Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun yanına oyuna ne zaman müdahale edileceğini bilen bi adam koyulmayacaksa boşuna durmasın takımın başında. Takımın genlerinde olan winnerlik özelliği hamzayı sayamayacağım kadar maçta kurtardı.

bu winnerlık özelliği niye prandelliyi kurtaramadı. hani biraz bal olmasa beşiktaşın rekorunu kıracaktık.

bu winnerlık özelliği niye prandelliyi kurtaramadı. hani biraz bal olmasa beşiktaşın rekorunu kıracaktık.
En çok prandelliyi kurtardı,sanki prandelliyi yolladığımız zaman 20 puan gerideydik. Sadece 1 puan gerideydik takım ve inanılmaz rezalet oynuyordu. Buna rağmen 1 puan fark winnerlik demek.

İstifa demişim, olayı anladınız işte. Sözleşme uzatılmasın.

helal olsun hocam, 4 yıldız 2 kupa , yapıcağımız transferlerle cok daha iyi olucaz

Cikardigi kadro yanlisti. Hamit'i bu macta 11 baslatmanin mantigi nedir? Emre, Bruma ve hatta Sinan varken olacak is degil.

Selcuk sakatlaninca kenardan gelecek orta saha yoktu zaten.

Emre hamlesi icin cok ama cok bekledi, Bursa tahminim 40 sutla maci tamamladi.

Seni finale taşıyan adamı kadroya almazken, o adamın da sahneye çıkmadılar diye kahrolduğun kişiler kadar üzüleceğini düşünmedin mi Hamzabey
Başkana sallıyorlar ya biz yaptık o yedi diye aynısını Pandev de sizin için söylüyordur emin olabilirsin
Hemen bir özür ve 2 gecedir uyuyamıyorum açıklaması bekliyoruz

CGmWU3oXIAAYCVG.jpg

Cikardigi kadro yanlisti. Hamit'i bu macta 11 baslatmanin mantigi nedir? Emre, Bruma ve hatta Sinan varken olacak is degil.

Selcuk sakatlaninca kenardan gelecek orta saha yoktu zaten.

Emre hamlesi icin cok ama cok bekledi, Bursa tahminim 40 sutla maci tamamladi.

4-3-3 başlayıp bütün koridoru Amatör sabri ve henüz savunma gelişimini tamamlamamış tellese bırakırsan Bursa'ya üzerime gel demiş olursun. Öyle de oldu zaten. Dakika 75'de 31 şutu vardı Bursa'nın. Sonra ne oldu bilmiyorum.

İyi ama çok geç oyuncu değiştiriyor.Ben maçı izlerken bile yoruluyorum, Hamit yorulmuştu,Melo kart görebilirdi.

Emre-Olcan daha erken girebilirdi.

burak yılmaza yenık dustu

hıcbır otorıtesı kalmamıstır

galatasarayı cıftlık olma yolunda kosar adım suruklemektedır

onumuzdekı sene felaket kacınılmazdır

ıyı oynamasakta kazanıyoruz maclarımızı garıp bı sekılde...hocanın takıma kattıgı hava ınanılmaz bunun sebebı alı durust ve albayrakta olabılır gelecek sene daha net gorururz bunu ama ıyı kı varsın demek zor degıl...yabancıların bı hayrını goremedık azıcık destek olmak zor degıl

adam gibi adam hamza hamzaoğlu

iyi transferler yap efsane ol
yerli takıntısı yapıp kendi kariyerini hiç etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt