Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
podolski hakkında dırek konusmadı soru geldı cevapladı hafta ıcı cok ıyı mac cıkardı yorgunluk olabılır dıye...bosuna elestırmeyın bu adamı o serıde hepınız tokezlesınde kovulsun dıye dua ettınız nası galatasaraylıysanız.

podolski hakkında dırek konusmadı soru geldı cevapladı hafta ıcı cok ıyı mac cıkardı yorgunluk olabılır dıye...bosuna elestırmeyın bu adamı o serıde hepınız tokezlesınde kovulsun dıye dua ettınız nası galatasaraylıysanız.

Ben hiç bi maçı kaybedek kovulsun demedim ama yaptıkları çok yanlış göz göre göre adam kayırmanın babasını yapıyo ne takımın iyiliğini istiyo ne bişey tek derdi varsa yerli oyuncuları karşısına almamak daha önce mancini ve prandellinin başına gelenler benimde başıma gelir diye galiba ama bu böyle olmaz haftada 3 maça çıkıyoruz forvet yok takımda sinanı 1 maç denemedi , jose diye bi oyuncumuz real altyapısından çıkan bi oyuncu var ama var mı yok mu nerde belli değil , denayer sakatlandı bitti 2 sene sonra m.cityde çok rahat oynuyacak seviyede bi oyuncu ama sabrinin yedeği , carolede sakatlandı iyileştikten sonra forma bulması şüpheli.

Sansa bala kazandigimiz Basaksehir ve TS maclarina ragmen, liderin 4 puan gerisindeyiz. Sampiyonlar Liginde kolay sayilayabilecek bir grupta, ilk 2 sansimiz cok az. Sabri, Bilal ve Umuta güvenip, sag bek, ön libero ve forvet aldirmadi. Aldigimiz stoperi sag bek oynatiyoruz. Gercek bir ön liberosuz ve forvetsiz oynuyoruz.

Umut, Sneijder ve Poldinin de perfonmansini düsürüyor. Forvette Kalinici gibi birisi olsa, onlarinda perfonmansi farkli olurdu.

"Bizi hangi yollara sevketmeye çalışıyorlar? Niye bu sıkıntıları çekeyim ki ben? Bugün biz neyi konuşacağız? Hamza Hoca gitmesin diye bize operasyon yapıldı. Kimin ağabeyleri yaptı çıkıp açıklasın. O zaman bizi bu ligde tutmayın! 2. ligde, 3. ligde oynayalım. Böyle bir Allah'sızlık olmaz ya! Eğer insanlar farklı bir oyun oynuyorsa bizim de bundan sonra nasıl bir oyun oynayacağımızı görecekler."
ibrahim hacıosmanoğlu dün söylemiş bunları

Irkçi, yabanci düsmani, resmen anadolu kulübü olduk (sponsorumuz'da yerli , hamza çosmustur)

Yerel mahkemelerde yargilanacaksin.

FT, 6 tane Süper Lig + 1 avrupa kupası aldı ama hala hoca olmadığını düşünenler var. HH daha kariyerinin başında her maç sonu isyan ediyor.

FT gibi sert cevap yerine kibar konuşunca eleştiriler daha fazla artıyor. FT eleştiren birini gördün mü herkes içinde rezil ediyordu.

Ilk 11 belli olsun da ortalığı senlendirelim.

GrandeSaray ‏@GrandeSaray 3 sa.3 saat önce
Koray ve Sinan ne yaptı sana?

Rotasyon yapmak doğru tercih, Sinan'ı rotasyonda dahi oynatmamak ise adamcılığın uç noktasıdır.

Geçen yıl son maçta bile Sinan yerine Yekta, Aydın ve Pandev'i oynatan adaletsiz bir hocanın rotasyonda dahi Sinan'ı oynatmaması normaldir.

Adaletine kimse inanmadığı için 11 tane Sneijder oynatsan bile herkes şüpheyle bakacak. Bu ortamı yaratan sensin. Sen adaletsizsin!

Ergin Ataman Sinan'ı bile oynatmasa "Vardır bir bildiği" diyoruz ama senin tüm tercihlerin eleştirilecek. Çünkü sende adalet yok, taktik yok

Maç sonucu ne olursa olsun, maç sonunda "Podolski beklentimizi karşılamadı, Emre ve Jem elinden geleni yaptı" diyecek.

Biz yine sana değil, Galatasaray'a güveniyoruz. Senin tercihlerine değil, hakkıyla ve taraftar zoruyla sahada olanlara güveniyoruz.

Söylediği: "Sinan oynasın diye Bruma'yı kiraladık." Doğrusu: "Emre ve Umut oynasın diye Bruma'yı kiraladık, Sinan'ı zaten oynatmayacaktık."

! işaretini koyanlardan tebrik etmelerini de bekliyorum...

Oyunu iyi okuyamasa bile her oyuncudan alabileceği en yüksek verimi alabiliyor.

Takım ortalama üstü oynuyor ne diyelim. Tebrik edelim. İlk defa eleştirmiyorum galiba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu maçta çıkardığı 11'i de değişiklikleri de beğendim.Bilal yerine Tarık'a şans vermeliydi sadece.

İstatistikler yalan söylemez. Muslera sezon başı yaptığı inanılmaz hataları yapmasaydı, şu an birinciydik. Sağlık olsun, Beşiktaş'a da daha koyarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt