Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza ya küfür etmek için pusuda bekleyenler çıkmış gene ortaya. Deplasmanda başabaş oynanmış bir CL maçı için küfür yarışındalar. Keşke her maç böyle son topa kadar oynansa.

Modanız geçti. Galatasaray kazandıkça tıpaları tıkıyor.

Bak bu kadroya Mourinho bile baskılı top oynatamaz da sorun bu değil. Sen 3 kupa almışsın yönetime tek transfer yaptıramıyorsun sağ bekin yok, orta saha yok, forvet yok bu kadroyla nasıl sezona başlanır?
Ya hadi başladın 97984979 kez yanlış değişiklik nasıl yapar nasıl öğrenemez hala

Sanada Bilaline de Selcukuna da Burakina da Umutuna da ve ozellikle Sabrine de ......... Ulan kendi elleriyle maci veriyor bu hoca.

Sorun Hamzaoğlu'nun gitmesiyle çözülecek bir sorun değil.Defol demek en kolayı.Bu kadro dahasını zor becerir.

İlk yarı Burak avareli tek bir tane top tutamadı, bir tane hava topu alamadı.Bir tane ulan, bir tane be.

Oyuncu değişikliklerinde Çolak'ı daha önce almaması bana göre hata.Golü attıktan sonra oyunu daha çok tutabilirdik.

Devre arasına kadar bir şekilde idare edip, kadroya en acilinden bir santrafor katmalıyız.

Çok tepki alacağım belki ama ben hocanın arkasında durulması gerektiğini düşünüyorum.

Ya hadi başladın 97984979 kez yanlış değişiklik nasıl yapar nasıl öğrenemez hala
Yalniz 2 sene once Mancini her macta degisik kadro yapiyor diye medya Manciniyi olay yaratirdi.Bu Hamza her Ligde hele onemli SL de farkli taktik fakli oyun kadrosu yapiyor kimsenin sesi cikmiyor Mancininin sucu neydi yaw.

Hamza ya küfür etmek için pusuda bekleyenler çıkmış gene ortaya. Deplasmanda başabaş oynanmış bir CL maçı için küfür yarışındalar. Keşke her maç böyle son topa kadar oynansa.

İnsanların sabrını zorlama.

Hangi dumanı çekerek maç izliyorsunuz anlamadım ki. Muslera yerine 10 üzerinden 8lik kaleci olsa maç 5-6 olacak siz hala başabaş diyorsunuz.. Aklınızda sadece Yasin'in pozisyon kalmış. Muslera daha 2. dakikadan başladı kurtarmaya. Allahtan 10 üzerinden 10luk kalecimiz var.

Hamza Hamzaoğlu: "Asıl yapmamız gereken şey duran top şansı vermemekti. Birinde Wesley faul yaptı, birisi de kornerden

Sucluyu yine belirlemis irkci.

Say no to racism

Hangi dumanı çekerek maç izliyorsunuz anlamadım ki. Muslera yerine 10 üzerinden 8lik kaleci olsa maç 5-6 olacak siz hala başabaş diyorsunuz.. Aklınızda sadece Yasin'in pozisyon kalmış. Muslera daha 2. dakikadan başladı kurtarmaya. Allahtan 10 üzerinden 10luk kalecimiz var.

Aynen Muslera diye yazacaktım, vazgeçtim..

Kaşıntı oluyor galiba kimilerinde... Parasıyla oluyordur o işler, kaşıtsın kaşınan...

Basabasmis komedi.adamlar 2 1 one gecti 10 kisi kaldilar anca oraya gidebildik.tek tük pozisyonlar basabas mi yapar☺.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru Muslera iyiydi ama sezon başı çocukların yemeyeceği golleri yerken neredeydiniz?

Adam birde t...k geçiyor."yasin'i skor 1-1 olduğunda oyuna almalıydım" diyor. Şaka gibi!!

Başabaş mücadeleymiş ulan kesin şikebahçelisindir sen. Nerenle maçı izledin resmen futbol olarak ezildik. Muslera olmasa 5 gol yerdik rahat.

Denayer: "Bugün kazanmak için herşeyi yapmadık diye düşünüyorum"

hamza bak sana diyor

Sezona bu kadroyla girmeyecektin abi.En önemlisi bu.Oyuncular mal tamam da mallarsa,transfer yaptır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt