Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımın içine edip gittmek seninde işine geldi degilmi kazma ..adamı kovcaktınız madem ey yönetim sezon bası kovsaydnız ya neden kovmadıgınızda belli aslında bu kazmayı transfer yapmamak için takmn basnda tuttunuz amac oydu yoksa coktan giderdi cünkü hiç bir hoca bu kadroyla lige baslamazdı allah belasını versin yönetiminde kazmaoglununda..bununda işine geliodu zaten dünyanın parasını aldı bi yandanda !

Su herifi tekrar göreve getirip yeniden kovalım.İcim yanıyor.Ah keske bir yerlerde yüzyüze gelsek de konussak seninle pislik.

Tanju Çolak periscopta Dursun Özbek e giydiriyor. Hamza fernandao ve ozan tufanı kesin istiyorum demiş. Dursun almamış. Hamzada takım menfaatini düşünerek açıklama yapmamış.

Denizli de hımcal ve şansal getirtmiş

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tanju Çolak periscopta Dursun Özbek e giydiriyor. Hamza fernandao ve ozan tufanı kesin istiyorum demiş. Dursun almamış. Hamzada takım menfaatini düşünerek açıklama yapmamış.

Iyi ki almamisiz. 15 milyon euroya ne adamlar alınırdi ama kafasına sictimin gerizekalı malinin çapı Tr ligiyle sınırlı olduğu için anca bunları ister. Mal maloglu.

Yönetimin verdigi en dogru kararlardan biri seni kovmak oldu.Aslında şu enkazın bedellerini de senden çıkarması gerekti.Giden şampiyonluga mı yanarsın beleş oyunculardan adam edilmeyen kadroya mı jem bilal sabri semih ne kadar vitaminsiz varsa takımı yakmaya devam ediyor.

RVmMz6.jpg

Aslan News ‏@Aslanews
Kasım ayında oynadığımız 1'i hazırlık maçı olmak üzere 6 maçta 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldık...

CVAiUD5WcAIyh9n.png:large

Eserinle gurur duyabilirsin ırkçı herif.

Uzun yıllar boyunca açmış olduğu tahribatı ve enkazı silemeyeceğiz. Hamza Hamzaoğlu ile 3 kupa kazanmış olabiliriz. Lakin geleceğimizi kaybettik.

Bir gerizekalı ister diğer gerizekalı alır. Bu çöpleri istemesi futboldan anlamadığını gösteriyor. Irkçı, faşist, çapsız!

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Telegol'e de konusmus Allahin cezasi.

"Benden önceki benden sonraki Galatasaray'a bakin" diyor. Bir de bu Serhat denen hiyar Sneijder söyle kötü laf etti size hocam Sneijder bunu yapti duydunuz mu falan diye ortaligi karistirmak pesinde Gargamel.

Yalniz "Ben olsam Atletico macina cikardim" dedi.

Bunu taktir ettim gercekten kendisinden ne kadar nefret etsemde.

Hamza Hamzaoğlu: Beni neden apar topar gönderdiler ? Antalya ve Atletico Madrid maçını kazanacaktım belki de ? O zaman ne yapacaklardı.

:asd22:

tvlerde vidi vidi mi edion ,pe komisyonuna zictihim

Telegol'e de konusmus Allahin cezasi.

"Benden önceki benden sonraki Galatasaray'a bakin" diyor. Bir de bu Serhat denen hiyar Sneijder söyle kötü laf etti size hocam Sneijder bunu yapti duydunuz mu falan diye ortaligi karistirmak pesinde Gargamel.

Baktım. Kör oldum galiba.. Herkes üstüne koyar biz yanına bile koyamamışız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt