Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam acayip ballı.

• Cüneyt Trabzon'da Denayer'in elini geçen seneki Fener'den taçtan yediğimiz golün etkisinde kalarak vermedi büyük ihtimal(penaltı demiyorum ama benim bildiğim Cüneyt ona penaltı verirdi).
  • Başakşehir maçında Podolski elle aldı önüne.
  • Gençler maçında maçın en iyisi Jose'yi çıkardı Bilal ilk yarı kötüydü 2. yarı Bilal gol attı.
  • Benfica maçında Olcan'ı aldı.Olcan maç eksikliğini gidermiş oldu.Ertesi maç Carole sakatlandı.Şansına Olcan daha hazır bir şekilde oyuna girdi.

Benfica'yı yenip gruptan çıkarsak hiç şaşırmayın.Benfica dün Sporting'e evinde 3-0 yenilmiş.Bizim maçta orta sahaları Samaris cezalı.Benfica iyi bir UEFA takımı ama CL'de iyi değiller.Zaten CL'deki son 5 senelerinde sadece 1 kez gruptan çıkmışlar.Atletico da 1 puan alınmayacak bir takım değil.Adam gibi kapanırsak 1 puanı alabiliriz.Bu maçlardan 4 puan alıp Astana'yı yenersek gruptan kesin çıkmış oluyoruz.Zor görünebilir ama bu kısmetle olmayacak iş değil.

Sinan'i hiçbir maçta oyuna almaz. Bu maçta alacagi tuttu. Hemde Poldi yerine. Pandev'ide Trabzon maçinda oyuna alip hiç bir lig maçinda oynatmamişti. aCaip şeyler yapayim. tutarsa beni övsünler modunda sanirim.

Dün Olcan'i oyuna aldim. Gol de atti demekki dogru yapmişim dedi. Golle ne ilgisi var. Herif insiyatif alip gitti oraya gol atti. Poldiyi isim verip eleştiriyor. Sinir oldugum şey bu. Sevmedigi oyuncuyu medyanin önüne atiyor. Yabancilari sevmiyor daha dogrusu.

Pereira,Şota vs. den iyi hoca. Bu yönetim Yılmaz Vural'ı falan getirir o yüzden kalsın.

Saçmasapan fantazilere yerine bari Emreç ve Sinan'a sans versin. En azindan bunu becersin.

Haftaya
Sabri-semih-chedjou-olcan
Jem-selcuk
Birlo
Poldi-burak-yasin

Hakani dinlendirir.

Tamam Podolski kötüydü de mal gibi ortalıkta dolanan evlatların dinozor Bilal'e, geri pas Selçuk'a, beyin fukaraları Sabri ve Umut'a da bir iki laf etsene ırkçı, cahil..

tüm bunlar bittiğinde çılgın başkanınla beraber;
yargılanacaksın.

Prandelli o kadar leş bir TD ki yerine herhangi bir yerli gelse yine bu kadar oynardı bu takım. Çöp kadroya rağmen bundan biraz daha iyisini yapabileceğimiz halde her maç delirtiyor bu fitne, ırkçı, sabotajcı futbol cahili

Tamam Podolski kötüydü de mal gibi ortalıkta dolanan evlatların dinozor Bilal'e, geri pas Selçuk'a, beyin fukaraları Sabri ve Umut'a da bir iki laf etsene ırkçı, cahil..

Podolski olsam yüzüne tükürürüm bunun. Açıklamaya gel Umut Benfica maçında ne yaptı bu maçta ne yaptı? Podolski ile aynı maaşı alacak neredeyse rezil herif.

Bir çoğumuz bu seriyi atlatamaz diyorduk atlattı bazı şeylerin hakkını vermem lazım tebrikler hoca

Barı devre arası bir kaç akıllı transfer yaptırıp takımın zayıf noktalarını düzeltsin.

Barı devre arası bir kaç akıllı transfer yaptırıp takımın zayıf noktalarını düzeltsin.

Aslında şu FFP meselesi varken Carole gibi ortalama performansı belli olan oyunculardan 1-2 tane daha bulup getirseler hiç fena olmaz. Çilek olmasına gerek yok ama bi sakatlıkta Olcan'dan, Umut'tan başka alternatif bulamamak çok yakışıksız.

Aslında şu FFP meselesi varken Carole gibi ortalama performansı belli olan oyunculardan 1-2 tane daha bulup getirseler hiç fena olmaz. Çilek olmasına gerek yok ama bi sakatlıkta Olcan'dan, Umut'tan başka alternatif bulamamak çok yakışıksız.
Arsenal oyuncuları toplayıp iyi 1 takım kurabiliriz aslında. Flamini ve Campbell için toplam 5m euro ve bedavaya Adebayor gelse mesela saglam hücum hatti ve orta saha olur. Çok para'da ödemeye gerek kalmayız.

dikkat edin maçlardan sonra birkez bile duymadım yerli oyuncuları eleştirdigini duyan varmı?

ama yabancı oyuncuları nerdeyse her mac sonu lafı sokuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt