Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şikarlanıyor gitmesi gerek

radyosporda açıkladılar hemde kalinicin menejeri ,kalinicle anlaşmışlar kiralama bedeli 500 bin Euro satın alma opsiyonu 2.5 milyon Euro ve oyuncuya yıllık 1.3 milyon Euro ama hamza denen futbol cahili reddetmiş,istemem demiş..

daha kimleri veto etti kim bilir ha hala bu yazki transfer dönemine yanıyorum abv bu herifin

Mancini'nin oynattigi futbol>Hamza'nin oynatmaya calistigi futbol.

Bir kere Mancini Sneijder'den max verim almayi becerebiliyordu.Gol attiktan sonra Hamza gibi takımı geriye cekmiyordu.Hamza ile hep az gollü maclar oynadık.Mancini döneminde birkac kez 6 gol attik.Keza 4 gol attigimiz maclarda vardı ki 6 gol attigimiz bir macta Hamza'nin Akhisar'ına karsıydı.Hamza'nın rezil oyun anlayisini savunmayın lütfen.

Anlamamışsın ki.

Mesela vasat bir orta saha oyuncusunu beğenmeyince SİZE MUSTAFA SARP MÜSTEHAK veya bir teknik direktörü eleştirince MANCİNİCİLER gibi, kötü örneği vererek, mevcut kötüyü savunma çabası komiktir. Soma maden faciası gerçekleştiğinde Recep, oluyor böyle şeyler biraz geriye gidiyorum 1200'de İngiltere'de de olmuştu demişti ya onun gibi. Biri, bir şey eleştiriyorsa ve ondan daha kötüsü varsa bu her ikisinin de kötü olduğu gerçeğini değiştirmez. Dünyada her kavramdan sadece 2 tane yoktur.

Sana göre dünyada sadece Hamza ve Mancini var. 3. bir alternatif mümkün değil. O yüzden Hamza'ya laf gelince MANCİNİ YAAA diye manasız, saçma bir serzenişte bulunmuştun. Bunun ne kadar saçma olduğunu gördüğümüzü umuyorum.

Kardeşim inadına yapıyorsunuz anlaşılmıyor mu zannediyorsun?Terim gidince in aysal we tusrt diyenlere sizi 3 ay sonra sizi görücem dedim.Yanıldım dememek için inadına Mancini'yi savunanlar vardı.Ve o savunanlar Hamza'yı 3 kupaya rağmen en ufak hatasında deli gibi eleştiriyordu nedeni ise Terim, Albayrak nefreti.Geleceği gördük diye ötmesin kimse bu yönetimle başarılı olacak td yer yüzünde yok.

hala ıstıfa etmedın mı sen hamzo

Gole ihtiyacımız olan maçın son dk'sında Drogba'yı alıp Ceyhun'u oyuna sokan bir adamdan bahsediyoruz ne anlatıyorsun.
Sözleşmesi uzasın diye 1.5 dk kalan sabriyi oyuna alan adamdan bahsediyoruz Manciniyle kıyasladığın sen bir hava al gel

Kardeşim inadına yapıyorsunuz anlaşılmıyor mu zannediyorsun?Terim gidince in aysal we tusrt diyenlere sizi 3 ay sonra sizi görücem dedim.Yanıldım dememek için inadına Mancini'yi savunanlar vardı.Ve o savunanlar Hamza'yı 3 kupaya rağmen en ufak hatasında deli gibi eleştiriyordu nedeni ise Terim, Albayrak nefreti.Geleceği gördük diye ötmesin kimse bu yönetimle başarılı olacak td yer yüzünde yok.

O 3 kupaya rağmen ne demek, şu 3 kupa muhabbetini bir kapatalım çocuk kandırmasın kimse.

2 tane kupa hiç kimsenin umrunda değil o maçlara çıkmasak da kimse hatırlamazdı.

Tek şampiyonluk kupası var. Onu da Hamza'ya rağmen aldık. İleriyi görmeye gerek yoktu, zaten kötüydü, üstelik karakter sorunları vardı.

Konunun Aysal ile ilgisini anlamıyorum, o zaman da dalga geçtiğim oydu. Dönüp dönüp Aysal, Mancini diyorsun, onlar da kimsenin umrunda değil. Ne anlattığın belli değil kısaca.

18:00 da nasuhi diye bir adamla (yönetici falan heralde) gstv de açıklama yapacaklamrış.

fav : hocamızın arkasındayız denilir salya sümük ağlar sarılırlar 2 haftaya hamza yüzde yüz şutlanır.
pls : hamza şut ve gol.

ya harzo
haczullah
allahu ekber

harzullah
haczettin
eallahu ekber

Fener maçını vermeden gitmez.

bugün ins bu basligi cöpe tasiyacagim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

radyosporda açıkladılar hemde kalinicin menejeri ,kalinicle anlaşmışlar kiralama bedeli 500 bin Euro satın alma opsiyonu 2.5 milyon Euro ve oyuncuya yıllık 1.3 milyon Euro ama hamza denen futbol cahili reddetmiş,istemem demiş..

= rezillik

5 dk sonra GSTV de canlı yayında olacaklar. Konusunu açında küfür edek az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt