Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanatsız takımla Galatasaray'ın başında bulunmuş Mancini > 2738362772616 tane kanat oyuncusu oynatma imkanına sahipken Umut'u oynatan Hamza

-Tapatalk-

Bu dogru degil yalniz. Amrabat, Bruma, Riera gibi oyuncular varken Mancini israr ile Burak ve Umut´u kanat olarak oynatti. Yani bu gözler Burak-Umut kanat kombinasyonu da gördü. En son olarak da Sneijder´i sola, Burak´i sagaya cekti. Su an Umut´a yapilan hakaretler, ozamanlar Burak´a yapiliyordu.

Hamza Hamzaoglu Prandelli vari isler yapmaya basladigi icin, bu takim böyle gitmeye basladi. Hamza Hamzaoglu gelirken, takimin birden kalkisa gecmesi, onun sansi ile alakasi yok. Hamza Hamzaoglu oyunu dinamik hale getirdi, bunu Prandelli´nin kullanmaya tenezzül etmedigi Emre Colak, Alex Telles, Bruma gibi oyuncular kullanarak yapti. Oyunumuzun kalite olarak düsmesinin bas nedenlerden bir tanesi, Emre Colak´i birden takimdan kesmesi. Orta alan Selcuk, Melo, Sneijder ile birden yine statiklesti, ancak Burak, Bruma, ve Yasin´i önlerine koyarak bir ara, yine bir seri yakaladi. Sonra Fenerbahce macindan sonra, bu uyumu bozdu, ve birdaha yakalamadi. Sadece Bruma´nin sahda olmasi, iyi yada kötü oyuna dinamiz katiyor, ve ileride alan aciyor. Orada bir top tutup, verebilyorsun.
Bugün bile, orta sahanin yumusamasina ragmen, Emre´nin girmesi ile futbol oynayip, pozisyon üretmeye basladik. Cünkü cocuk orta sahada kosuyor, top ile adim atiyor, dikine gidiyor...

Umut-Selcuk-Sneijder-Hamit-Yasin-Burak Orta saha ve hücum olarak statik kaliyor. Yasin sola sikisiyor, sag kanatta ise top dahi tutamiyoruz. Oyunda birden alanlar acilmamaya basliyor. Burak ve Umut tabiki top yapamiyor, adamlar rahat savunuyorlar bizi.

Bu takimda mantigin yolu, oyunu dinamik hale getirmektir...

Yasin/Olcan------------------Burak----------------Bruma
----------------------Sneijder-----Emre-------------------
----------------------Melo/Selcuk/Hamit------------------

Büyük maçları oynatmasını bilmiyor kesinlikle.Ayrıca geldiği ilk haftalar yeni teknik direktör değişimi sebebiyle futbolcular bir gazla oynadılar ama o da bir yere kadardı.Son haftalarda kazandığımız maçlarda bile takımımızdan umutlu olamıyoruz.Ayrıca bu sene şampiyon olsak bile seneye devam edilmesinden yana değilim.Çünkü hocanın açıklamalarından ve transferde Bilal,Merter,Güray,Fernandao,Donk,Doka gibi futbolcuların adının geçmesi beni endişelendiriyor.Ayrıca bu oyun anlayışıyla Cl de ki maceramız bu sezonki rezillikten pek farksız olmaz.
Ama şunuda biliyorum ki bir şekilde şampiyon olursak yeni gelen yönetim büyük bir olasılıkla Hamza ile devam eder.

Teşekkürler hamza, her şeyin içine ettin.

hamza_hamzaoglu_6525.jpg

ne demek beyler her zaman. aslolan fenerbahçe.

teknik direktör falan degil bu. sezon sonu mutlaka senol günes takimin basina getirilmelidir.

Hamza mutlu biz mutsuz.

Sacmalamayin be

~tap
tabiki o kadar değil ama hoca umutun katkılarını anlatsın inan kızmaktan vazgeçicem olur bu futbol bu sene onlar seneye biz diyeceğim

sabri oyunu resmen sabote etti? hoca ne yaptı? izledi!

sabrinin alternatifi yok derse ok alsın meloyu dönsün arkada üçlüye orta sahada kazanalım

Bu takimi sampiyon yapamadiktan sonra hangi Baskan adayi bunu tutacaktir merak ediyorum..

Ben baskan adayi olsam saglam bir liste ile girerim + iyi bir yabanci teknik direktor ile on gorusmeleri tamamlamis olurdum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt