Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu açıklamalarını gördükten sonra ben utandım. Kendisi utanmış mıdır? Sanmıyorum...

Bundan sonra benim için hoca moca değil atarlı ergenin biridir.

Emre de ergen, bu da öyle. Aralarindaki tek fark, Hamza önde gideni olmasi

Göstere göstere ironi yapiyor ama ironi mi diye tartisiliyor.Cunku gercek.Kötü hoca ve bugun sansa kazandik net.
Keske cezayi odese de kulup maclardan sonra konusmasa hic ya

En az 2 sene bu ortamdan uzaklaşıp dinlenmeye çekilmeli. Dağılmış vaziyette. Hocayı severim ama, şu görüntüsü üzüyor. Takıma da bir etkisi yok. Takım ne yapacağını bilmeden haybeye oynuyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adam bitmis iyice, suurunu kaybetmis.

Trabzon'u yendiysen Mersin ve Osmanlı gibi iki kötü takıma evinde puan kaybettin.

Bu maçta sanırsın 10-15 tane pozisyon var. Öne geçince kontralar ve Sinan'ın şutu dışında etkili pozisyonumuz yok.

İnsan öz eleştiri yapar. Kredisinden yiyor.

Yanlış yolda.

Bu seviyelerde görev alan antrenörler hele takım kötü gidiyorsa fazlasıyla tepki alır. Bu çok normaldir. Ama bunu kabullenemiyor kendisi. Kesinlikle baskıyı kaldıramadığını gösteriyor şu anda.

Halbuki öyle veya böyle kazanmışken hiç tepki içerikli konuşmalara girmeden devam etmesi lazımdı. Futbolda en sistemli ve düzenli yapılara sahip ülkelerde de, bizim gibi günlük geçinen ülkelerde de arka arkaya kazanılan maçlar tepkiyi dindirir. Hatta her şey tersine döner. Tepkiden rahatsız oluyorsa karşılık vermeye çalışmak yerine takımı ile galibiyetler kovalamalı hoca.

Son düzenleme:
90 + da sabriyi oyuna almak nedir ?

Sırf sabri 20 maç tamamlayıp sözleşmesi uzasin ve komisyon için yaptı.
Bu maç başları babanın cebindenmi çıkıyor. Hırsız ,komisyoncu, ırkçı herif.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

yürü git artik taraftar senin ne mal oldugunu anladi,

Hamza:"sabri oglum seni ilk 11 almadim cünkü sen yetersizsin ve göt korkusu basladi bende ama bendensin seni sonradan oyuna sokacagim ki para kazan."

Sabri:"Gözümsün Hamza Hocam"

Az önce maçtan sonra yaptığı açıklamaları tekrar dinledim.Kendisinde eleştirileri düşünecek,ders alacak,kendini geliştirecek ve eleştirilere saygı duyacak erdem kesinlikle yok.Maalesef Fatih Terim'den bile kötü bu konuda.Zar zor kazandığımız bir maçın ardından cesaretlenip bu açıklamaları yapabiliyor ama kaybetseydik yürekli bir şekilde diyemezdi bunları.

Ironi yapmaya calisti ama butun soyledikleri dogruydu. Trabzon kazansaydi, tahminen istifa ederdi.

İşlerin bu noktaya gelmesi ne kadar acı bir durum.Şunu hala anlayamadılar "taraftara rağmen hiç bir şey yapılmaz" istersen bu politikayla takım iki sene sonra dünyanın en zengin takımı olsun ama taraftarı karşına alırsan başaramazsın.

Herkes sanıyor ki biz transfer yapmadıkları için tepki gösteriyoruz ama o değil biz sizin bizi kandırmaya çalışmanıza,aptal yerine koymanıza tepki gösteriyoruz.

Para yoksa çıkar dersin ki "Kardeşim bizim paramız yok bu sene bizden transfer beklemeyin hatta gerekirse Muslera,Wesley bile gidebilir ama biz genç maliyetsiz potansiyelli transferler yapıp bu iki seneyi atlatacağız" o zaman kimse sana tepki göstermez hatta bir forma alacaksa iki forma alır,destek olur.

Ama siz taraftarı karşınıza alırsanız yok olmaya mahkumsunuz..

CPSgbH3WUAQ1q8X.jpg

Atletico maçındaki 10 saniye ve Trabzon maçındaki 5 saniyelik iyi oyunumuzu 90 dakikaya ve tüm sezon geneline yayabilirsek şampiyonuz Hamza.. Gerisi sana kalmış. Kolay gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt