Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B82HTGxIcAAGE_s.jpg:large

1. yedigimiz golü gör hoca. Böyle orta sahami olur. Şu defans oyuncularimizin acizligi nedir. 1 tane adam var. Hiçmi konsantre olmazlar. Böyle rezil gol yiyen bir takim nasil şampiyon olsun. Önüne her geldiginde şu oyunculara izin verme.

Bu resimde gördüğüm başka şey ise şu..

Bu maçta takım 4-2-3-1 dizilimde oynuyordu, Emre Çolak ise Melo ile birlikte önlibero oynuyor.

Şimdi resme aşağıdan baktığımızda Telles hücumdan dönüyor, onun yerine doğru kaymış olan Melo ise tekrar kendi pozisyonunu almak için geri koşuyor.

Ancak sağ kanadımız tam bir facia. Sağ açık ve sağ bek ileri gidip geri dönmemiş, onların yerini doldurması gereken Emre Çolak ise pozisyonu gereği Belluschi'nin karşısında olması gerekirken hücuma katılmış ve geri dönememiş.

Savunmamız gerçekten tam bir facia. Geri dönüş süreleri muazzam uzun. Takımın boyu hala çok uzun.

Kısacası şampiyonluk zor :red:

Muslera
Sabri Chedjou Hakan Telles
Melo Selçuk
Emre Sneijder XXX
Umut

Eskişehir maçının kadrosu 1 kişi hariç belli. Çok zor bu kadroyla 3 puan.

devre arası çalışma programı dağıtmışsın ama kimse seni sallamamış hocam
sneijderden başka kendini yırtan yok

Takimin basina gectikten sonra iskelet kadro kurdu ve yaptigi degisiklikler dogruydu ama nezaman ki takimda eksikler oldu kadro ve oyuncu degisikliklerinde yanlis tercihler yapti.

Genclerbirligi,rizespor ve bursaspor maclarinda oldugu gibi.

Adamın elinde alternatifli bir kadro yok net
Olmayan defans olmayan forvet rotasyonu ile gayet basarılı

Adamın elinde alternatifli bir kadro yok net
Olmayan defans olmayan forvet rotasyonu ile gayet basarılı
İyi de senin benim yeterli bulmadığımız forveti beğenen yeterli diyen de kendisi. Pandev'den faydalanırım deyip 18'e almayan da kendisi. Hamza Hoca'yı bende başarılı buluyorum hatta Burak Yılmaz'ın teknik direktör hali olarak görüyorum. İyi-başarılı fakat Galatasaray'ın santraforu-teknik direktörü olmak için yeterli mi? Bana bu soruyu sordurtmaya başladı, başlarda kanatları kullanıp hızlı ataklarla gol aratacak gibi duruyordu ama zaman geçtikçe yorumcuların dediği gibi Fatih Terim'in kanatta merkez oyuncu kullanma sevdasına başladı. En büyük soru işareti de yabancı sınırın serbestliğine nasıl uyum sağlayacak? Tüm futbolculara özellikle de yerli oyunculara aşırı bağlı görünüp ipleri teslim etmiş olduğundan devre arasını iyi geçirememenin sıkıntısını çekiyorlar.

ilk 11 secimi ve yedek kadro yanlis, simdi merak ediyorum gol atamasak umutun yerine pandevi nasil sokacaksin

Hamza hoca futbol bilgini kullanarak takima ceki duzen ver.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ciddi anlamda henuz pismemis, yetersiz bir teknik direktör kendileri. Her mactan sonra hatayi kaldirmaz bu takim. Haftalardir hatali kadro cikartiyorsun yeter artik.

Ulan sozde futbolcular Mancini yi Prandelli yi sevmiyordu, bu adamlar sevilmemesine rağmen cok sevilen Hamza kadar basarili olmus neredeyse. Yeter artik bir kez daha kusura bakmayın benim hatam lafini duymak istemiyorum ben ya.

Bu dandik kadroyla sampiyon olmak neredeyse imkansiz olmasina ragmen, Hamza hoca ne kadar tecrübesiz oldugu belli oluyor.

Hamza: Bravo oğlum, hadi oğlum.

Bu kadar işte.

iyi kullanamadın şansını. herkes biliyor kadronun yetersiz olduğunu. hakedene, mücadele edene formayı ver o da yok. hala olcan, yasin vb gereksizlerle uğraşmaya devam et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt