Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıldırtacak beni. Seneye asla devam edilmemeli.

Bruma ve Emre'yi kadroya bile almamak ne demek?

Yasin ve Olcan'ı değiştirmemiz gerekse kim girecek? Ayrıca Bruma da Emre de Olcan'dan iyidir.

Ben böyle saçmalık görmedim ve ciddi ciddi maçtan korkmaya başladım.

Umarim sansin bir kez daha yaver gider sevgili guresci . Ismail ile yaristigin bu sezonda umarim sampiyon teknik direktor olur ve hayalinde ulasamayacagin bir seyi Ismail ve Galatasaray sayesinde yasamis olursun .

Çıldırtacak beni. Seneye asla devam edilmemeli.

Bruma ve Emre'yi kadroya bile almamak ne demek?

Yasin ve Olcan'ı değiştirmemiz gerekse kim girecek? Ayrıca Bruma da Emre de Olcan'dan iyidir.

Ben böyle saçmalık görmedim ve ciddi ciddi maçtan korkmaya başladım.

Aaa olur mu hiç ? Umutu alacak ya kanata onun yolunu yapıyor

hayam ulvi sergen zeren ve bu adamı en ağır şekilde eleştirenler şampiyon olursak siz sevinmeyin.

Tam ısınmaya başlıcam öyle bir saçmalık yapıyor ki tekrardan beni kendime getiriyor. Gelecek sene kesinlikle başımızda olmamalı.

Ya ben Bruma ya da Emreyi niye kestin diyenlerden değilim ama yedekte olmaları gerek diye düşünenlerdenim evet disiplin çok önemli ama yedekte durmasıda bir.nevi ceza hadi ikisini almadın o zaman Sinan Gümüş ün suçu ne a2 de oynatıyorsun yolsa genel anlamda Hamza Hoca başarılı bana göre tabi bazı maçlarda saçmaladığı gerçeğini görmezden gelemeyiz diğer taraftan hangisi saçmalamıyor ki

En az 4-5 senelik sözleşme imzalanır umarım.

Adamsın hocam.

Ne yaptın, ne ettin yine sevdalını 11'e aldın ha hoca? Valla helal olsun.

Yemin ederim sinir krizi geçirmeye çok yakınım ya yeter bu kadar saçmalık artık.

Savunuyoruz savunuyoruz ondan sonra utanmadan Umut'u oynatiyorsun...

Hamza adami delirtiyor

Ins. bugün kazaniriz..

Hocam sen hatalarından ders cıkarmıyorsun bunu anladık bunun baska izahı yok.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Emrenin yokluğuna gösterilen tepkiyi anlarım da Brumanın da kadro dışı kalmasının ardından eleştriler gelmiş. Bruma o derece etkili bir adam değildi koca sezon boyunca, bu maçta da patlama yapmasını beklemezdim. Şahsen Emre'nin yokluğu önemli olan, bruma kadro dışı kalmış kalmamış pek önemli değil.

bi puan kaybı olsun da seni o zaman görürüm

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umut'un elinde kesin Hamza'nın kaseti var. Başka açıklaması yok bunun.

Neden Umut neden? Neden sağda Umut! Ne garip bir adamsın yahu.

Yaptığın şey tam olarak bu
Every-Problem-e1348572786468.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt