Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruh hastası sapkın herif. Türk oyuncu aldıkça orgazm oluyor herif kenarda ne garip adam. Allahın belası ırkçı

Muslera ile Sneijder'e sallayıp Hamzaoğlu'nu ölümüne savunuyor herif. Modlar bu herif troll ciddi şekilde bence müdahale edin en azından maç günü yapmasın şunları.

Capsiz wesley,pis wesley,kaka wesley.En buyuk hamza.Oldu mu sevgili kuş kardesim.Hadi simdi uza artik antuya sıkma insanlarin canını.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen Sneijder i beğeniyorsan söyleyecek bir şey yok. Telaşlı çabalarından başka bir şey göremiyorum ben.

Allah belani versin denge dengeoglu, g*t herif takimi mal yerli oyuncularla doldurdun CL maçi için.
1177526.jpg

Sneijder haftalar yatıp duruyor. Bir şut bile çekemiyor. Tek bir eleştiri görmedim. Dedikleri gibi emekli yıldız durumunda.

Siz Hamzaya küfüre devam edin.

sneijder napıcaktı ki hacı tam olarak? sneijderin birinci görevi gol atmak mı? adam koşuyor,mücadele ediyor, 10 numara diye aldık adam maçın sonuna doğru kontraya çıkan benfica hucum hattını ceza alanına kadar tek başına kovaladı ne yapacak bu adam başka. bu adamın görevi oyun kurmak, asist yapmak, pas vermek vs. ama gel gelelim senin gerzek forvetlerin onun 10 da 1i kadar düşünme meziyetine sahip değil. ilk yarı olmalı öyle bir asist yaptı ki burak olacak paçoz daha top ayaktan çıkmadan ofsaytta yerini aldı herzamanki gibi. onu da geçtim topa öyle bir kafa vurdu ki top toplayıcı çocuklar bile taşşak geçti.bu adamlarla oynuyor sneijder ve kariyerinde hiç mücadele etmediği kadar ediyor koşuyor belkide. sen bu adamın seviyesinde veya seviyesine yakın oyuncular koymaz isen çevresine, böyle bal yapmayan arı olarka kalır. yine bir pozisyon oldu atağa kalkacağız sabri den topu aldı az adamla yakalıyacağız benfica'yı o sabri olacak mal sneijder'e topu verip kaçacağına nasıl becerdi hala anlamıyorum snejder'in arkasına geçti. kusra bakmada bu adam da tanrı değil bişeyleri yoktan var edemez.
üstelik şuda var, her at sahibine göre kişner.oynamıyorsa oynamasını sağlayacak isim belli.

40 yaşındaki Bilal'in sahada döküldüğü belli olmasın diye Wesley Sneijder gibi bir adamı önliberoya çekecek kadar sinsi bir adam.

macta bir arkadas yazmisti. alicandi galiba. herseyi ozetliyordu.

takimin sag beki stoper oyuncusu

stoperi sol bek oyuncusu

sol beki sol acik oyuncusu

on liberosu ofansif orta saha oyuncusu

sag acigi sag bek oyuncusu

ikinci yari on liberosu 10 numara oyuncusu

ikinci yari bir ara sol ic ve sol kanat yine 10 numara oyuncusu

ondan sonra kadromuz yeterli.

hadi hayirli isler.

Biz korkarak, evlatçılık yaparak Avrupa Fatihi olmadık Hamza. Sen anlamazsın. O yüzden defol Akhisar'ına, istediğin gibi at koştur!

Hacıosmanoğluna rica etsek: hamza, birlo, sarbi, umut 4lüsünü bir odaya kitlese.. Anahtarını yok etse..

Herkesi mutlu etse.....

sneijderi ön libero bilali forvet arkasında oynatmak nasıl bir kafadır hanzoooooo

bu adam olmasaydı ligde lider şl de +4 puan daha almıstık. herseye tamam ama sabrinin 75 dk sağ açık oynaması rezalet ötesi bi durum

Sag Kanat i Sabri oynatack san, Bruma yi niye yolladin ?
Carole sol bek güzel, futbol dedik sakatlanir filan, Telles kalsa ne olurdu?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sorun Hamzaoğlu'nun gitmesiyle çözülecek bir sorun değil.Defol demek en kolayı.Bu kadro dahasını zor becerir.

İlk yarı Burak avareli tek bir tane top tutamadı, bir tane hava topu alamadı.Bir tane ulan, bir tane be.

Oyuncu değişikliklerinde Çolak'ı daha önce almaması bana göre hata.Golü attıktan sonra oyunu daha çok tutabilirdik.

Devre arasına kadar bir şekilde idare edip, kadroya en acilinden bir santrafor katmalıyız.

Çok tepki alacağım belki ama ben hocanın arkasında durulması gerektiğini düşünüyorum.

Ben kadronun cok fazla birseye ihtiyaci oldugunu düsünmüyorum. Mevcut sartlar ile bile gayet etkili bir 11 cikarilabilir, ancak bir cok oyuncuda cok fazla diritiyor hoca. Sempatiye göre, ilk 11 diziyor. Ayni sekilde taraftar da sempatiye göre oyunculari sucluyor, yada yorumluyor olanlari.

Simdi herkes basliyor ya, yok ES ES lig sonuncusu felan diye, ancak ben uzun zamandir, bu takimin o gün en iyi futbolunu izledim. Kac tane kötü süperlig takimi ile oynadik, ama ben buna benzer bir mac, uzun zamandir izlemedim. Takimin o günkü yas ortalamasi ile, önceki maclardaki ortalamayi karsilastirsak, zaten neden basitce cikiyor ortada. Takim genel anlamda cabuk, ve dinamik oyuncular ile oynadi. Takim ileride toplar kazaniyordu, baski yaparak.

- Sabri (Bence kadrodaki en kötü oyuncu)
- Hakan Balta
- Bilal Kisa
- Umut Bulut

Bu adamlari kesebilse hoca, takimin iyi futbol oynayagini düsünüyorum.

Hocam iyi insansın düzgün adamsın ama yani yetti deplasman macında bu kadar geri cekiliyorsun yıllardır avrupada hangi deplasmanda oyunu tuttuk ya bana söylesenize hangi maçı o golü yiceksin belli ya sen kalenin önüne set cekersen yersin bana golü yedikten sonra gol bulmak için atak yapma maçın basında bu kadar geri çekilinirmi ya fazla değil ya biraz savunmanı önde kur şu kötü benficayı bulmuşsun adamlar biz yüklenirken pozisyonları buldu ondan önce sen oynattında oynadılar onlarında gol atmaya niyeti yoktu onlarında şansı yaver gitti çarptı döndü gol oldu.
Biz Galatasarayız hocam korkma ya korma 3 yersin 5 yersin zaten gene maglup olacaksın neden bu kadar oyuncularada korku piskolojisini yasatıyorsun konusma yaparken zaten olay baslıyor sen dersen dikkatli oynayalım geri de bekleyelim senin futbolcun zaten piskolojikman ha ulan bu benfica benden iyi diye baslıyor bu böğle gitmez birde o oyundan herkes cıkıyor ama selçuk neden cıkmıyor hala anlamıs değilim bize yasartıkların içşn tesekkürler ama bu oyun sürecekse bi zahmet ben almayım Hamza hocam.

Yine, yeniden, her zaman ki gibi gol yiyene kadar değişikliği yapmadı.

Bide avrupanin en kalitesiz liglerinden birinde 3 kupa aldi diye ovuyorlar.bu ligte takimi berat bile yonetse takim ilk ikide olur zaten.adi yeter.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt