Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necid ile takas yapalım.sana yabancı futbolcu oynatmak yakışmaz büyük hoca !! Al umut'u ver necid'i

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kasımpaşadan gelen bir oyunucu takımda fark yaratabiliyor ve fizik kapasitesi bizimkilerin hepsinden iyi seni sürüm sürüm sürünesin hamza

Şu umutu bursaya alırsa bir taşla 3 kuş vururuz.
1)Umuttan kurtuluruz.
2)Bursa taraftarı bir süre sonra umutu döver.
3)Bursa taraftarı bir süre sonra hamzoyu si...

Ertugrulu ağlata ağlata gönderen bursalı cengaverler bizim yapamadığımızı bir güzel yapar.

bak güzel kardeşi sem bu adamı yalarken ben burda sövüyodum az biraz tarihlerde geri oynayıp geri gelirsen görürsün ama gel görki bu adam defolup gitti kurtulduk şimdi yapılması gereken bu adamı konusmak değil yenisinin yaptıklarına bakmak büyük ihtimal sen seneye denizliye söverken biz yeni tdyi konuyor olucaz

Hamza'ya sövenlerin Denizli'yi eleştrmediği gibi saçma bir kanıya nerden vardın? Denizli gelmesin diye yırtınanlara ne olacak?

Kasımpaşa gibi sıradan bir takımdan transfer edilen 30 küsür yaşındaki bir oyuncu dahi takımın oyununda ne kadar fark yarattı. Sen ise bizi orta sahasız CL'ye soktun. Rahatça çıkabileceğimiz bir grupta zar zor 3. olabildik. Sezon başında evlatlarım üzülmesin diye veto ettiğin transferler gerçekleşmiş olsa şimdi belki de çok daha farklı şeyler konuşuyor olurduk. Aklıma her geldiğinde sana beddua ediyorum, küfür ediyorum, takımın başına geçtiğin güne lanet ediyorum. Forumdaki fedailerin bile bu küfürlerden kurtaramaz seni!

Devre arası transfer dönemi daha bitmedi. Umut, sarbi vs... gibi evlad-ı zinalar hala daha takımdan gönderilmezse ve gerekli transferler yapılmazsa mustafa hoca da küfür yemeye başlayacak merak etme lakin senin kadar kimse küfür yiyemez ve küfrü hakedemez bunu da unutma.

1hamzaolu_gs_liste.jpg

Hayir yani adamin konusuna girip soyle bir okusan zaten insanlarin bu durumdan memnun olmadigini ayni konulari elestirdigino gorurdun. İnsanlari mal diye itham etmeden bunu yapsaydin en azindan

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne çeşit bir mahluksun sen lan. 2.devre şunun Bursasına iyi bir koymak lazım.

essolessek essolessekoglu

mac bitti yaw, unutmusum sovmeyi

;itoglupic

bursanin cok saglam bir kadrosu var, zaten bu durumda olmalari cok sacmalikti.

Orada ne halt yiyorsan ye de artik bize bir daha bulasma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt