Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu boş beleş konuyu çöpe atsanız olmaz mı ?
Tarihimizde resmen kara bir lekedir bu hamza ..prandelli'den bile böyle nefret etmemiştim. 3 kupası batsın . keşke almasaydık da bu hallere düşmeseydik.

Duygun dededen sonra beyaz futbolun yeni maskotu olmus.H.o

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok fazla şans vardı kendisinde. O üç kupayı nasıl kazandırdı gerçekten inanılır gibi değil.

Neyse biz teşekkür edelim hizmetleri için yolu açık olsun.

Tesadufe bak, Emin Capa'nin o konusmasini daha bugun izledim :)

Dediginde haklisin. Duygusal bir milletiz ve biraz da Pollyannaci bir ruhumuz var. Bunu asmak oyle kolay degil, sahsi gorusum ise imkansiz.

Uzgunum ama bu toplumda yasadigin surece yorumlarin sebebiyle cogunluk tarafindan reddedilmeye ve elestirilmeye mahkumsun dostum. :/
Bunu dert etmiyorum dostum. Zaten ben bu insanlarin hic birini tanimiyorum. Aslinda genel anlamda hepsi icin üzülüyorum cünkü bu zihniyet sizi fazla ileriye götürmez. Kaybeden Galatasaray olmasa yazmam dahi, ama yazsam bile kabul ettiremiyorsun. He tabi benim de hatalarim oluyor ama her olayda dedigin gibi pollyanna olmaz ki arkadas.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

:sarbi:

bu çok iyiymiş bunun hamzalısıda çok hoş olur.

inşallah güzel günler göreceğiz.

..ve bu başlık arada sırada günlük olağan öfkemizi dindirmek ve stres atmak için kullanılacak.

araban mı çizildi , telefonun camı mı çatladı , cüzdanını mı kaybettin , gel söv rahatla..

evlat hayranlık yapmaya yerine gereken transferleri yaptirsaydi şu an hocamiz olurdu.. o kadar kaliteli oyuncuyu veto etmek en büyük Galatasaray düşmanlari bile yapmaz be.. ney için? Bazi yerliler. Kovuldugunda sevdigi yerlilerden hiç biri de sahip çikmamasi ayri komik olay...

Sen degil miydin ya ben daha onceki konularda da alinti yapip muneccimle mi sevistiniz felan demistim. Bazi konularda gecmise gidip okuyorum mesela Astana macinin konusunda mac oynanmadan once birileri 1 puan demisti, sendin onlardan biri diye hatirliyorum ama neyse artik :) Ama bu forumda bi muneccim seysi var yani :D

Bendim onlardan biri, hatta beni alintilamistim mactan sonra :asd: Digeri sanirim Sarper di, yanilmiyorsam ikimiz konusmustuk bu mactan 1 puan cikar ancak diye orada.

Bendim onlardan biri, hatta beni alintilamistim mactan sonra :asd: Digeri sanirim Sarper di, yanilmiyorsam ikimiz konusmustuk bu mactan 1 puan cikar ancak diye orada.

Aynen ikimiz konuşmuştuk,ben zar zor da olsa alırız demiştim gerçi. :D

İçerdeki Astana maçı sezonun en önemli maçlarından biri.Bence bu grupta sonuncu olmak,Fener'in 0 çekmesinden bile daha büyük bir rezalet olur.Ne yapıp edip gerekirse kalenin önüne 11 kişi dizilip yenilmemeliyiz o maçta.

Aynen ikimiz konuşmuştuk,ben zar zor da olsa alırız demiştim gerçi. :D

İçerdeki Astana maçı sezonun en önemli maçlarından biri.Bence bu grupta sonuncu olmak,Fener'in 0 çekmesinden bile daha büyük bir rezalet olur.Ne yapıp edip gerekirse kalenin önüne 11 kişi dizilip yenilmemeliyiz o maçta.

Istatistikler gosteriyor ki kalenin onune dizildigimizde genelde yeniliyoruz kardes :)

Ben problem olacagini sanmiyorum. 3-5 tane sallar, solen havasinda gideriz AL'ye.

ii bir taktisyen degildi ama bize enkaz bıraktı suclamaları yersiz ve boş.

hamza'ya enkaz bırakıldı, düzeltilmesi icin bütce verilmedi, otomatik olarak oda denizli'ye bu enkazı devretti.

Yerlerine adam almayıp bir ton adam yolladıysan enkaz bırakmışsındır.

tapatalk

Gurur duy eserinle.Bu takimdaki bütün yabancilar ve trabzon tayfasi temmuzun son haftasi katildi kampa.Takım dokuluyorrrr

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt