Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiğinden beri takımın futbolunda bir ilerleme,bir gelişme var ancak oyuncu değişikliklerinde biraz geç kalıyor gibi bir izlenim edindim.Mesela Rize maçında 45-60 dakikaları arasında oyundan düşüp oyunun üstünlüğünü Rize ye kaptırmıştık.O dakikalarda oyuna müdahele etmesi gerekiyordu.Neyseki gol yemedik.Ayrıca Sinan G. yerine sakat olan Burak ı oyuna alması da saçma bir değişiklikti.İnşallah hatalarından ders çıkarır.

Adamlar savunma arkasına vızır vızır sarkarken ve sürekli kaleciyle karşı karsiya kalirlarken şu savunmayı 2-3 adım geriye çekmek hiç aklına gelmedi di mi? Öyle izle maçı. Dua edelim de o maçın basindakilerden biri gol olmadı yoksa felaket bir skora gidiyor olabilirdik.

Kadiköyde ne olacak acaba

Hamza hocayi desteklemek istiyorum ama bu kadar kazik oyuncularla iyi sonuçlar elde etmek çok zor oldugunu da!unutmamak lazim.

Forvetler Umut ve Burak yahu!

Ulan adam hala ders almamis hala defans orta sahada ve ikinci yarının ilk saniyesinde gene kaleciyle karşı karşıya kaldılar. Yuh be yuh.

Hamza hoca benim için zaten yoktu da belki savunuculari artık bazı şeyleri gormuslerdir.

Senin kurduğun savunma hattına..

Maç sonunda özür diler yanlış yaptım hatalardan ders çıkaracağız der şovunu yapar haftaya yine aynı terane.

Ulan tellesi cekip brumayı alacaksın altı üstü. Hala taraftar gibi izliyorsun. Gidip yine yasini alacaksin sonunda.

bunun kafasi zaten nerde belli degil, her hafta ilginc oyuncu degiskleri yetmiyormus gibi, üstüne defans kurgusu ve hatta telles ile balta yla ilk 11 e cikmak...

galiba terim in 6-0 lik rekorunu legale etmek istiyordur

Bruma yerine Telles'i tercih ettiği için kendisini kutluyorum. Müthiş bir taktik zeka örneği.

İstifa et

Sent from my iPhone using Tapatalk

En az Drogba-Ceyhun değişikliği kadar saçma bir değişiklikle maçı verdi.

Takım hazır değil deme koskoca 1 ay Antalya'da ne yaptın derler adama
takım ölü be öyle aslanım kaplanım ile olmuyor bu işler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt