Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burası akhisar değil hamza efendi!sen GS'ya maç kaybettirmek,puan kaybettirmek için değil GS'ya maç kazandırmak için başımızdasın.zaten muslera yok..sneijder ve burak kayıplarda...taraftar takıma güvenmiyo..ulan sen neyine güvenipte emre çolağı,brumayı kadro dışı bırakıyosun?

burası akhisar değil hamza efendi!sen GS'ya maç kaybettirmek,puan kaybettirmek için değil GS'ya maç kazandırmak için başımızdasın.zaten muslera yok..sneijder ve burak kayıplarda...taraftar takıma güvenmiyo..ulan sen neyine güvenipte emre çolağı,brumayı kadro dışı bırakıyosun?
Sebep neymiş, bir de kesin mi? Sinan Gümüş var mı kadroda?

Hoca çok ballı adam umarım bu akşam da yine o balıyla alırız maçı. Bruma'yı severim yetersiz olduğunu da kabul ederim mesele bu değil sen tüm lig oynattığın adamı "şampiyonluk maçında" kadroya almazsa ki alternatifi bile yokken 18'e almazsa ben burda sıradan bir taraftar olarak ne olduğunu merak ederim.

Hamza'ya hocaya önce Mancini veya Prandelli gibi berlirli bir bütçe verilsin, ondan sonra hocaligini tartisalim.

Mancini hoca iken nisan'da Fenerbahçeye hediye ettigimiz sezonda en az 17m euro harcadigini unutmamak lazim.

Feneriyle arayı açtık ya hemen devreye girdi. Ama futbolcularimiz gerekeni yapıp hem hamzayi hem hakemleri en sonunda da rakibi yenmesini bileceklerdir.

kazanirsak futbolcular sayesinde, kaybedersek hoca yüzünden :red:

Puan kaybetsek de şurada ağız tadıyla sallasak diye bekleyen "GS taraftarları" var. :asd22:

Puan kaybetsek de şurada ağız tadıyla sallasak diye bekleyen "GS taraftarları" var. :asd22:

Abi ben anlamıyorum... Arkadaşlar o kadar anti Hamza hocacı ki utanmasalar Emre özür diledi neden almadın diyecekler... Sabah lig tvyi seyrediyordum orada geçen laf şu "Galatasaray'da bu sezon herkes sorumluluk aldı maçlara etki edecek hareketlerde bulundu" dedi... sonra saydı işte beklenen isimleri sırası önemsiz yazıyorum sneijder burak, umut, muslera, sabri, yasin, hakan balta, chedjou diye... en son bruma dedi sonra ne dediğini anladı "gerçi takıma maça etki anlamında olumlu katkıda bulunmayan alex telles ve bruma var diye devam etti... Bruma ve Alex Telles'in oyuna etki edip de maç kazandıracak hareket yaptığı bir maç hatırlıyor musunuz size soruyorum? Bruma inadından vazgeç diyen 2 hafta önce dedem miydi? Oynasın hafta içi kupa maçında ikisi de... hem beşiktaş maçına hazır olurlar, dinlenirler kupadan sonra 4 günde, genç adamlar sonuçta... hem de kupa maçında tamamen yedek çık diyen taraftarlar var onların istediği olur bir nebze... Bruma mı Umut mu derseniz gole yönelik Brumadan görece çok daha iyi olan Umut her zaman favoridir, özellikle sezon sonu itibariyle...

Resmen kumar oynamış.Haydi Emre'yi anladık,Bruma niye yok?Haydi 11'e almadın niye kadro da yok?İnşallah işler yolunda gider.

Bugunku macta ya Hamit ya Umut sag acikta oynayacakmis :oley:

Çok kötü bir teknik direktör. Sorarlar adama madem almayacan bari yedekte beklet diye. Aydın mı girecek yedeğe ? Diyelim Aydın girdi hangi haktan hukuktan bahsedeceksin acaba. Hani forma adaletin varmış ya senin. Bari Sinan Gümüşü alsaydın be adam. Oooff oofff çıldırtacak bu adam beni bi sakatlık çıkmasa bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt