Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS ın şu kadrosuna Türkiyenin en iyi kadrosu diosan sen bence futbolu bırak kadın voleybolu izle..

Potansiyellerini sahaya yansıttıkları sürece en iyi kadro Galatasaray'ındır ihtiyar. Bu arada ben kadın voleybolü de izlerim. Ama sen mümkünse hiçbir şey izleme.

Hamza hoca gereğinden fazla iyi çok düzgün karakter.bunlar umarım hocalık vasfına da yansır

Hocam hatalar yaptın ama sana güvendik hep. Emeğin için teşekkürler. Umarım uzun yıllar takımımızla başarılar yaşarsın birlikte ağlar, birlikte güleriz.

Allah rahmet eylesin.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ne dolu bir sezon geçirdik be... Prandelli'nin amatörlügü sayesinde rezil olmus bir Galatasaraydan, simdi LIG SAMPIYONU olan bir Galatasarayla sezonu bitirdik.

Vallahi helal olsun.

Her şey bir tarafa, bu kadro ''Takım'' olgusunu kaybetmişti...Hiçbir şey yapmamış olsa bile sırf bu olguyu yeniden tesis edebilmiş olması bile kendisini Terim-Mancini-Prandelli den değerli kılmaya yeter benim gözümde...Saçmalamayı kesseniz diyorum!...

Cok elestirdim hala da elestirmeye devam edecem, ama tebrik etmek lazim sonucta bizim teknik direktordur ve o da bu elde edilen basarinin bir parcasidir.

Her şey için çok teşekkürler hocam.
Ancak az önce vermiş olduğun demeç ile bizi avrupada ileri taşımayacağını net bir şekilde gösterdin.
Umut,Burak,selçuk,sabri gibi adamları da al ve yolune başka bi yerde devam et.

CF4PXgtWYAAEIK3.jpg:large

Umarım yaptığı yanlışlardan ders alır yeni sezonda çok daha sağlam bir Galatasaray izlettirir bizlere. Bilal Kısa'dan da vazgeçmiştir umarım. Alınabilecek tek yerli oyuncu Ozan Tufan Türkiye de.

Tebrikler Hocam.

Tebrik ederim hocam , çapsızları doldurma takıma Galatasaray'a Drogba Sneijder gibi isimler yakışır.
Umarım avrupa'da sözleşmesi biten yabancı oyuncuları değerlendirir ve taş gibi bir takım kurar seneye.

tebrikler hocam. gelecek sezonda ne yapacagini yaptiracagin transferlerden belli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt