Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder ---------- ÖN LİBERO

Sabri -------------- SAĞ AÇIK-SOL AÇIK

PODOLSKİ------------ SAĞ AÇIK

BİLAL ------------- 10 NUMARA

İMZA : HANZO HANZOOĞLU

Zamanında yapmadığın değişiklikle ve yanlış değişikliklerinle oyunu mahvettin.Defol git

Futbol okullarında bu maçın tekrar gösterilmeli. Bir td maçın içine nasıl sıçar , nasıl sıvar diye başka iyi örnek yoktur...

millet maç yenme derdinde bu yerlileri tatmin etme derdinde

selçuk sabri burak bilal gerekirse hepsini a2ye yolla bize ne

maç kazanmak önemli senin kahrolasi yerlilerin oynamasi degil

sabri ne hakla 90 dk. oynadi

bilal ne hakla oynadi

burak ne hakla oynadi

Fener maçında da aynı haltı yedin. Şansa bir golle berabere kaldık. Yahu rakiplerin gücü yok. Sen top yapan rakibi ürküten takım olacağına topu rakibe ver, top tutamayan santraforlarla ilerde kalama sonra gol ye. Arkadaş azıcık kafanı kullansana. Maç 1-1 olmuş. Yasin, Emre'yi al Burak Sabri'yi çıkar. Çok mu zor bunu akıl etmek?

Bu adamdan kurtulmak icin gerekse fbden 5 6 yemeye raziydim.fb o kadar rezildi ki bisey yapamadi.butun galatasarayin kaderini bi maca tercih ederdim ah. Ah.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dakika olmuş 65 afedersin mok gibi top oynuyoruz. Bu arkadaş kenarda müptezel müptezel takılıyor. Lan olum sen bela mısın başımıza bizim. Sen demiyomuydun defansif zaafları var diye hırto. Lan o zaafları Sabri, Bilal , Olcan üçgeniyle mi delmeyi planlıyon. Sana o lisansı veren kurumun çaycısıyla bizzat tanışmak isterim.

Aziz Yıldırım'ın bile senden daha büyük emeği var be. İstifa da bir hizmettir.

Sana teknik direktör lisansı verenin beyniyle oynayım. Sabri sağ açık,sol açık,sağ bek oynadı üstüne bide 90 dakika tamamladı. Irkçı :mad: Defol git şu takımdan sana sövmekten ben yoruldum

Oyunu kıçıyla okuyan, sözde hocadır..

Zamanında müdahale etmemisiyle avrupada 3 puan bıraktık: 1 lizbonda 2 astanada

Son düzenleme:
Ben başlangıç 11'ini çok yanlış bulmadım ama oyuncu değişikliklerinde her zamanki gibi geç kaldı.Burak ve Sabri'yi 2.golü yemeden çıkarması gerekiyordu.

Hain herif.

Denayer'i cikarip Sabriyi oyunda tutmasi ne kadar sinsi, ne kadar evlatci, ne kadar irkci biri oldugunu gösteriyor. Defol git bu takimdan.

Burasi sana en az bi 5 gömlek büyük geldi, Akhisarina geri dön yaninda da evlatlarini götür. Güzel bir yasam sürdürürsünüz orada el ele.

Bak bu kadroya Mourinho bile baskılı top oynatamaz da sorun bu değil. Sen 3 kupa almışsın yönetime tek transfer yaptıramıyorsun sağ bekin yok, orta saha yok, forvet yok bu kadroyla nasıl sezona başlanır?

artık sinirlenemiyorum bile. böyle bir ruh haline ömrümde bir tek kendisi sokmayı başardı beni. helal olsun.

insanlar haftalardır ümitlenmişti kendisinden. bende dahil.gerek taraftar olsun, gerek akıl aldığı ustaları,gerek karakter sahibi bi kaç futbolcusu olsun
kafasına vura vura doğruyu buldurmuş takımda üstüne koya koya gitmeye başlamıştı. ama gel gelelim bu pasif egoist bugün yine son oyununu oynadı.

kendisine bir çok laf söylendi,sıfat takıldı, tanım yapıldı. ama sanırım en doğrusunu bu akşam milyonlarca insan bulmuştur.ömrüm boyunca bu kulüpte onlarca yetersiz hoca
yüzlerce yetersiz futbolcu izledim aralarında sadece bir kişinin bu sıfatı,tanımlayı hakettiğine inanmışımdır hep. sabri. sen bu gece yaptıkların ve yapamadıklarınla
sabri'yi de geçtin. salaksın hoca. süzme bir salaksın. lütfen burada kullandığım bu kelimeyi kimse hakaret olarak algılamasın. bir insan ya zekidir ya salaktır.
maalesef hepimiz bir tarihe tanık oluyoruz. en az sabri kadar salak bir insan bu kulübün hocası bugün.

salaksın çünkü; çeşitli fanteziler ile kazanabilceğin maçı salakça kaybettin.
salaksın çünkü; biz izledik sen de izledin.hatta sen daha kaliteli bir noktadan izledin. biz oyuncu değişiklik şart dedik gol yedik. sonra attık,biz hala oyuncu değişikliği şart deerken sen gene izledin.
burada insanlar 2yi yiyince değiştirecek görürsünüz dedi. 2 yi yedik. sen 5 dk de 3 oyuncu değiştirdin.
salaksın çünkü; sahip olduğun birazcık aklı kullanamadığından dolayı ilkel duygularınla oyuncu tercihleri yaptın.
salaksın çünkü; yine o ilkel duygular sayesinde kurduğun kadro ve yapmadığın iki üç transfer yüzünden (ki burada mega star bir futbolcudan bahsetmiyorum) böyle bir gruptan ilk ikiye giremiyeceğiz büyük ihtimal.
salaksın çünkü; elindeki tek önliberoyu yolladın,yerini doldurmadın. azdsa olsa doldurabilecek kişiyi parasını bu kulüp ödeyeceği halde gitmesine izin verdin.
salaksın çünkü; mahalle abisinin çoluk cocuktan sinirini çıkarması gibi başarısız olunca taraftarla sidik yarışına girip had bildirmeye çalıştığın için.
salaksın çünkü; taraftar takım kanattan akacağı zaman heyecanlanamıyor çünkü ne olacağını kestiriyor kanadın yok. kanattan aksan o topa kafa vuracak, ayak sokacak oyuncun yok. içmizden çıkartacaz diye diye tüm heyecan bitti.
salaksın çünkü; zar zor kafana vura vura sana iyi bişeyler yaptıran insanlar sana azıcık güvendiği an, seni kendi haline bıraktığı an embesil gibi tek nefes darbesi ile yapılan onca güzelliği yok ettiğin için.
salaksın çünkü; salaksın hacı işte daha nediyim. salak.

Son düzenleme:
Allah belanı versın,geber artık.[TABLE="class: prettytable"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: prettytable"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt