Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu zihniyetteki adamlari floryadan iceriye sokmayacaksin
niye bir adamda israr ediyorsun arkadas
ft de bu yüzden her seyi mundar etti sen de öyle yaptin
umarim sutlanirsin ama sanmiyorum
apo bunu yalar birazdan

Sneijder' ın bu takımda anlaşabildiği ender oyunculardan Yasin' i neden bu kadar geç aldın ? Umut yerine neden Bruma' yı almadın eyy hocaaaa...

Tellese iyi oynuyor diyemi cikardin

yasin feneri bitirebilir diyemi yedekteydi lan

fenerli hamza

yok kadro ıyıymıs

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hamza hocam sen bugün kaderini belirledin, Umuta, Olcana, Buraka nasıl göz yumarsın.30 dk baskı yedik kenarda izledi maçı şaka gibi

Bariz sekilde takımı çökertti üstüne 90 dakika izledi kenarda, adam gelmiş hala o top gol olsaydı rererörö diyor.
Biz gol atsaydık söyleyeyim sana ne olacağını; 2 yi 3 ü yiyecektik, ne bekliyorsun bu oyunla.

cok hataliydi ve bence macin kaybetmesinin bas sorumlusudur hoca.
ama yinede destek cikiyorum. tercübe kazanmisdir umarim.
bir derbi maci kaybeti diye adami asacak halim yok
Haci, sorun maci kaybettik degil veya rakip Fenerbahce nin olmasi.
Hamza nin sorunu derslerinden hata cikarmamasi.
Sen oyle yada boyle haftalardir belirli bir taktik/anlayis ile maclarini kazaniyor, zaman zaman iyi futbol oynayip takimda bir pozitif hava yaratmisindir.
Simdi derbi maci var diye takimin her yeriyle oynamanin mantigini cozen Allah in bir kulu yoktur.
Forvet hatti garip, orta saha tuhaf. Sagkanat felc. Hadi kumar oynadin, bari oyuncu degisikligini dogru yap takima degisiklik getir. Ama nerde ?
Eminim seneye de basimizda olsa Hamza, yine ayni bir kadro veya anlayis ile Fener derbisine cikar. Bu kafayla bu yurumez..

Dün de bahsetmiştim.Hamza Hoca'nın sezon sonu kalması mantıklı olmayacaktır.

Hiç skor taraftarlığıyla gelmeyin ben oyun taraftarıyım Fenerbahçe istedi oynadı kazandı helal olsun bizim hocamızsa kadrosunu bozarak daha maç başlamadan kafadan kaybetti maçı üstelik oyun planına sadık kalacağını iddia ettiği bir maçta oldu bu yüreği yetmedi hem rezil bir oyun oynattı hem istediğimizi alamadı.

O ileri oyuncularla 2 dakika top tutamayacağımızı görmek için kahin olmaya gerek yoktu bari bir b planın olsaydı a planı tutmadı oturup izledi ve beklenen son geldi.

Hamza hoca İsmail Kartal karşısında sınıfta kaldı üzücü.

Alper altun bile haklı yani hamza hoca yuh sana !

Hata üstüne hata yaptın yine. Umutu oyunda tuttuğu yetmiyormuş gibi. Ya arkadaş sen 78.dakikalara berabere girmişin hamle şansın var. Rakibin her hamleyi yapmış en son weboyu almış orta sahayı salmış artık Emre-Dzemaili birini alsan orta sahayı tutacaksın veya Brumayı al rahat atağa çık. Galatasaraylıyım diyorsun eyvallahta kenarda taraftar gibi izliyorsun kaç oldu bu ya yeter. 80.dakikada yersin işte öyle golü. En kötü berabere bitireceğin maçı resmen verdin

.96dan beri gs-fb maçını izlerim bu kadar madara olduğumuzu hatırlamıyorumbi 4-0lık vardı.bide fenerin takımı son 5 yılın en kötüsü sen geri çekilip gel bana gol tmaya çalış diye bekleyen hocayı ben napıyım.prandelli,mancini,hasan şaş,ümit davala,taffarel bile takımın başında olsa bu kadar rezil olmazdı.burda hala bi daha olmasın böyle hata canişkom yazılıyor.

Umut-Sabri ne yapti biri anlatsin bana Telles hucumda doktururken Tellesi niye aldi biri aciklasin sunu.

Abi kağıt üstünde bakın Olcan-Koray-Sabri-Yasin-Hamit-Umut ile derbi oynadı. Bence fazla yüklenmek yanlış.

Değişiklikleri dışında iyiydi.

Forumdan 100 kişiye kadro yap desek sağ kanatta Umut ile başlamazdı maça

Bugün bittiği gün oldu

yaklaşık 30 dakika şikecilerin baskısını seyretti

Sonra ilk yarı tek tehlikeli orta gelmeyen sol kanattan Alex'i çıkarıp orayı otobana çevirdi

Anlaşılan Galatasaray kendisine en az 5-6 gömlek üstün geldi

artık desteklemiyorum BİTMİŞTİR...

Haci, sorun maci kaybettik degil veya rakip Fenerbahce nin olmasi.
Hamza nin sorunu derslerinden hata cikarmamasi.
Sen oyle yada boyle haftalardir belirli bir taktik/anlayis ile maclarini kazaniyor, zaman zaman iyi futbol oynayip takimda bir pozitif hava yaratmisindir.
Simdi derbi maci var diye takimin her yeriyle oynamanin mantigini cozen Allah in bir kulu yoktur.
Forvet hatti garip, orta saha tuhaf. Sagkanat felc. Hadi kumar oynadin, bari oyuncu degisikligini dogru yap takima degisiklik getir. Ama nerde ?
Eminim seneye de basimizda olsa Hamza, yine ayni bir kadro veya anlayis ile Fener derbisine cikar. Bu kafayla bu yurumez..

maalesef haklisin. özelikle kazanan takimi bozma konusunda. umutu cikart , buraki koy okadar.
hadi balta korayin yerine düsüne bilirsin.
yasine ayip degilmi veya brumaya ?! neyse saglik olsun ne deyim. lig karnesi simdiye kadar hocanin cok iyiden , iyi ye düsdü sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt