Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani Prandelli ve ekibi bomba gibiydi. Kovmakla hata yaptık. Bu sonuç çıkıyor yazdıklarından.

Bu da yeni moda heralde. :) Yapma Emrah kardeşim.
Anlaşamadık bir türlü son kez söyleyeyim.Bak Prandelli berbattı ama fizik kondisyonu açısından iyi yükleme yaptı.

Anlaşamadık bir türlü son kez söyleyeyim.Bak Prandelli berbattı ama fizik kondisyonu açısından iyi yükleme yaptı.

O berbatligi da biz sağladık. Mali olarak iyi değili diye son gün adamın listesinde olmayan 2 adamı aldık. Forvet yoktu alınan Tarik Olcan rezil çıktı Bruma etkili olamadı hücum olarak elde bi Sneijder vardı.
Surekli yeni şeyler denedi o sure zarfında sabredemedik kovduk

O berbatligi da biz sağladık. Mali olarak iyi değili diye son gün adamın listesinde olmayan 2 adamı aldık. Forvet yoktu alınan Tarik Olcan rezil çıktı Bruma etkili olamadı hücum olarak elde bi Sneijder vardı.
Surekli yeni şeyler denedi o sure zarfında sabredemedik kovduk
Prandelli kötüydü o ayrı ama bizi batıran diğer şey 5+3 mevzusuydu.Onun yüzünden Tarık'tan Olcan'dan iyi geçirdiler bize

Benim için hep sen vardın
Bunu hep senden senden duyardım
Of nasıl sana inandım

Bin cefa gördüm
Bin defa öldürdün
Kahrolsun bıktım ya artık
Beni benden aldın attın
Beni sattın yazıklar olsun

Allah belânı versin
Allah seni kahretsin
Bana gelen sana gelsin yaaa
Hayatımı sen mahfettin
Acımadın neler çektim

Bomboş yere yaşıyorum
Hergün acı çekiyorum
Her dakika eriyorum
Yeter artık senden nefret ediyorum

Beni benden aldın attın
Beni sattın yazıklar olsun

Allah belânı versin
Allah seni kahretsin
Hayatımı sen mahfettin
Acımadın neler çektim

Allah belânı versin
Allah seni kahretsin
Hayatımı sen mahfettin
Acımadın neler çektim

İçimdeki nefreti kimse alamaz
İsterse ölüm gelsin
Hala seviyorum seni
Allah belânı versin

Allah belânı versin
Allah seni kahretsin
Hayatımı sen mahfettin
Acımadın neler ettin.

Neyi anlayacağım? Senin çocukça tahminlerini mi? Bence Hamza kalsaydı çok daha iyi durumda olurduk. BJK yı yenerdik. Son Kayseri maçını çok daha iyi oynardık.

Bizi bu duruma getiren Başkan ın ta kendisidir. Sadece bireysel nedenlerle, zamansız, B planı olmadan Hamza yı kovduğu için. Yerine Mustafa dedeyi bulduğu için.

Bu saatten sonra örgü örme gözlerin bozulur. Sabah devam edersin. :)

Kafani Hamzanin seyinden çikart ve iyi düsün derim ama o kadar girmis ki çikartmak imkansiz gibi gözüküyor

BJK'yi nasil yeneceksin? Sabriyi RW olarak oynatmak mi? Yoksa Umut'u kanatta oynatmak mi? Hamza 3 kupayi aldiktan sonra seni 4 ay uyutular mi ne yaptilar Allahin Celali

Bosuna ihraç edilmedin

Neyi anlayacağım? Senin çocukça tahminlerini mi? Bence Hamza kalsaydı çok daha iyi durumda olurduk. BJK yı yenerdik. Son Kayseri maçını çok daha iyi oynardık.

Bizi bu duruma getiren Başkan ın ta kendisidir. Sadece bireysel nedenlerle, zamansız, B planı olmadan Hamza yı kovduğu için. Yerine Mustafa dedeyi bulduğu için.

Bu saatten sonra örgü örme gözlerin bozulur. Sabah devam edersin. :)
Ben sana demedimmi hamzattoru savunanların burda yorum yapma hakkı yok diye. Daha gelmiş yok Hamza olsa şu olurdu yok bu olurdu ulan Hamza bir anamızı seyitmedi celal misin nesin daha gelmişsin kayseri maçını alırdı şunu alırdı insan biraz düşünüp yazar bu kadroyu hangi sığır kurdu ?

Envoyé de mon Sony Z3

Ben sana demedimmi hamzattoru savunanların burda yorum yapma hakkı yok diye. Daha gelmiş yok Hamza olsa şu olurdu yok bu olurdu ulan Hamza bir anamızı seyitmedi celal misin nesin daha gelmişsin kayseri maçını alırdı şunu alırdı insan biraz düşünüp yazar bu kadroyu hangi sığır kurdu ?

Envoyé de mon Sony Z3

Hamza az seyitmişti fazlasını istediniz. Buyrun Mustafa geldi üç haftada seyitmede tavan yaptı. Tam size göre bir teknik dede.

Ayrıca hakaret etmeye devam edersen gelirim yanına.

Kafani Hamzanin seyinden çikart ve iyi düsün derim ama o kadar girmis ki çikartmak imkansiz gibi gözüküyor

BJK'yi nasil yeneceksin? Sabriyi RW olarak oynatmak mi? Yoksa Umut'u kanatta oynatmak mi? Hamza 3 kupayi aldiktan sonra seni 4 ay uyutular mi ne yaptilar Allahin Celali

Bosuna ihraç edilmedin

Bak hakaret etmeden yazacaksan yaz. Kafamı bir yere soktuğum yok.

Gerçekler acıdır derler. Gerçekleri duydukça keyfin kaçıyor. Hamza neden BJK yi yenemesin? Daha önce yenmedimi? Uydurmakta üstüne yok.

Sana iyi Mustafalı günler dilerim. Dededen bol masal dinleyip mutlu olursun.

Denizli başarılı değil diye Hamzayi övmek gerizekalıliktir.

Transfer yapmayarak takımı bu kadar kötü yapan Hamzaydi

Şimdi Denizli başarılı olmaması Hamzayı iyi yapmaz. Dursun ve Cüneytle beraber kadroyu bu hale getiren de Denizli miydi? Hayır.

Kafanı orada çıkart artık komik olmaya başlıyor

Hamza'ya bela okuyarak başlayan bir gün daha.

Denizli Jem'i gönderiyormuş idman kalitemiz düşecek. :(

Arkadaş bu takımın devre arası net 5-6 transfere zaten ihtiyacı vardı.Geçen sezon her ne kadar kondisyon olsa bile maçları zoru zoruna kazandık.1-0 1-0 hani hamza öyle bir başarıya imza attı ki dünyada eşi benzeri yok gibi konuşuluyor.Beşiktaş ve fenerin aptallıkları senin şansın ve muslera sneijder selçuk gibi adamların attığı goller ile şampiyonluğu getirdin.Son 7 maçta özellikle gençler maçını kaybetsen bugün 4.yıldız yoktu.O büyük hoca dediğiniz adama ana avrat saydırmakla meşguldünüz.Kandırmayın kendinizi.İkinci bir konu da kondisyon konusu prandelli iyi bir hoca değil ama kondisyon yüklemesini iyi yapmış.Geçen sezonda onun kaymağını yedik.Bu sezon galip geldiğin maçlarda bile dk 60 dan sonra takım düşmeye başladığını gayet net bir şekilde gördük.Bu sene desek 25 temmuzda başladı sanırsam kamp takımın hali ortada herşeyi geçtim emre çolak tarık çamdal gibi adamların kızlarla tatil volta atması herşeyi net anlatıyor zaten.Sezonun ilerleyen günlerinde de bunun patlayacagı belliydi.Herkes olmuş kupa sevdalısı anlamayan hamza fanlarına anlatayım burda istediğimiz iyi oyun yenilse bile savaşan bir takım olması.Yoksa her sezon şampiyon olacaksın diye bir kaide yok.Ayrıca şu 3 kupa mevzusuna gelelim sonuçta yerel kupa biri şampiyonluktan geldi fener ve bjknin hataları ve son dkda öne çıkan oyuncularımızın buldugu goller ile diğer 2 kupa ise kıytırık bursa ile oynadıkta aldık.Bursanın hali de şuan ortada zaten.Uefa veya super kupa alınmış gibi övülmesi bıtırdı artık.Madem 3 kupalı takımdık hamza efendi clde grup lideri olarak çıkaydı.Ligde açık ara lider olaydık.Ne de olsa 3 kupalıyız.Mustafa denizliye de gelince hamzaya verilen şansın 10 da 1 i verilmedi daha onunla ilgili de net bir karar vermek yanlış olur.Ayrıca hamza hocanın oynattıgı oyundan ziyade atarları taraftarı küstürmesi çok hoşunuza gitti herhalde sonra transfer konusunda yalanları bol bol evlat kayırmaları bunlardan önce işini yapaydı belki nefret edilecek noktaya gelmezdi.

hamza kendisi bile anlayamadı,anlayamayacakta kendisinin kıçını 1 yıl boyunca nando ve wesleyin olaganüstü çabaları kurtardı

hamzayı savunanlar bunları biliyor ama işte kör gibi savunuyorlar işin garibi adamın savunulcak ufacık bir yanı bile kalmadı

1 saat 10 dk cift kale mac yaptiran sonra antremanini sonlandiran hamzaoglu. verecegin antremanini shem

Bu herifi sevenlerin çoğu "düzgün, adam gibi adam" diye seviyor ama acayip içten pazarlıklı bi şahsiyet.

CXoDvPkUkAACV7u.jpg

Hamza Hamzaoğlu, Josue ve Advincula'yı Belek'te yapılan kamp çalışmalarına götürmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt