Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yav terimle alakası yok. Inat yapıyor o küçük beyniyle. Milletle toschak geçmeye iyi alisti nasılsa.

Bence Umut'u oynatarak şunu gösterdi ki yanlış tercih yapmıyorum demek için zorladıkça zorluyor. Bugün olmadığını anladı, sağ kanatta bir halta yaramayacağını bildiği için adamı maç içinde oynatmadığı yer kalmadı. Buna rağmen değiştirmesi çok anlamlı bence, sonunda bazı şeyleri anladığını umuyorum. Yine Umut'u kazanmak adına Podolski'yi absürd yerlerde denedi, bu adamı yalvarırım harcama Hamzaoğlu.

Biz yandık beyler.Maç sonu açıklamalar yine bana takla attırdı.
Harbi yanmışız biz.

Son 2-3 aydır bıktırsada destek vermekten başka çare yok.

Yerine gelecek adaylar; Ersun,Denizli vs. olacağından çok birşey değişmez.

Yabancı hoca zaten bu bütçelere gelmez.

konuşurken mantık hataları yaşıyor bambaşka biryerden girip bambaşka örneklerle bambaşka bir şey anlatıyor kafasındakide bize tam olarak yansıtamıyor misal:

"bir yıldız yıldızdır gidiyor bizim yıldızlarımız var rakipler transferler yaptı güçlendi bizde onların güçlenmesine göre güçleneceğiz bunlar güzel şeyler".. :D

Yalnız Sivas maçında Burak'ı defansif açıdan zorlanırız diye oynatmadım demişti ama bugün 4 ofansif oyuncuyla çıktı.

Yok arkadaş Terim falan diyorlar buna da Terim egoistti falan ama hatalarından ders alıyordu adam geçen sezondan beri Umut'u ne zaman sağ kanatta oynatsa 10 kişi oynadık hala ısrarla devam ediyor. Geçen hafta Osmanlı'ya bu saçmalığıyla yenildik hala devam ediyor. Bu adamdan bir halt olmaz, Olmaz...

Kondisyonu yetersiz Melo, Podolski, Sneijder
Takımı 1 kişi eksik oynatan Umut

4 kişi yetersiz başladık maça Ched sakatlandı kondisyonu sıfır olan Semih girdi etti 5 ee nasıl tempo bekliyoruz ki bu takımdan Semih büyük riskti golden önce gereksiz faul yaptı zaten. Bir golde hediye etti de adamlar atamadı ben olsam Carole'u oraya çeker Telles'i alırdım sonuçta gol attı ama 5 tane hazır olmayan oyuncu oynatarak takımın yürüyecek hali yoktu. Madem bu maç Melo 11 başlayacaktı mübarek niye Madrid'e götürmedin 1 maç fazladan oynayıp 1 maç erken hazır olsa olmaz mıydı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt