Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan dengeci bu oyunculari hiç çaliştirmamişsin. Umut'tan başkasini görmedigi için tabi.

azizden nefret etmiyorum senden nefret ettigim kadar. Onun bile bize yarari oluyor homo oglu homo

Prandelli daha iyiydi derken abarttigimi soyleyenler nerde acaba?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teksas Katliamı 2016da vizyonda imiş başrolde bu zat var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rezil herif gittin hala farketmiyo öyle bir zıçmışsınki takımın içine ne yapsak düzelmiyo Prandelli bile böyle enkaz bırakmadı
Prandellinin ekmegini yedi bu sinsi hamza ya. Kendi yaz donemini nasil bosa harcadigini gorduk hamzanin. Anca taraftara trip atip laf yetistiriyordu.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Prandellinin ekmegini yedi bu sinsi hamza ya. Kendi yaz donemini nasil bosa harcadigini gorduk hamzanin. Anca taraftara trip atip laf yetistiriyordu.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk
Prandelliyi seviyomuşum ben bunun yanında neydi o ya Hamza benim tek nefretim ve hala devam ediyo Fatih Terime olan sevgimizi de yok etti öyle bir silik vasıfsız bir adamdı

Prandelliyi seviyomuşum ben bunun yanında neydi o ya Hamza benim tek nefretim ve hala devam ediyo Fatih Terime olan sevgimizi de yok etti öyle bir silik vasıfsız bir adamdı

Hamza prandelliyi arattı birçoguna desene kime kötü desek beterin beteri bizi buluyor.Nasıl bir şanstır arkadaş. :D

Hamza prandelliyi arattı birçoguna desene kime kötü desek beterin beteri bizi buluyor.Nasıl bir şanstır arkadaş. :D
Mustafa DEnizliyi daha göremedik ama Tecrübesiyle o makamı götüreceğine inanıyorum basında ismi çıkan adamlar umut verici wan der wiel,Donk,damiao bu tarz adamlar iş yapar bizde şu an çözüm üretmek lazım bizim taraftarımızı konuşmayı çok iyi bilir mesela Donk için çöp diyenler çoğunlukta burda ama Performansı yüksek olursa ne dicekler görücez çok değişken bir topluluğuz.

Son düzenleme:
Mustafa DEnizliyi daha göremedik ama Tecrübesiyle o makamı götüreceğine inanıyorum basında ismi çıkan adamlar umut verici wan der wiel,Donk,damiao bu tarz adamlar iş yapar bizde şu an çözüm üretmek lazım bizim taraftarımızı konuşmayı çok iyi bilir mesela Donk için çöp diyenler çoğunlukta burda ama Performansı yüksek olursa ne dicekler görücez çok değişken bir toplululuğuz.

Mustafa denizli hakkında dedigin gibi çok erken en azından hamza kadar ona da şans verilmeli.Donk çöp değil ama daha iyi birisi olabilir.Birde şu var umarım umut burak semih bilal tarıkta ısrar etmez.

Mustafa denizli hakkında dedigin gibi çok erken en azından hamza kadar ona da şans verilmeli.Donk çöp değil ama daha iyi birisi olabilir.Birde şu var umarım umut burak semih bilal tarıkta ısrar etmez.
Umutta ısrar ediyo o konuda kafayı sıyırmak üzereyim Umutu mahalle maçlarında bile oynatmazlar o kadar kötü bir oyuncu biri güzel yorum yapmıştı:umut kafası koparılan tavuk gibi nereye gittiğini bilmeden koşuyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt