Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane olacakken kestane oldu. Şu evlatlarindan vazgeçip biraz adaletli olmayı dene hoca. Bi de deplasmanda gayet korkak bir futbol oynarken nasıl 2ye 2 pozisyonlar yediğimizi de bir aciklayiver. Ilkinde sow atamadi ikincide o köyt denen armut hayatının vuruşunu yapıp golü attı. Sabri evladimiz nerelerdeydi o ara mesela?

Ben tek bir maçta hoca çizenlere katılmıyorum..12 maçta bir tek mağlubiyet alan hocayı çok çabuk harcıyorlar ancak bu maçta beni üzen şey şu oldu...

Hamza Hoca'da FT gibi işi inata bindiriyor.Umut Bulut'a nasıl katlandı 90 dakika boyunca..Resmen 10 kişi oynadık.Sezon sonunda yabancı sınırlaması kaldırılıyor görelim bakalım gereken takviyeleri yapacak mı yoksa yerli korkusuyla şu perfomansı yeterli mi görecek bunlar da problemdir bizim için..

senin gibi td olmaz olsun korkak herif

çok rahat alabileceğimiz maçı verdik yine bir hocanın mallığı yüzünden.bu umutu futbolcu yapanın onu oynatanın allah belasını versin hoca falan değilsin telles umut neydi bütün düzeni bozdun hızlı oyuncular yerine kağnılarla mallarla sürdün takımı sahaya

Maçtan önce "Kadıköy'e beraberlik için gitmeyi kabul etmiyorum" diyordun Hocam. Hakikaten beraberliği kabul etmedin ve maçı altın tepside şu rezil şikecilere sundun. Aferin muhteşem hoca aferin sana!!

Hani madem beraberlik için gittin o zaman Telles veya Balta dururken Olcan'ın sağ bek pozisyonunda ne işi var hoca? Semih dururken Koray'ı 18'e almak ne demektir? Umut'u kanat oynatmak ne demektir? Telles'i kanat oynatmak ne demektir? Resmen sana olan tüm sevgimi, saygımı ve güvenimi bu akşam yitirdim. Hoca moca değilsin kusura bakma...

Istisnasiz her mac hata yapiyosun be hoca.
Bu seviyenin adami degilsin. Milli takimda yanciliga devam et en iyisi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

umut denen oyuncu tanesini 90 dakika bize izlettin ya,yazıklar olsun sana yazıklar olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamitin ayidan dönen sutu bizi gaza getirdi kontrayi yedik halbuki cok rahat berabere bitirebilirdik

beyler hocayı en çok eleştirenlerden biri benim ama o 4 gol pozisyonundan 1 gol çıkaramadıysak bence hocaya fazla yüklenmeyin derim.

çok fazla da şey yapmamak lazım
sonuçta yeterince pozisyon bulduk
şansta yanımızdaydı

4 pozisyondan 1ini atamıyosan hocaya çokta söyleyecek bir şey yok bence.

cüneytin ilk maçtaki taç vermediği pozisyon fenere 2li averajda avantaj sağladı.
Son cümle hariç çok boş yorum.

böyle insanlarla avrupada başarı filan hayal. anca lig için uğraşırız hamzaoğluyla.
umarım sözleşme yenilenmez.

böyle maca cikilir mi hoca ya

küfürler tikandi icimde .... lanet olasi herifler, sakiz olduk su ignelerin agzinda

Efsane olacakken kestane oldu. Şu evlatlarindan vazgeçip biraz adaletli olmayı dene hoca. Bi de deplasmanda gayet korkak bir futbol oynarken nasıl 2ye 2 pozisyonlar yediğimizi de bir aciklayiver. Ilkinde sow atamadi ikincide o köyt denen armut hayatının vuruşunu yapıp golü attı. Sabri evladimiz nerelerdeydi o ara mesela?

ben bunu diyorum aylardır kimse dinlemiyor. sabri kadar tehlikeli bir sağ bek olmaz. kaç tane gol yedik böyle. sabri+umut tan oluşan bir sağ kanat. ne olabilir ki

Sayın hocam şu 2. yarının bir özetini biz taraftarlara sunabilse çok mutlu oluruz. Zira ben hiçbir şey anlamadım. O kadar sürede takımdan ne bekliyordu, neler hedefledi. Değişiklikleri falan filan, şöyle güzel bir anlatsa..

Kötü tarafı hatalarından ders almıyor maç tekrar oynansa aynı kadro ile çıkar.

Ait olduğun yere milli takıma adanalının yanına kebapçı çırağı olarak dön!! Çocukluğunun takımı feneri mutlu etmiştir herhalde!!

cok hataliydi ve bence macin kaybetmesinin bas sorumlusudur hoca.
ama yinede destek cikiyorum. tercübe kazanmisdir umarim.
bir derbi maci kaybeti diye adami asacak halim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt