Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro les. Istedigi kadar ugrassin bu kadrodan cacik olmaz. Tek caresi 4-4-2 baklava

Semih--chedjou--denayer--carole
----------------rodriguez-----------
-------selcuk-------------yasin-----
----------------sneijder------------
---------burak----------poldi------

Bizim taraftarin cogunun Hamzadan farki yok hala Selcuk ve Buraki ilk 11 e aliyor cogunluk. Sonra saldirin Emre'ye CL macinda sudan cikmis baliga döndü diye.

hortumladin mi 100.000 tl'ni ha, haczullah haczullahoglu

r70ed.jpg

Son düzenleme:
Trabzon maçından es kaza galibiyet falan alırsak mucize eseri 1 ay daha takımın başında kalmayı garantiler bu.

kendimi bu salağın yerine koyuyorum ve düşünüyorum .
- enkaz takımı devralıp 3 kupa sahibi olmuşum şamp. ligine gitmişim yaz olmuş keyfim yerinde...bakıyorum başkan bana diyor takım küçülme kararı aldı transfer planlamanı ona göre düzenle. bütçen şu kadar. melo gidecek yerine adam almayacağız yerli futbolcuların arkası lobisi olduğundan devam edecekler.
sonra oturup geleceğe hayalen bakıyorum . kadro daha da zayıflayacak bu kadro ile resmen benim kariyerimde leke oluşacak.
evet maaşım artacak ama teknik direktörlüğüm bitecek daha da büyük takımlara gidemem. süresi sınırlı parayı almaktansa kendim istifa ederdim nasılsa kapımda en az üç kulüp bana teklif getirir.
peki bu dengesiz ne yaptı ?
kukla olmayı kabul etti. yerli çeteye karılık yapmayı seçti. tüm ülkenin nezdinde itibarını sıfıra indirdi . sanıyor ki terim'in kuklası olursam ilerde milli takımı yönetirim ..geri zekalı sana milli takımı yedirirler mi ?
çıkarların uğruna koca takımı mahvettin şimdi herkes seni küfürlerle anıyor değer miydi ?
yakın zamanda götüne tekmeyi basacaklar sonra ne bok yiyeceksin ?
ama sana iyi oldu beter ol hamza !

Giderken sevgilin Bilal'i de götür.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yemin ederim dün Molde maçını izlerken bir yandan keyiflendim bir yandan da korktum. En kısa zamanda kendisinden "Bakın Fenerbahçe de Molde'ye yenildi. Her şey transfer değil." gibi saçma bir açıklama bekliyorum.

dünkü maç sayesinde ömrü uzadı zaten ballı hergelenin.

Bakalim yarin nasil sacma bir kadro ile cikacak.

Galiba 442 ye gecmis, Sneijder sol acik, forvetler Burak ve Umut, sagbek Denayer, orta sahayi da Bilal ve Jem yapacaktir.

Güç zehirlenmesi yaşıyor , başka güç zehirlenmesi yaşayan birinin zaten ülkeyi ne hale getirdiği ortada

Bir sürü konuda eleştirebilirsiniz; futbolcu seçimleri, saha içinde ve dışında tutarsızlıkları, transfer konusunda tavırları falan. Ama eleştirilmesi gereken en önemli şeyi atlıyoruz; bu adam takıma antrenman yaptıramıyor. Takım çok güçsüz, dayanıksız ve koşamıyor; bilhassa koşma oranlarımıza bakarak bunu görebilirsiniz. Maç sonuna doğru grafiğin eğrisi dibi görüyor resmen.

hayli önceki sayfalarda futbol cahillerini de görebilirsiniz....hani hoca çok iyi falan diyenler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt