Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üstümüzden kirli elini çeek hamza abi istifa eeeeeeeeeeet

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
stada mac izlemeye gelirse tokadi basip iceri almayiniz lutf

Fenerli medyanin sevgilisi herif.sen gidince bi tane bile gsli uzulmedi sirf fenerli parali hav hav medya uzuldu.takimin icine ettin gittin.prandellinin kondisyonculari sayesinde sampiyon olduk gecen sene de bu yeteneksiz yuzunden degil.adamlar talimi iyi yuklemisler hep son dakikaya kadar dayaniyordu takim.senin yanci top toplayicilar takima yakar top oynatti herhalde antremanda.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendisi beyaz futbolun yeni maskotu olmus tipki duygun dede gibi.Arabeske baglamislar gidisiyle.Bu sezonu zaten baslamadan bitirdi bu herif.Onumuzdeki sezonu yedirmeyecegiz en azindan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder hakkinda o mal mal yaptigin yorumda da söylemistim umarim bir daha Florya kapisindan giremezsin diye.

Aynsini yine tekrarliyorum umarim bir daha bu kapidan iceri almazlar senin gibi bir haini.

Bu takimi bu hale gitiren sensin unuttuk sanma.En buyuk nefretimsin!

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder hakkında konuştuğu gün ömür boyu ban yemeliydi aslında..

Sen Galatasaray'ın değil Akhisar'ın efsanesisin, amacın da Akhisar'ı Galatasaray'ın üstüne çıkarmaktı başardın. Tebrikler (!)

Senden kurtuldugumuza yatıp kalkıp şükrediyorum.Senin gibi cahil,futboldan gram anlamayan biri nasıl bu takımı yönetti hala inanamiyorum.Dünyanın adaletsiz olduğunun en büyük kanıtı senin bu takımı yönetmiş olmandır.Cahil,ırkçı,rezil herif takımdaki evlatlarıninda seninde Allah belanızı versin.

3 kurus kondisyonu da imha etti allahin gawadi

Bu koca camiayı mahvetmek için elinden geleni yaptın, ama elbet bu şanlı takım sana ve yaptıklarına rağmen şaha kalkacak ve seni hatırladıkça yüzü buruşacaktır.

Def olurken sabriyi de yanına alsaydın keşke çapsız kazma

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt