Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Dursun'u korumaya devam et,ilk sıkıntıda tekmeyi vuracak sana haberin yok.

Ulan ne raporu vurun iste tekmeyi UEFA kupasina katilalim bari

İçimden ıkınarak halledicem diye rapora yazar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkanım diye başlayacakmış rapora Hamza için bu önemli çünkü o mütevazi bir insan

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan başkan değil kovsun hamza adam değil istifa etsin iş işten ne zaman geçti o zaman düğmeye basıcaklar prandellide olduğu gibi.

Bu hain rapor verse nolacak vermese nolacak. En büyük sorumlu kendisi zaten. Allahin cezasi bela oldu basimiza.

LİGTV@LigTV 27 Min.Vor 27 Minuten
SON DAKİKA: Galatasaray yönetimi son haftalarda oynanan kötü futbol nedeniyle teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'dan rapor istedi.

Rapor istemiş ve yönetim yarın 12 de olağan üstü toplaniyormus. Süpriz kararlar cikabilirmis...

Sneijderi kadro disi birakirlar bu hainler simdi "takimin dengesini bozuyor, takimin üstünde oldugu icin".

Rapor istemiş ve yönetim yarın 12 de olağan üstü toplaniyormus. Süpriz kararlar cikabilirmis...

sabri tekrar ilk 11'e,

sneijder, podolski, denayer, carole kadro dışı.

sabri'nin sözleşmesini uzatma.

muslera satılacak,

olcan ilk 11 garanti.

umut ile sözleşme uzatılması

burak ile 2050 ye kadar sözleşme yenilenmesi

jose'yi geri gönderme,

devre arası akhisar'da ne kadar yerli varsa takıma toplama.

gibi şeyler

Yönetim bence koyacakta nasıl kovacağını bilmiyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan anladık iyi hoca değilsin, hadi yabancı düşmanı olmanı da anlayalım da; peki elindeki oyuncuları neden farklı farklı pozisyonlarda oynatıyorsun ? Herkes kendi yerinde oynasa isteseler bile bu kadar kötü oynayamazlar zaten.. Resmen futboldan soğudum kaç haftadır, her maç öncesi bir umut bakıyorum belki bu sefer doğruyu bulur diye ama hep bir hayal kırıklığı oluyor sonu.. Sabote ediyor takımı başka açıklaması yok bunun

Hoca olmadığını dün resmen kanıtladı..
Ulan kulübeden bir çık be 45-65 arası sadece oturup izlemek nedir..
Gol geliyorum demiyor gol gol olucam diye haykırıyor sahada..
Senin ben yapacağın vazifenin amına koyayım!
Umut'u izleyip 75 dakika yanında hayalleri olan pırıl pırıl yetenekli Sinan'ı yiyorsun yazıklar olsun'
Hem Bruma'yı yedin 7.5'a opsiyon koyarak hemde Sinan'ı Allah bildiği gibi yapsın
90'da yandaşın Sabri'nin gönlünü almak için oyuna alıyorsun sırf maç başı alsın diye..
Hak yiyorsun Hamza HAK!
Allah yardım eder diyorsun
BOK EDER.!
Kovulacaksınız!
Önce sen sonra o minibüsçü başkanın'
Hepiniz defolacaksınız..

Adam Podolski ye 3 kere mevkii değiştirtti ve Wes'i sola çekti. Aklıma geldikçe sinirleniyorum

2 hafta içinde 2. rapor isteme haberi bu. gördüklerini anlamayacak kadar ahmaklar.rapor mapor istedi diye haber yaptırıp şov yapıyorlar anca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt