Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunla devam edecek kadar salak bir başkan yok Galatasarayda rahat olun.

herkes şampiyonluk havası dağılmasın takım bozulmasın diye öyle konuşuyor. hoş daha ne kadar dağılabilir bir takım orası da ayrı tartışma konusu.

Bence yine de sampiyon olabiliriz; BJK maç kendi elimizde. Fener'in puan kayip etmesi lazim iste.

Hamza diye teknik direktör mi olur. Hamza dedigin kahvede okey oynar, taş çalar.

sonuçta bir oyun
fenerbahçemizi tebrik ederiz diyecek sene sonunda
hatta yanına tüpcüyü de alabilir bu acıklamayı yapmak icin

harzo_02.jpg

Sene sonu istifanı bekliyoruz. Bir değil iki değil her hafta hata yapılır mı? Rezalet bir taktik anlayışı. Sezon sonu Lucescu veya Şenol Güneş ile anlaşılmalı. Bu kimdir aga. Adam bjk maçı hariç ilk 5deki takımlara karşı galip gelememiş. Dünkü Trabzon maçından sonra benim için tamamen bitti ve affetmeyecem. Senin yüzünden Fener'in 4. Yıldızı takışını izleyeceğiz.

Lucescu veya Şenol Güneş diyorum...
Ancak bunlar kısa vadede başarılı olur.

ahhh Hamza hoca ahhhh. Tam amatör çıktın ya. Bu ligde önce gol yemeyeceksin gol, bi öğrenemedin gitti şunu. Her maça 1-0 yenik başlıyoruz resmen. Bir de Umut sevdası var ki, adamı yedek bırakmamak için sağaçık oynatıyo. Utanmasa kaleci oynatacak. Tamam bu kadroyu sen kurmadın ama bari biraz oyuna müdahale et. 10 yaşındaki velete sorsan Umut yerine Bruma ile başlardı. Hadi neyse umutla başladın, devre arası niye yasini çıkarıyorsun umut dururken. Tamam yasin de kötüydü ama 1 hareket yapar 1 adam geçer maçı çevirir. Umut ne çalımla ne süratiyle adam geçemez ki. Şimdi bekle ki şikeciler puan kaybetsin. Küfretmemek için kendimi zor tutuyorum sana yaa.

Fb 0
Ts 0... 2 macta 0 puan ts gibi bir cop takima karsi.
Ibb 1

Bu adamdan td falan olmaz. 8jk macini da 0 puanla bitirir bu. Gorunen koy kilavuz istemez.

Taktiken falan cakmiyor bu. Fatih hocasi gibi gazla oynatiyor.

Fb 0
Ts 0
Ibb 1

Bu adamdan td falan olmaz. 8jk mCini da 0 puanla bitirir bu. Gorunen koy kilavuz istemez.

Taktiken falan cakmiyor bu. Fatih hocasi gibi gazla oynatiyor.

+ Bursa 1(hamza döneminde)

Büyük maclari oynayamiyor Akhisarli. Fb ve Ts maclarinda umud malini oynatarak ayni hatayi yapti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt