Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine aklıma geldin halini hatırını sordum rahatladım bir güzel!!!!

Kadronunanasınıağlatıptakımıanadolukulübüneçeviren Kadronunanasınıağlatıptakımıanadolukulübüneçevirenoğlu

Hamzanin verdigi zarari kim verdi? Simdiden 250 milyon TL kaybimiz var. Biraktigi enkaz nedeniyle yapilacak transferlerin maaliyeti dahil degil. Terimin 2.dönemindeki enkaz nedeniyle 2-3 yil kaybettik. Fakat Terimin basarilari da ortada. Hamzanin tek basarisi, Hamzaya ragmen kazanilan sampiyonluk.

Ne zararı verecek Hamza? Zaten enkaz almıştı. O enkazla üç kupa kazandı. Ne transferi yaptı ki? Ucuza birkaç adam sadece....8 milyona Ambarat ımı aldı? 12 milyona Bruma yımı aldı? Sallayıp duruyosunuz.

Müstehak size. Gitti, yerine geleni gördük. Sağ olsun üç maçla sezonu bitirdi. :)

Ne zararı verecek Hamza? Zaten enkaz almıştı. O enkazla üç kupa kazandı. Ne transferi yaptı ki? Ucuza birkaç adam sadece....8 milyona Ambarat ımı aldı? 12 milyona Bruma yımı aldı? Sallayıp duruyosunuz.

Müstehak size. Gitti, yerine geleni gördük. Sağ olsun üç maçla sezonu bitirdi. :)

:asd22:

Bu sezon Hamzanin enkazi yüzünden gitti. Bruma, Telles ve Meloyu gönderdi. 2 milyon euroyla alinabilecek Maxi varken 1.8 milyon euroya Sabriyle sözlesme yeniletti. Sadece 10 puan , Hamzanin hafiza karti, benim dogrum dedigi Sabri yüzünden gitti. Melo yerine kimseyi aldirmadi. Umut ve Burak üzülmesin diye forvet aldirmadi.

Hamza, aldirmadigi icin, icimizden hallederiz dedigi icin kayip zaten 250 milyon TL. Keske 50 milyon euro harcatsaydi. Böyle en az 250 milyon TLyi kaybetmek daha mi iyi oldu?

Hamza biraktigindan zaten yaristan kopmustuk. 5 puan fark vardi. Cok zorlu da bir fikstürümüz vardi. Hamza kalsaydi da fark böyle olurdu. Mourinho/Guardiola/Ancelotti gelse, bu kadroyla basarili olamaz.

Son düzenleme:

Hamza'nın aldığı takım fizik gücü açısından çok kuvvetliydi.Enkaza rağmen 3 kupa almış saçmalığa bak.Beğenmediğimiz Prandelli'nin fizik takviyesiyle takım geçen sene iş yaptı ama aklı kıt hocanızla kamp dönemi geçirince gördük takımın halini.Bunu oyuncularımız bile söylüyor kimse inkar edemez.

-Tapatalk-

Hamzayı hala savunanların forumdan ihraç edilmesini istiyorum.

Net olarak Fenerlidir savunan çünkü.

:asd22:

Bu sezon Hamzanin enkazi yüzünden gitti. Bruma, Telles ve Meloyu gönderdi. 2 milyon euroyla alinabilecek Maxi varken 1.8 milyon euroya Sabriyle sözlesme yeniletti. Sadece 10 puan , Hamzanin hafiza karti, benim dogrum dedigi Sabri yüzünden gitti. Melo yerine kimseyi aldirmadi. Umut ve Burak üzülmesin diye forvet aldirmadi.

Hamza, aldirmadigi icin, icimizden hallederiz dedigi icin kayip zaten 250 milyon TL. Keske 50 milyon euro harcatsaydi. Böyle en az 250 milyon TLyi kaybetmek daha mi iyi oldu?

Hamza biraktigindan zaten yaristan kopmustuk. 5 puan fark vardi. Cok zorlu da bir fikstürümüz vardi. Hamza kalsaydi da fark böyle olurdu. Mourinho/Guardiola/Ancelotti gelse, bu kadroyla basarili olamaz.

Burada kendi aranızda konuşup anlaşıyorsunuz sonra abuk sabuk şeylerin doğru olduğuna inanıyorsunuz. Bruma, Telles dediklerin ne oluyor? Koskoca takım bunlara mı kalmış? Oynadıklarında ne yapmışlar da şimdi kıymetli oluyorlar. Melo da son zamanlarında show dan başka bir şey yapmıyordu. Yaygaracının teki, faydası tartışılır. Bu adamların gitmesinin Hamza ile ne alakası var? Teknik direktöre kalsa kimseyi yollamaz. Hepsi elinin altında olsun ister. Yönetim parayı görünce satıyor. Hamza ne yapsın? Ayrıca Melo kendisi gitmek istiyordu.

Enkaz deyip duruyorsun. Geçen seneki kadroda aynıydı. Ama enkaz şampiyon oldu, üç kupa aldı. Bravo Hamzaya.:)

Beş puan farka yarıştan kopmak diyorsan seninle futbol falan konuşmak hata oldu. Haklısın şeker kardeşim.

Hamza'nın aldığı takım fizik gücü açısından çok kuvvetliydi.Enkaza rağmen 3 kupa almış saçmalığa bak.Beğenmediğimiz Prandelli'nin fizik takviyesiyle takım geçen sene iş yaptı ama aklı kıt hocanızla kamp dönemi geçirince gördük takımın halini.Bunu oyuncularımız bile söylüyor kimse inkar edemez.

-Tapatalk-

Hamza nın aldığı takımda kimler vardı da, fizik gücü kuvvetliydi? Hepsi aynı adamlar. Burak, Umut, Selçuk, Sabri, Semih vs.

Bosuna tartisiyorsunuz. Kafasina tas vursaniz degismez fikirleri.

Hamza gittiği gün çok kötü günler bekliyor bizi demiştim.aynen oldu.sezon 5. lik ile biterse sevinelim.

hamzayı savunan kim varsa bir söylesin oynattıgı oyun anlayısı nedir ? ben 1 yılda hermaçı izledim çözemedim bursada izliyorum yine çözemedim

oyun anlayısı,taktik anlayısı,oyun okuması nedir savunan arkadaslar söylesinler bizde aydınlanalım

öyle bir algı oluştu ki sanki 25 milyon taraftar durduk yere hamzayla papaz oldu durduk yere sövüyor bu adama

hep taraftar suçlu teknik direktörler hele yerliyse melek melek.

Sende arkamdan konuşuyorsun. Verecek cevabı olmayanlar öyledir. Kaçak güreşirler.

Millet veriyor iste yeterince acik ve net bir sekilde cevap. Ne denirse densin illa bir kilif buluyorsun.

Arkandan konusmuyorum, görüyorsun iste buraya Sükrünün de benimde yazdigimizi.

Millet veriyor iste yeterince acik ve net bir sekilde cevap. Ne denirse densin illa bir kilif buluyorsun.

Arkandan konusmuyorum, görüyorsun iste buraya Sükrünün de benimde yazdigimizi.

Haha. Cevap veriyorlarmış. Ben doğruları söylüyorum, Hamza ya küfür edebilmek için neler uyduruyorlar neler.

Sonucu gördük. İstediğiniz oldu, Hamza gitti. 3 hafta sonra sezonu kapadık.

Burada kendi aranızda konuşup anlaşıyorsunuz sonra abuk sabuk şeylerin doğru olduğuna inanıyorsunuz. Bruma, Telles dediklerin ne oluyor? Koskoca takım bunlara mı kalmış? Oynadıklarında ne yapmışlar da şimdi kıymetli oluyorlar. Melo da son zamanlarında show dan başka bir şey yapmıyordu. Yaygaracının teki, faydası tartışılır. Bu adamların gitmesinin Hamza ile ne alakası var? Teknik direktöre kalsa kimseyi yollamaz. Hepsi elinin altında olsun ister. Yönetim parayı görünce satıyor. Hamza ne yapsın? Ayrıca Melo kendisi gitmek istiyordu.

Enkaz deyip duruyorsun. Geçen seneki kadroda aynıydı. Ama enkaz şampiyon oldu, üç kupa aldı. Bravo Hamzaya.:)

Beş puan farka yarıştan kopmak diyorsan seninle futbol falan konuşmak hata oldu. Haklısın şeker kardeşim.

Transferde tek yetkili Hamzaydi. Bilali Jemi aldiran Hamza, Sabrinin sözlesmesini uzattiran Hamza, fakat Meloya gelince, Brumaya gelince Hamza ne yapsin? Telles ve Brumayi sonraki senelerdeki Sampiyonlar Ligi icin gönderdim diyen de Hamzaydi.

Enkaz tabii ki. Gecen seneki kadrodan bile zayif. Gecen sene bu kadro sampiyon oldu ama rakipler güclendi. Rakipler ayni kalmadi. Gecen seneki gibi cok fazla kirilma ani olan, Fbnin forvetsizlikten bu kadar hata yaptigi bir sezon 50 senede 1 kez olur.

Rakipler cok az hata yaparken 1 puanin bile önemi büyük. Zor bir fikstürün var. Mersine Osmanliya Sivasa puan kaybetmissin. Zor fikstürde puan kaybetme lüksün kalmamis.Takim iyi calistirilmamis. Rotasyonda bile olmalari tartisilacak Sabri, Semih, Balta, Umut gibi oyuncular ilk11 oynuyorlar. Bu takimi Denizliyi birak, 10 tane Mourinho, 10 tane Ancelotti birlikte calistirsalar yine de basarili olamaz. TDün yapacagi bir sey yok.

Neyse uzatmanin anlami yok. Seninle tartismaya baslamak bile hataydi. Blokluyorum.

Bu duruma gelmemizin en büyük sebeplerden birisi Hamzaydi

Trolluk yapacağım diye rezil oluyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt