Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam gençkende ırkçıymış.

[VINE]izrIdjXAMKx[/VINE]

Telegol'e de konusmus Allahin cezasi.

"Benden önceki benden sonraki Galatasaray'a bakin" diyor. Bir de bu Serhat denen hiyar Sneijder söyle kötü laf etti size hocam Sneijder bunu yapti duydunuz mu falan diye ortaligi karistirmak pesinde Gargamel.

Mustafa hoca daha 3 gündür takımın başında bu nasıl malca bir açıklama. Adamın ağzından sürekli böyle mal açıklamar çıkıyor.

Öyle rezil bir takım bıraktın ki Kasımpaşa'ya madara olduk. Ama kadro yeterliydi di mi pardon.

Keşke hiç gelmeseydin. 3 kupaymış duyan da Şampiyonlar Ligi kupası falan sanacak. Irkçı, cahil, pis herif be!

Hamza Hamzaoğlu: "Keşke 3 kupa almasaymışım yani. Aynen öyle..."
Hamza Hamzaoğlu: "Sneijder ile aramızda bir problem yoktu. Hayret ve şaşkınlıkla bakıyorum. Bu zayıf karakterlerin işidir"
Hamza Hamzaoğlu: "Tüm oyuncularımla gönül bağı kurmuş ve kuran bir insanım. Demek ki doğru bir bağ kuramamışım. Sağlık olsun"
Hamza Hamzaoğlu: "Açıklamaları görünce iyi ki ayrılmışım diyorum. Ben çok olumlu bakmışım demek ki. Çok üzüldüm duyunca."

Senin eline td lisansi veren sahisin avucuna 1-2 saat islik odun ile vurmak lazim...

Hamza sen meger ne kadarda icten pazarlikli herifmissin. Ulan Sneijder taktigimiz yok deyince haksiz mi lan mal. Takim son 3 haftada one gectigi maclarda paso puan kaybediyorsa taktik falan yoktur demek. Senin taktigin evlatlarini hadi yavrum , hadi kocum deyip sahaya surmek...

Irkci Hamzacigim 01:09'dan itibaren soylenen guzel ve nayif sozler sana gelsin!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ikkYkgBGx1o

Son düzenleme:
Hamza Hamzaoğlu: "Sneijder ile aramızda bir problem yoktu. Hayret ve şaşkınlıkla bakıyorum. Bu zayıf karakterlerin işidir"

senin ta primat atalarina kadar 1117 ceddin sneijder'in karakterine kurban olsa denk gelemezsiniz ula , komisyoncu serefsiz. hadi simdi zgit, tvlerde got kivir, fenerli pic.

Hamza Hamzaoğlu: Ben çok mutluyum. Bu olayları görünce doğru zamanda ayrılmışım diyorum.

Hamza Hamzaoğlu: Ben gelmeden önceki Galatasaray'a bakın, ben bıraktıktan sonraki iki haftalık, iki maçlık Galatasaray'a bakın.

Hamza Hamzaoğlu: Ben olsam Atletico Madrid maçına çıkardım. Neyse.

Hamza Hamzaoğlu: Beni neden apar topar gönderdiler ? Antalya ve Atletico Madrid maçını kazanacaktım belki de ? O zaman ne yapacaklardı.

Hamza hocanın her hafta ve her başarısız sonuçtan sonra telegol e konuşması ve bir tekmede düşene ben vurayım zihniyeti beni hayal kırıklığına uğrattı.Galatasaraylılık bu olmasa gerek.gittiğinde o kadar destek verdim kızdım.ama beni bile iyi olmuş düşüncesine getirdi açıklamalarıyla

Son düzenleme:
Sen kimsin lan Mustafa hocamızın telefonunu açmıyorsun? Bizden önce Mustafa Denizli'yi görsen önünü iliklerdin. Şimdi adam mı oldun?!

Bu lavuk ne konuşuyor zırt pırt ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt