Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taktik düşüncene m.çayım. Her hafta kadro ile bu kadar oynarsan koyarlar. Kupa maçında sonra bu mal kadroyu mu oluşturdun kafanda.

olcanı sol bek devam ettirerek taktik dehasını ispatladı

kuyt aldığı hava toplarıyla moral buldu

Çeptalk

Umut Bulut kovalasın seni.
Bok ettin takımı.

11'i geçtim. Niye Tellesi oyundan aldin. Umut ile ne planliyordun. Vallahi ayip. Haftaya Umut'u istedigin gibi oynat.

ya her hali ile yenilsek bile lider kaliyorduk , bu korkak futbol neden? hadi ilk yari oynadin bu taktik ile acaba ikinci yari icin hic mi aklina gelmedi hadi bunlar gol atarsa ben bu maci nasil ceviririm diye? yazik ya adamlar bildigin 100 tane orta kesit kanatlar bildigin felc di her kafa topu adamlar vurdu, biraz becerikli olsalar 3-5 tane yerdik, sezon sonu umarim yolcu olursun sampyion yapsan bile bu takimi

Büyük takım hocası olduğunun farkında değil Hamza Hocamız iyi niyetli olabilirsin lakin bu kadar çok geriye yaslanırsak olacağı buydu.

Umut'u oynattın hadi tamam, neyi bekledin değiştirmek için?
Hadi onu geçtim, gol yemişiz 90'da oyuncu sokuyorsun.
Bu kadar korkarklık amatörlük olmaz ya.

galatasarayda bir geleceği olabileceğini düşünmüyorum. büyük hoca değil gözümde malesef. olabilirdi elinde fırsat vardı ama yapamadı.

şu feneri böyle kadrolarla bu puan durumuyla mancini yener miydi ? yenemezdi demeye cesaretim yetmez. prandelli dahi bir sürpriz yapabilirdi.

olmadı hamza hoca

kazanacağımız maçı ikram ettik

ne yapalım bizim başımıza gelen her hoca enteresan bir şekilde akıl almaz işler yapıyor

açıklanamaz bir durum

kaybedilmiş bir şey yok ama tabi en önemli rakibi bu ikram ile tekrar masaya buyur ettik

Eserinle gurur duy!!!!

Ne vardi sanki yasin ve bruma'yi kesecek?????

Futbol fakiri Umut'a nasil 90 dk dayandin aklim almiyor

Tebrikler!!!!!

çok fazla da şey yapmamak lazım
sonuçta yeterince pozisyon bulduk
şansta yanımızdaydı

4 pozisyondan 1ini atamıyosan hocaya çokta söyleyecek bir şey yok bence.

cüneytin ilk maçtaki taç vermediği pozisyon fenere 2li averajda avantaj sağladı.

Umut'un varlığı, yerine brumanın veya emrenin girmemesi, sabrinin ileri çıkması, boşalan sağ bek..

O kanatta bom boş kalan kuyt şutu çekiyor ve gol oluyor..

kaç maçtır diyoruz kötü oynayıp alıyoruz diye bi bok futbol bilmeyen ergenler laf ediyor ser yaptık ama abisi diye.bu kadar rezil oynatmaya hakkı yok.seneye bu takımda olmayacağı kesinleşti hamzanın.son 15 senedir bu kadar rezil oynayan gs olmamıştır kadıköyde prandelli bile bu kadar madara olmazdı.bide dalga geçer gibi 88de emre ç.yi alıyorprandelli mancini falan yapsa böyle ptalca bişeyi saydırırdınız ergenler.

linç başladı açıkçası hocayı severim ama bu gece berbattı zaten kredisi az olan birisi olarak bu skor onun belki de gelecek planlarını bitirdi.

rezildi.

amator ligden bir hoca getirsen bu mac icin o da bu kadar yapardi.

yazik.

Dün burda sezon sonu gitsin diyen arkadaştan özür diliyorum.

Doğru söylemişsin kardeşim , sezon sonu gitsin gerçektende. Umuta 90 dk nasıl sabrediyorsun.

Yazıklar olsun! Haftalardır yaptığın tüm doğru işleri tek maçla berbat ettin. Son maçları her iki kanadı da iyi kullanabildiğimiz için kazanıyorduk. Bu maç ortada hiçbir sebep yokken rezil Umut'u oynatmanın ne gereği vardı? Hadi yaptın bir hata oynattın diyelim. 90 dakika sahada ne diye tuttun? Ulan takıma kör teknik adam koysak şu Umut'u çıkarırdı be. Fener'in ailecek geldiği dakikalarda Umut'un yerine Bruma'yı soksaydın şu an muhtemelen galibiyeti kutluyorduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt