- 27 Ocak 2010
- 59.357
- 30.957
- 3.523
nasuhi;
"yönetim kurulu olarak hocamızın arkasındayız"
midesine kadar yerleştirdi. Hayırlı Olsun.
"yönetim kurulu olarak hocamızın arkasındayız"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Galatasaray'a zarar gelebilecek bir durumda Galatasaraylılık neyi gerektiriyorsa yaparız kimsenin şüphesi olmasın" dedi ya la insanlarının gözünün içine baka baka Hamza Hamzaoğlu'nun istemediği 2 yıldız Futbolarena.com
Lanet olsun sana rezil herif Kalinic ve Douglasın adını duymamıştır kesin bu parazit ne sisteminden bahsediyor acaba Burak ve Umut sığırları bu sisteme çok uygun belliki ABV senin gibi çapsız,rezil,görgüsüz adamın defol git bırak bu 110 yıllık Çınarın markasını daha fazla zedeleme Defol.
Demekki Dnipronun istediği komisyon fazla geldi.komisyon sistemi o dedigi. Herhalde haraç vermeyince sistemine uymadi.D
Hamza Hamzaoğlu'nun istemediği 2 yıldız Futbolarena.com
Lanet olsun sana rezil herif Kalinic ve Douglasın adını duymamıştır kesin bu parazit ne sisteminden bahsediyor acaba Burak ve Umut sığırları bu sisteme çok uygun belliki ABV senin gibi çapsız,rezil,görgüsüz adamın defol git bırak bu 110 yıllık Çınarın markasını daha fazla zedeleme Defol.
Ya bu yerli fedaisi heriften her şey beklenir sırf yerli evlatları üzülmesin diye reddetmiştir bu adamları.Yönetimin ne kadar yalancı olduğunu bile bile bu tuzaklara gelmeyin alenen sıkıyor şerefsizler.Hamza'yı saf buldular kulan kullanabildiğin kadar.Transfer döneminde yönetim bir kere çıkıp konuşmadı, Hamza ise hemen atladı üstüne vazife olmayan işlere.Yakında göğüs sponsorunu Hamzaoğlu reddeetti diye haber bekliyorum.
Ya bu yerli fedaisi heriften her şey beklenir sırf yerli evlatları üzülmesin diye reddetmiştir bu adamları.
Paraleldir o dış mihraklarBizi engelleyen dis mihraklar Tanrilar falan olabilir bence. Muhtemelen Bayern yada Realin Sampiyonlar Ligini kazanmasini isteyen tanrilar. Hamzaoglu, bu sene en az ceyrek finali hedef koydu, 1-2 seneye kupayi kazanmaktan bahsetti. Bayern ve Realli tanrilar, yani dis mihraklar hemen engellediler. Yoksa Hamzaoglu gibi büyük bir TDmüz varken biz Mersine Osmanliya Astanaya puan kaybeder miydik?