Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semihin yerine maç pratiği olan denayer ı almamak. .. demek ki millet evlatci derken gereklilik payı varmış

Bence ruh hastası olabilir, başka mantıklı açıklaması olamaz yaptığı mallıkların.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Burak, Umut ilerki haftalarda savunma için önemli benzeri bir açıklama yapmış sanırım.
Yahu bu adamlar daha kendi işini yapamıyor savunmayı nasıl yapacak.
Sneijder 70de dili dışarda gezecek. Adamı ön libero oynatıyor.
Semih'i de Denayer'den önde tutuyor ya daha ne diyeyim bilemiyorum. Yazık şu vaziyete. Güzelim maça balta vurdu herif. Şu taraftar anketle her hafta bir kadro çıkarsa daha akılcı olur ya!

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut ve Buragi beraber oynatip ne yapmaya çalişiyorsun. 2 Sİ ile Fantezilerin mi var Hamza anlatta bilelim. BU 2 Mal topçuysa sende Mourinhosun. Orta sahasiz oynamayi yeni bir sistem mi görüyorsun çapsiz.

takım yorgun. üstüne birde selcuk sakatlanınca bittik.

sizin kadar insafsız insan toplulugu görmedim.

yabancı hocaların bizi ss...kp bırakmasından usanmadınız mı ?

Rotasyon nerede? Selçuk ve Balta'nın sahada ne işi var? Jem ve Denayer'i oynatsın o zaman. Rotasyon yapması gereken maç. Adamların adeleler uçtu. Allah Allah tam rotasyon maçı.

mactan sonra yine "ovvvv hemen elestiriler geliyor, cok sanssiz macti bizim icin" diye aciklama bekliyorum

t.direktörlükle alakası olmayan vasat bi zekaya sahip herif futboldan soğuttu taraftarı

Wesleye ikinci yari ileri fazla cikma demis sanirim.

Her fenerbahceli gibi

Yani sen diyorsun ki yabancı hocalar bizi yapmaktansa yerli hocalar mı yapsın diyorsun anlamadım ?

2. Yarıyı izlemiyorum ama takip ediyorum. İnanılmaz şanslı, diyecek çok şeyler var ama kazanıyor abi adam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euroyla evine dönen baba yorgun olur, biz değil... - Mourinho

Bir halt yapıyorlarmış gibi takım yorgun bahanesine yatmak dürüstlük değil.Maç başı primi almaya gelince güzelce alıyorlar.

-Tapatalk-

Kim diyor takim yorgun? Lan adami deli etmeyin ne yorgunu bokuna mi 25 kisilik kadro var bu dunyada? Hamza teknik direktor olsa bu isi bilirdi ama ne transfer yaptirdi ne de takimi oynatabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt