Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi giden takımı niye bozuyorsun hoca ya. Aynısını Bursa'da da yaptın orada da verdik maçı.

Ben gazeteci olsam tek bişey sorardım hocaya. Umut yabancı futbolcu olsa 18'e alır mıydı? Sadece bunu merak ediyorum. İyi getirdi bugüne kadar ama adam kayırıyor resmen. En uyuz olduğum şey. İnşallah defolup gider şampiyon yapsa da gitsin. Ben kalsın diyordum da vazgeçtim adam falan değil benim gözümde.

Korkakca 11i ve oyun anlayışıyla bugün tarihin en rezil fenerbahçesine yenildik bundan sonra kimse bu vasıfsız hakkında olumlu bir sözümü duyamıyacak

Efsane olacakken kestane oldu. Şu evlatlarindan vazgeçip biraz adaletli olmayı dene hoca. Bi de deplasmanda gayet korkak bir futbol oynarken nasıl 2ye 2 pozisyonlar yediğimizi de bir aciklayiver. Ilkinde sow atamadi ikincide o köyt denen armut hayatının vuruşunu yapıp golü attı. Sabri evladimiz nerelerdeydi o ara mesela?

sabri yokken orayi umut kapatacakti güya :asd:
nerden tutsan elinde kaliyor

Emenike nin karsisinda Olcan i oynatan aklina tukureyim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yaziklar olsun hamza

Ismail kartal korkagi bile senden cesur cikti

Ismail kartal gibi bir capsiza yenildin ya yaziklar olsun sana!!!

90 dakika umutu cikarmayip seyrediyor ulan kanatsiz orta sahasiz top oynuyoruz en iyi bekimizi cikarip Yasini aldi Telles-Selcuk macin en iyisiydi

Takımın başında çıktığın 2.derbi bu.Hadi beşiktaş maçını derbiden saymayalım.Aklı selim bir hoca ilk kez fener karşısında maça çıkmışta olsa Umut denen yetenek fakiri adamı 90 dakika o sahada oynatmaz.Daha fazla diyecek bir şeyim yok sana.Kaç kez söyledik bu adam değişiklik yapmayı bilmiyor diye bazılarının zoruna gitti dediklerimiz eleştirmek için eleştirdi oldu.Umarım görmüşlerdir onlarda.

Başarılı son derece başarılı ama henüz büyük maçlarda vasatı aşamadı sınıfta kaldı.

Bu maçada son derece yanlış bir kadroyla çıkdı bence.

Ne bekliyordunuz ki haftalardır aynı hataları yapıp duruyor ,
mayıs sonu itibariyle şampiyon yapsada yapmasada kovulmalı !

Çıkdığın kadro doğruydu ama Olcan'ı çıkarman gerekirken sahanın en iyilerin Telles'i çıkararak sol kanadı tamamen rakibe verdin Hocam. Olcan'dan sol bek olmaz.

rakipte en rezil fener takımlarından biriydi.seneye bunla avrupaya falan gidersek madara olur geliriz.umutu hamiti izlerken hiçmi kafasından birşey geçmiyor bu adamın.sabri zaten 2. dakikadan belliydi madara olacağı caner madara etti sanki bi işe yarıyomuş gibi ileri gitti golü yedirdi.anadolu takımı yönetecek kapasitede ve vizyona sahip biri.bizde işi yok şampiyon olsak bile değişmez hatta bu maçı bu kadar rezil oynayıp alsaydık bile aynısını yazardım.futbol falan oynattığı yok.1-0 öne geçip böyle oynasaydık bile aynısını yazardım.sen galatasaraysın 1-0a 0-0 a yatmaya çalışıyorsun.dandik anadolu takımlarında tuttu diye bişey başardığını sandı.terimin hocalığından bi farkı yok.

Gene abartmaya baslamissiniz.Bence iyi kadroyla basladi ama Umutu 90 dk tutmasi net yanlisti.

cingıl bels

koskoca galatasarayda umud denen davar sadece pres yapsın diye kadıköyde 11de çıkıyor

hoca denen adam buna karar veriyor

ulan umudun presi hariç hiçbişeyi yok presi de bi halta yaramıyor sağından solundan maymun ettiler umudu

umuda gelen her top sanki alvese hatalı verilen pas gibiydi

YETTİ BE UMUD FALAN

seni de hoca diye bu kulübede oturtanın

45-65 dk arası adamlar dövdü resmen bizim kaleyi bi hamle yapmaktan acizsin

gs böyle amatörlükleri kaldırmaz şampiyon da yapsan sene sonu inş gidersin

Devam et her hafta kadroyu değiştirmeye maçı izlemeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt