Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa taraftarı bizim kadar sabırlı olmaz yalnız bunun ağzını burnunu kırarlar ama keşke capsiz bir izmir takımına gitseydi 1 haftada hastanelik ederlerdi

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Bir Itoğlu it heryerde Itoğlu it'dir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

içimizdeki fenerli..

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Bursa taraftarı bizim kadar sabırlı olmaz yalnız bunun ağzını burnunu kırarlar ama keşke capsiz bir izmir takımına gitseydi 1 haftada hastanelik ederlerdi

������Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Buna da şükür.Bursa taraftarı da her türlü iş görür.İki maç kazansın çapsızın atarları giderleri başlar.

haczuwat ,what a twat

Eserinle gurur duyuyor musun? Buna sorsan "Ne var ki, benim aldirdigim Bilal bugün yine sahane gol atti. Umut'un pozisyonu Ronaldo'nun bile basina gelebilir üzerine gitmeyin oglumun" derdi.

Git bursasporu tut

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bak güzel kardeşi sem bu adamı yalarken ben burda sövüyodum az biraz tarihlerde geri oynayıp geri gelirsen görürsün ama gel görki bu adam defolup gitti kurtulduk şimdi yapılması gereken bu adamı konusmak değil yenisinin yaptıklarına bakmak büyük ihtimal sen seneye denizliye söverken biz yeni tdyi konuyor olucaz

bak güzel kardeşi sem bu adamı yalarken ben burda sövüyodum az biraz tarihlerde geri oynayıp geri gelirsen görürsün ama gel görki bu adam defolup gitti kurtulduk şimdi yapılması gereken bu adamı konusmak değil yenisinin yaptıklarına bakmak büyük ihtimal sen seneye denizliye söverken biz yeni tdyi konuyor olucaz
Hamza geldikten 3 hafta sonra geri gitmesini en cok isteyenlerden biriydim.Hatta burada hikmet karaman gelse o bile sampiyon yapardi,prandelli bile daha iyidi dedigim icin herkes linc etmişti beni.Takimi bu hale getiren iki kisiden biri hamza.Taman dursun transfer yaptirmadi dersin eyw ama bi teknik direktor takimini bu şekilde mi hazirlar.Kondisyon sifir herkeste dokuluyor takim.Sebebi hamza asla unutmayacagim ve aradan yillar gecsede kendisine hep sovucem

Biz haftalar once elestirmeye basladik zaten denizliyi

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza geldikten 3 hafta sonra geri gitmesini en cok isteyenlerden biriydim.Hatta burada hikmet karaman gelse o bile sampiyon yapardi,prandelli bile daha iyidi dedigim icin herkes linc etmişti beni.Takimi bu hale getiren iki kisiden biri hamza.Taman dursun transfer yaptirmadi dersin eyw ama bi teknik direktor takimini bu şekilde mi hazirlar.Kondisyon sifir herkeste dokuluyor takim.Sebebi hamza asla unutmayacagim ve aradan yillar gecsede kendisine hep sovucem

işte tam da bunu eleştiriyorum aradan yıllar geçse de unutmucam geçmişte yaşamaya devam o zaman sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt