Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ne kadar kalmis olsa ilk 3 te olacagimiz kesinde olsa dagittigin oyuncular kurdugun kadronun ta ...

Aykut>>>>>>>>ersun>>>>>>>>>Ham. Ham.?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elinde Hagi filan yoktu, ama yinede futbolu bilen Telles, Mello, bari umut veren Bruma yi yollamak icin elinden gelendi yapti ve becerdi. Sonra da istedigi ve aldirdigi topculara bakiyorsun, truva gibi oyuna düstük.

Bazilari öyle bi hava yaratti ki, melo, telles ve bruma okadar berbat lardi ki, bizde vidal, alaba ve ribery var mis gibi begenmedik. Melo haric bide genc oyuncular.

Tanmen: "Zaten Hamza hocanın Melo ile kararından önce futbolcular ve menajerleri bana geldi. Melo’yu takımda istemediklerini açık şekilde söylediler. Hatta kamp kadrosuna alınması bile takımda huzursuzluk oluşturmuştu."

hocamizin yapabilecegi pek bisey yok idi

Futbolcumu seçecek takımda olacak oyuncuyu ? Sen ne boka yararsin o zaman?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fft104mm3951349.jpg

Çok değil birkaç ay önce dünya devi Benfica'yı dize getirdiğimiz maçtan hoş bir enstantane.

Bu hırs, bu azim, bu inançtı bizi başarıya götüren.

Tanmen: "Zaten Hamza hocanın Melo ile kararından önce futbolcular ve menajerleri bana geldi. Melo’yu takımda istemediklerini açık şekilde söylediler. Hatta kamp kadrosuna alınması bile takımda huzursuzluk oluşturmuştu."

hocamizin yapabilecegi pek bisey yok idi

Tanman in hic bir lafina inanmam, isterse 2+2 = 4 desin, 5 oldugu mümkündir. Hadi diyelim Meli gitmek istedi, Bilal mi onun yerini kapatacakti ? bu mu futbol bilgisi ? Dzemaili de zorla istemeyen kendisi. Ama dogru oda kendisi gitmek istedi, cünkü bütün dönem oynatmadi, bir mac haric, onu da suclu ve asan o oldu.

Tanman in hic bir lafina inanmam, isterse 2+2 = 4 desin, 5 oldugu mümkündir. Hadi diyelim Meli gitmek istedi, Bilal mi onun yerini kapatacakti ? bu mu futbol bilgisi ? Dzemaili de zorla istemeyen kendisi. Ama dogru oda kendisi gitmek istedi, cünkü bütün dönem oynatmadi, bir mac haric, onu da suclu ve asan o oldu.

Bruma gitmek istedi , tellesi dursun gönderdi , meloyu biz yolladık zaten , bilali taraftar aldırdı , jpkyi tanman aldı , gomez transferini dursun engelledi he canım he 5 yaşındaki çocuk bile inanmaz bunlara be yeter be şu serefsizi savunmayın artık takımın hali ortada bu eserin yarısı dursuna yarısı hamzaya ait ve öyle bi hale getirdiler ki kolay kolay toparlanacak gibide görünmüyo.

dzemali ne alaka bilmiyorum da o melonun yerinin dolmamasi konusunda haklisin tabi
hamzaci degilim bu arada sadece zamaninda saydirdigim icin biraz vicdan azabi cekiyorum denizliyi gordukten sonra

Hain adam

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt