Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca hadi yine iyisin iyice rahatladın 7 yabancı kaldı elinde. Her hafta 3üne şans verirsin oh mis

O olmayan vizyonun, cahil kafan, kıt beyninle hedeflediğin küçük ve hain emellerine Galatasaray'ı alet edemeden defolup gideceksin! İzin vermeyeceğiz ulan!

Yolun sonu görünüyor hamzoooooo hamzo.

Aslında bu rezaletlerin baş sorumlusu bu herif!!! Evlatlarım diye diye takımın anasını ağlattı! Satılan alınan bütün oyuncular bu adamın elinden geçiyor. Madem bir bok beceremiyorsun ne diye durursun o makamda! Galatasaray'ın sokağa atılacak parası yok diyorsun Sabri'nin ücretine zam talep ettiriyorsun, JPK'yı aldırıyorsun, Teles, Melo, Dany.... Yok yok yani bu çapsızın yüzünden herşey! Ulan sen Galatasaray teknik direktörüsün Hanzo!!

son 58 dakıka belkı rol kestiği kadar adamlığı vardırda canlı yayında istifa eder.

Ne bu açıklama yapma merakı Hamza neyin peşindesin yine nefret ettireceksin insanları kendinden.

Ben bu adamı ne zaman televizyonda görsem direk kanalı değiştiriyorum çünkü adamın ne kadar çapsızca açıklamalar yaptığını bildiğim için bu konuşmalarına katlanamıyorum.
Bugün TRTSpor a çıkacakmış.Açıkçası izleyip de sinirlerimi bozamam.Bence siz de izlemeyin.

Hamza Hamzaoğlu: "Grosskreutz öyle son dakika gündeme gelmiş ve alınmış bir oyuncu değil. Yaklaşık 2 yıldır istiyorduk."

bunu demiş miydi hakkaten :D Hamza 9 aylık, yönetim 3 aylık 2 yıldır nereye istiyodun :D

edit: 2 ay diye düzeltti.

Son düzenleme:
Abicim neyin programına çıkıyorsun yönetim çıkamıyor korkudan . Cahil cesareti mi ne bu ya? Otur oturduğun yerde sana ne as.

küfür yese bile gündemde olmak istiyor.
medyatik olma çabaları.

gidip boğazda soyunup çıplak eylem yapsan daha medyatik olursun denge dengeoğlu

Belki herkes soğudu kendisinden süreçte ama en iyi yerli teknik direktör Fatih Terimdir. Yerli teknik adamla çalışacaksan adres belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt