Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sendeki balın çeyreği Mancinide yoktu be , yat kalk Allah'a şükret ama bunu kavrayabilecek kapasiten varmıdır tartışılır ,
Ulan işe bak bizim başımızda yalaka azizci bir yönetim onun evladı fenerli hamza , fenerin başında aziz denen ne idüğü belirsiz ve evladı çapsız eagle ,
kargaların başında çapsız yalaka yalancı fiko ve onun şovmen biliçi ,
Yazık yahu bu renklere gönül verenlere , şu yaşımdayım bugünkü gibi aşşağılık bir tabloyu hiç görmedim !

Bana göre öncelerde firsati nasil teptiyse, o firsati getiren de kendisidir. Ancak Hamza hocanin kendisini kanitlama ihtiyaci var. Avrupada teknik adam icin sabir 1 sene, 2 senedir, Türkiye´de 3-4 mac. Az zamani var, sans istiyorsa bunu almasi gerekir. Firsat yeniden geldi, hem GS hemde kendisi icin. Ben umutluyum, yeterki eski dogrularina dönsün.

Doğru.Zaten diyorum hep şampiyon olamazsak "kendi aldığı şampiyonluğu kendi verecek" diye.

Avantaj bu dakikadan sonra elimizde...

Galatasaray:
- Antep (Home)
- Akhisar (Road)
- Konya (Home)
- Mersin (Road)
- Gencler (Home)
- Besiktas (Home)
- Rize (Road)

Fenerbahce:
- Balikesir (Home)
- Sivas (Road)
- Erciyes (Home)
- Mersin (Road)
- Basak (Road)
- Kasimpasa (Home)

Fenerbahce Sivas ve Basak deplasmanlarinda takilir, biz BJK´yi genel olarak evde rahat yeneriz.

Hocam bi 7 haftalik tatile çiksan, sampiyonluk kutlamara gelirken katilirsin. Bi $artla, kalabilirsin. Umut u artik sag açik oynatma.

Hamza Hoca sana hatani telafi etmen icin bir sans daha umarim iyi kullanirsin bu sansi.

Pişti olmuşuz! :D...
Başka avatar mı yok yaw?...2-3 ay oldu bende; Burak ben avatar yaptıktan sonra futbolcu olduğunu hatırlayınca, sonraki totem opsiyonumu Sinan için kullandım, henüz bir etkisi yok ama yine de ümidimi kesmedim, olacak bu çocuk :hat:...

şimdi gördüm renkdaş :D

Avantaj bu dakikadan sonra elimizde...

Galatasaray:
- Antep (Home)
- Akhisar (Road)
- Konya (Home)
- Mersin (Road)
- Gencler (Home)
- Besiktas (Home)
- Rize (Road)

Fenerbahce:
- Balikesir (Home)
- Sivas (Road)
- Erciyes (Home)
- Mersin (Road)
- Basak (Road)
- Kasimpasa (Home)

Fenerbahce Sivas ve Basak deplasmanlarinda takilir, biz BJK´yi genel olarak evde rahat yeneriz.

Galatasaray:
- Antep (Home) 1
- Akhisar (Road) 2
- Konya (Home) 1
- Mersin (Road) Beraberlik veya 2 emin değilim. Takım motive olursa alırız.
- Gencler (Home) 1
- Besiktas (Home) Taraftar desteği ile 1
- Rize (Road) Güzel maç olur, 2

Fenerbahce:
- Balikesir (Home) 1
- Sivas (Road) Aziz bu maçı kaçırmaz, 2
- Erciyes (Home) 1
- Mersin (Road) Yine bala felan gol atarlarsa yenerler. Ama Mersin dirençli oynarsa yenebilir de. Emin değilim.
- Basak (Road) Başakşehir puan alabilir belki ama şampiyonluk yarışı kızışırsa bırakmazlar maçı. Buna da 1 diyebiliriz.
- Kasimpasa (Home) Banko 1

Herhalde antepide yendirmeyi başarir. Sahamizda puan vermeyiz diye düşünüyorum. Ya da öyle düşünmeyi istiyorum.

90 dakika Umutu oynatarak birkac macta asiri gereksiz puan kayiplari yaparak bizi zora sokan hocadir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt