Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu fenere yenildik ya helal olsun. Iyi olsalar uzulmicem.

Kadro yanlış, oyun anlayışı yanlış, oyuncu değişiklikleri yanlış. Yine de kızmıyorum. 15 yıldır kimsenin yapamadığını tecrübesi olmayan birinden beklemek hatadır bence. Anlamadığım tek nokta, Maç öncesi söyledikleriyle maçta yaptıklarının birbiriyle çelişmesi. Özellikle ikinci yarı takımı beraberliğe yatırdı. Direkten dönen Frikikten itibaren gol geliyorum diyordu zaten. Dalga geçtiğimiz arap ismailin oyuna müdahaleleri Hamza hocadan daha doğruydu. Bunu görmüş olduk.

Önümüze bakalım artık.

Fatih terimin burun kılı bile değilsin hamzaoğlan

Sezon sonu şampiyon olacağız ve ne yazık ki önümüzde ki sezona Hamza hoca ile devam edeceğiz, kesinlikle Galatasaray vizyonuna sahip değil, bunu yeni gelecek yönetim ŞL başarısızlığından sonra anlayacak ama iş işten geçmiş olacak.

maalesef haklisin. özelikle kazanan takimi bozma konusunda. umutu cikart , buraki koy okadar.
hadi balta korayin yerine düsüne bilirsin.
yasine ayip degilmi veya brumaya ?! neyse saglik olsun ne deyim. lig karnesi simdiye kadar hocanin cok iyiden , iyi ye düsdü sadece.
Istatistik olarak Hamza iyidir, ama su mac onun kaderinin 50% si di. Tamamen sifir cekti, eger sampiyonlugu da kaybederse sezon sonu kimse onu daha tutamaz. Insallah sampiyon yapar da bunlari anca boyle unutturur..

Bakın görün eğer yorgun olmazsa Bjk bu şikecileri o statta yener...

Ama bizim beyefendi Hamza yapamaz

çünkü fubol bilgisi bu kadar

Oyuncularin yerleriyle oynayan hocalardan nefret ediyorum.

Anca bu sekilde oyunun icine edebilirdi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

maalesef haklisin. özelikle kazanan takimi bozma konusunda. umutu cikart , buraki koy okadar.
hadi balta korayin yerine düsüne bilirsin.
yasine ayip degilmi veya brumaya ?! neyse saglik olsun ne deyim. lig karnesi simdiye kadar hocanin cok iyiden , iyi ye düsdü sadece.

Kanatta burakla başlasaydı bile anlarım.En azından mancini az da olsa orada kullandı bu adamı.Ama umut tamamiyle vasatın altında. Hadi başlatmasını da geçtim değişiklikleri yanlıştı bu kadar dk nasıl sabredersin be hoca ayıp ya kaç senedir teknik direktörsün nasıl görmezsin böyle bir rezaleti

teknik direktör yazısını kaldırsanıza kardeşim hayret bişey ya

umudu sadece pres yapsın diye gs forması giydiren adama teknik direktör diyenin ....

umud da ne pres yaptı ya sağlı sollu geçtiler dengesiz umudu

dünyada çalım atması en kolay adam

Istatistik olarak Hamza iyidir, ama su mac onun kaderinin 50% si di. Tamamen sifir cekti, eger sampiyonlugu da kaybederse sezon sonu kimse onu daha tutamaz. Insallah sampiyon yapar da bunlari unutturur..

bilmiyorum artik. cok iyi yabanci hoca getirsen bile kadroyu fzll degistirmen gerekir hemen hemen.
Türkiyede yabanci hocalarin isi resmen kumar gibi Türk futbolcusu oldugu sürecede kadronda.
Hamza hoca da belki su an en ideal hoca bu düzende. digeride fatih terimdir ama o baska yerlerde zaten.

Maçi satmak istese ancak bu kadar aptalca oynayabilirdi

Sen Yasin i Bruma yi oynat oynat, sonra o adamlara guvenmedigini belli eder gibi bir anda o adamları kes, simdi haftaya tekrar koy o adamlari, yaptıkları galibiyet serisini tekrarlamalarini bekle. Yemezler hoca, kusura bakma ama yemezler bunu o oyuncular. Al iste o kadar korktun, o kadar takimin yarisini degistirdin ne oldu, yine kaybettik. Biraksaydin da bari takimi zirveye taşıyan adamlar bunun hakkini vermeye calissaydi bu mac.

Kanatta burakla başlasaydı bile anlarım.En azından mancini az da olsa orada kullandı bu adamı.Ama umut tamamiyle vasatın altında. Hadi başlatmasını da geçtim değişiklikleri yanlıştı bu kadar dk nasıl sabredersin be hoca ayıp ya kaç senedir teknik direktörsün nasıl görmezsin böyle bir rezaleti

umutu ben dügünümde bile oynatmam zaten . ne desiniz haklisiniz umut hakinda ve bence en büyük hatasi umut tercihidir.

Madem 1 puan alacan niye bekliyorsun alsana oyuna 20 dk kala hafta içi iyi oynayan Dzemailiyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt