye forma geldi ve bir daha çıkarmadı. Aynısını Emre Can'a yapsaydın ne kaybederdin ? Olcan'ın yerine de Sinan'ı oynatsan ne kaybederdin ?

Sinan Gümüs yetenekli bir çocuk. Eğer bu sezon şans bulup kendisini gösteremezse, yok olur gider. Harcıyoruz resmen koca göbek Olcan uğruna.
Umut Bulut aynı şekilde, ne yaptı bu adam? Pandev 2-3 pozisyon hazırladı, duvar oldu. Hücumda biraz etkiliydi en azından.

Güya adaletli forma dağıtacaktı, yerli-abi hegomanyasının kuklası oldu.

Sinan Gümüs yetenekli bir çocuk. Eğer bu sezon şans bulup kendisini gösteremezse, yok olur gider. Harcıyoruz resmen koca göbek Olcan uğruna.
Umut Bulut aynı şekilde, ne yaptı bu adam? Pandev 2-3 pozisyon hazırladı, duvar oldu. Hücumda biraz etkiliydi en azından.

Güya adaletli forma dağıtacaktı, yerli-abi hegomanyasının kuklası oldu.

Bir sene sözlesmesi kalmis göbekli olcana 5 Milyon avro vererek kim getirdi ? Kim bagladi nerdeyse yillik 2 Milyon avrodan 3-4 senelik kontrat ? Olcan´i kazanmak istemesi gayet normal, bu adam tutmaz ise nerdeyse 13 Milyon avro cöpe gidecek. Bedavaya gelmedi bu cocuk.

baya hataliydi bugün bencede. amasi mamasi yok . Umarim ders almisdir kendisine göre.

Hem transfer sezonu bitmeden, hem de lig başlamadan alınan bu mağlubiyeti ilerisi adına olumlu yöne çevireceğinden kuşkum yok teknik ekibin.
Ayaklarımız yere bastığı sürece şampiyonluğun en büyük adayıyız.

Bastan itibaren dedigim gibi Hamza hoca takima sampiyonluk ve sampiyonluklar bile kazandirsa, sadece böyle tek maclik kredisi var hocanin. Kim yapti, nasil yapti bilmiyorum ama zihinsel olarak güzel zehirlemis sosyal medyada taraftarimizi... :)

Hazirlik maci tadinda bir general prova kaybettik alt üst. Olabilir byöle kazalar, önemli olan bu hatalarin hafta sonu ve gelecek haftalarda yapilmamalari. Normal sartlarda her türlü 5-6 gol atamamiz gereken bir macti, bügün takim olarak son tercihleri devamli yanlis kullandik. Tabiki Olcan bu konuda zirveye cikmistir...

Emre Can hazir degil da, umarim hoca oynatmaz. Bu taraftara en fazla yem olur bu cocuk bu asamada. Zamani ancak gelecek sezon gelebilir, ama ozamanda yabanci siniri kalkiyor.

Son düzenleme:
Bir sene sözlesmesi kalmis göbekli olcana 5 Milyon avro vererek kim getirdi ? Kim bagladi nerdeyse yillik 2 Milyon avrodan 3-4 senelik kontrat ? Olcan´i kazanmak istemesi gayet normal, bu adam tutmaz ise nerdeyse 13 Milyon avro cöpe gidecek. Bedavaya gelmedi bu cocuk.

O paralar çoktan çöpe gitti, bu adamı oynatarak ne kazanabiliriz? Açık değil mi bir şey olmayacağı, herşeyden önce adamda sporcu ahlakı yok.
Peki Sinan Gümüş? Genç, hırslı, yetenekli ve gelecek vaat ediyor.

30 yaşına gelmiş, göbek yapmış, futbol umrunda değil. Hala adamı kazanmaktan bahsediyoruz

Senin mantığına göre Tarık Çamdal'ı da 11 oynatalım.

ftden cok sey ögrenmis

masallah,ftnin oldugu yerde adalet boldu,hamzada da bol

Bastan itibaren dedigim gibi Hamza hoca takima sampiyonluk ve sampiyonluklar bile kazandirsa, sadece böyle tek maclik kredisi var hocanin. Kim yapti, nasil yapti bilmiyorum ama zihinsel olarak güzel zehirlemis sosyal medyada taraftarimizi... :)

Hazirlik maci tadinda bir general prova kaybettik alt üst. Olabilir byöle kazalar, önemli olan bu hatalarin hafta sonu ve gelecek haftalarda yapilmamalari. Normal sartlarda her türlü 5-6 gol atamamiz gereken bir macti, bügün takim olarak son tercihleri devamli yanlis kullandik. Tabiki Olcan bu konuda zirveye cikmistir...

Emre Can hazir degil da, umarim hoca oynatmaz. Bu taraftara en fazla yem olur bu cocuk bu asamada. Zamani ancak gelecek sezon gelebilir, ama ozamanda yabanci siniri kalkiyor.

yapma adem. emre can hazir degilde olcanmi hazir.

bende hocaya destek taraftariyim ama genclerbirligi ve bu macta yapilan cok bariz hatalar insanlarin kafalarinda soru isaretleri birakti. olay bundan ibaret.

umarim bu hatalarindan ders cikarir hamza hoca.

Pandev-Umut değişikliği felaket ötesi. İlk yarıda sırtı dönük her topu tutabilen pandevin yerine umut kazması girince 1 tane bile pozsiyon bulamamak normal.

Saçma sapan bir maç.
Millet oyuncu değişikliklerini eleştiriyor te allam.

Daha geçen kupa maçında Yekta tek forvet falan oynamıştı.

Hamza Hamzaoğlu:"Bu yeni kural sadece yerliler için değil yabancılar için de rekabet yaratıyor. İyi oynayanı oynatacağız artık."

Hamza Hamzaoğlu:"Kendi altyapılarımızda bizim gözümüzün içine bakan çocuklar var. Kendi içimizdeki değerleri bulup kazandırmak daha önemli."

Neyse bişey demeyecem.

Pandev-Umut değişikliği felaket ötesi. İlk yarıda sırtı dönük her topu tutabilen pandevin yerine umut kazması girince 1 tane bile pozsiyon bulamamak normal.

bende bu konuda delireceğim... Nasıl oynamaz pandev yahu..hayır bu ne takıntısı ben anlamadım ki..ne bitmez kondüsyon sorunuymuş bu arkadaş.. hazırla o zaman adamı hamza hoca...yahu oynatın şu adamı kaliteli adam bu adam

O paralar çoktan çöpe gitti, bu adamı oynatarak ne kazanabiliriz? Açık değil mi bir şey olmayacağı, herşeyden önce adamda sporcu ahlakı yok.
Peki Sinan Gümüş? Genç, hırslı, yetenekli ve gelecek vaat ediyor.

30 yaşına gelmiş, göbek yapmış, futbol umrunda değil. Hala adamı kazanmaktan bahsediyoruz

Senin mantığına göre Tarık Çamdal'ı da 11 oynatalım.

Sag bek pozisyonuna zaten 8 milyon avro gömdük ve sonunda Sabi oynuyor. Orada Sabri´nin hic degilse özgüvenli bir sekilde oynamasindan dolayi bir ihtiyac yok zaten su an. Ama kanatlarda ihtiyac var, cünkü simdiye kadar hic biri gerektiren impakti gösteremedi.

Taraftar Prandelli´ye kiziyordu Olcan´i oynarmiyor diye, simdide Hamza hocaya oynatiyor diye kiziyorlar. Cok garip degil mi ? Taraftarin sadece günlük düsündügü icin ben fikirlerini acikcasi pek önemsememeye basladim. Chedjou´da gecen sene cöptü, tenekeydi, beli dönmüyordu adam bu sezon MVP oldu. Öyle her para bastigin adami ot´dan bokdan kesersen, borc icinde sürünürsün tabi.

Beni Olcan´da rahatsiz eden durum sadece kilosu, yoksa kalite olarak takimin en iyi yerlilerinden bir tanesi. Ben zaten Gökhan Töre´ye alma taraftariydim kilosu ve yasindan dolayi, ama aldiysan faydalanacaksin. Öyle her oyuncu kesilmez, hele hele büyük para verdiysen... Su an zaten tek forvet oynuyoruz... Birakin Bir Olcan, Umut, Bruma, Emre, Sneijder 5´lisü bir 3 mac üst üste top oynasin. Olcan her türlü macta kaderi degestirecek bir potansiyel barindiriyor...

Sinan Gümüs´ün su an ne yapacagini kestirmek zor. Hocanin bugün hatasi Emre Colak ile baslamamasi. Sinan bence en azindan rotasyonda olmasi lazim, böyle oynamya devam ederse Olcan zaten Sinan tek forvet oynadigimiz sürece formayi kapabilir. Ama dedigim gibi taraftar normal degil, yarin gidiü Sinan´in oyun zekasi yok felan filan cöp de diyebilir iki, üc mac sonra...

Son düzenleme:
yapma adem. emre can hazir degilde olcanmi hazir.

bende hocaya destek taraftariyim ama genclerbirligi ve bu macta yapilan cok bariz hatalar insanlarin kafalarinda soru isaretleri birakti. olay bundan ibaret.

umarim bu hatalarindan ders cikarir hamza hoca.

Olcan hazir olmak zorunda, Olcan bu kilolari bu sene almadi. Olcan hep böyleydi, neden alindi diye sorulsa daha iyi olmaz mi ? Olcan alinirken kilosunu elestirip, alinmasin diye bir konu acan taraftar varmi ? Ota boka konu aciliyor oysa. Prandelli oynatmiyor diye elestirilmedi mi Olcan´i ? Simdi oynatan hamza hoca elestiriliyor. Ben de bu yüzden istemiyordum Olcan´i ama performansindaki sorun kilosundan kaynaklanmiyor, cünkü gecen sene de böyleydi bu adam. Takima adapte olamadi ve özgüveni düsük.

Taraftara kalsa zaten her sene yap boz tahtasina cevirilsin takim... Burada FM Manager oynamiyoruz, yatirim yaptigimiz oyunculari kullanmamiz lazim. Hic degilse denememiz lazim...

Hamza hoca geldiginden beri cogu oyuncun özgüven durumunu düzellti sadece. Telles´in ayagi titiroyrdu gayet rahat oynuyor simdi. Selcuk ve Burak keza öyle, Emre Colak öyle. Bunu Olcan ve Bruma´da da basarabilirse önümüz acilir bu sezon. Ihtiyacimiz var cünkü.

Son düzenleme:
Hamza Hamzaoğlu:"Bu yeni kural sadece yerliler için değil yabancılar için de rekabet yaratıyor. İyi oynayanı oynatacağız artık."

Hamza Hamzaoğlu:"Kendi altyapılarımızda bizim gözümüzün içine bakan çocuklar var. Kendi içimizdeki değerleri bulup kazandırmak daha önemli."

Neyse bişey demeyecem.

Hamza Hocayi ne kadar cok sevsemde maalesef yabanci-yerli olayi konusunda suphe ediyorum.

sana katiliyorum. bencede denememiz lazim. iste o yuzden emre can oynamali. olay bir adamin hazir olup olmamasiysa emre cani oynatmayip olcani oynatmak sacmaliktir bana gore.

adami kazanicam diye mac kaybedersen o zaman milletde homurdanmaya baslar. bana ve bu taraftara kimse bugun olcanin nasil 90 dakika sahada kaldigini kimse mantikli bir sekilde aciklayamaz. nereye kadar gidicek bu is.

hadi diyelim olcan rize macindada boyle oynadi ve o macida verdik. hala diyecekmisin olcani kazanmak icin oynatmaliyiz diye.

kim hazirsa o oynamali. olcanin hazir olmadigini gormek icin teknik direktor olmaya gerek yok.

eger bu kafayla gidersek sneijderde kuser meloda sinirlenir, seyircide homurdanir, vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt