Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10978546_957696664240711_5495636955402596337_n.jpg

4-3-3 seçimi muhteşem. Wesley başka türlü oyundan düşürülemezdi. 60da da umutu al tamamdır. Kapanmayı ve skora yatmayıda ihmal etme hocam. Çok iyi devam.

Müdahale et müdahale! Sneijder'i hapsettin sola. Top tutamıyoruz. Duvar gibi geri geliyor toplar Burak'tan.

Mudahale et be adam. Illa gol yedikten sonra mi mudahale edeceksin.

ulan takım 1-0'dan sonra rezil oynuyor. sol kanatımız bitti, tükendi, maf oldu. emre'yi alsana hocaaaa...

Sampiyon olmamamiz icin elinden geleni yapiyorsun haftalardir. Sana kirintida olsa bi umut yasamistim.
Defol git bubtakimdan

Sende bi pok olmaz kusura bakma. Akhisar a yakisirsin ama.

Adam Bruma i silmis resmen ne halt karistirdiysa. Umut seni sampiyon yapacak sanki..

Habire kendi sahasina cekilmis bir Galatasaray izlettigin icin senden kurtulmamiz sart.

Değişiklikleri ezbere yapmıyorsa hiç bişey bilmiyorum dakika 60 dedi mi Umutu sokuyor direk

Taş olursunuz Taş

30 unu aşmış rezil bir kadroyu adam hem ligde şampiyon yaptı hem T.Kupasında final oynattı hala beğenmiosunuz..

Yav bu kadar kötü bir kadro bundan daha olmaz zaten .

Marifet bu takımı şampiyon yapmakdı .

Soruyorum size tüm kalbiniz ve smimiyetinizle cevap verin

Prandellinin gittiği gün

Şamp. olacağınıza inancınız varmıydı ?

Tek bir transfer yapmadan dünyadaki hangi hoca gelse bu takımı şampiyon yapabilirdi ?

Fatih Terim ve M. Denizli de dahil...

Ya Hamza hocanın yaptıgı mucizedir arkadaş anlayın artık Mucize.

Kendisi başardı bu futbolculardan mucize çıkardı

EN önemli sezonu kaybettik 4.yıldız gitti derken adam.yıldızı takdırdı

Belkide bir kaç sene dakga konusu olucakken biz dalga geçicez adamın sayesinde hala konuşuosunuz ayıp ya

Az saygınız olsun..

Futbol öyle eskisi gibi 3 büyüklerin eze eze herkesi yendiği bir oyun değil unutun 70 80 dk harika top oynanan maçları

Hele bu kadroyla hayalini bilke kurmayın

Bu kadro yapabileceğinin Max. verdi yapabileceği buydu yaptı Şükürler olsun...

Yarın ya da en geç haftaya şampiyon hoca olacak inş.

Güveniyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt