Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

• Evet

Oy: 139 35,6%
  • Hayır

Oy: 115 29,5%
  • Kararsızım

Oy: 136 34,9%

• Kullanılan toplam oy
    390
Prandelli'den iyi çalıştıracağına hiç şüphem yok ancak ipleri Selçuk-Burak-Yekta değil de Sneijder-Bruma-Melo-Muslera gibi takıma katkı yapmaya çalışan oyuncuların eline vermesi gerekiyo.Ayrıca kanatlı sisteme geçip Selçuk ve Burak'ı muhakkak oynatmaması gerekli.Yoksa pek de değişen bişey olmaz.

Gekas olmasaydı Hamza diye bi isim ortalıkta olmayacaktı bundan HERKES emin olsun ...

Gekas olmasaydı Hamza diye bi isim ortalıkta olmayacaktı bundan HERKES emin olsun ...

Geçen yıl yoktu Gekas!...Böyle bakarsan hiç bir TD ü beğenemezsin...Messi olmasa Guardiola iisim yapamazdı, Robben olmasa Guardiola Bayern de tutunamazdı vs vs vs...

HAMZAOĞLU İÇİN TERİM, SUSIC VE LEO BEENHAKKER NE DEMEK?
Hamza Hamzaoğlu, en etkilendiği teknik direktörün Fatih Terim olduğunu söylemişti. Hamzaoğlu "Çalıştığım tüm teknik direktörlerin bana katkıları olmuştur. Ancak en çok etkilendiğim isim Fatih Terim’dir. Kendisi Ümit Milli Takım Antrenörlüğü yaptığı dönemde, ben de öğrencisiydim. Onunla birlikte, Türk futbolcusu kendine güvenmeye ve Avrupa takımlarıyla mücadele edebileceğine inanmaya başladı. Tabii ki bu benim gözlemim, farklı düşünenler de olabilir. İstanbulspor’da birlikte çalıştığım Hollandalı Leo Beenhakker’dan etkilendiğimi söyleyebilirim. Saffet Susiç de bende özel yeri olan teknik adamlardan biri. Kendisinin hem futbolculuğunu hem de yardımcı antrenörlüğünü yaptım. Kendisine saygım çok büyüktür. Hala da görüşmekteyiz" demişti.

Bence adaylar ele alındığında , oyunculardan yüksek verim alması ve ligi tanıması da göz önünde bulunursa doğru tercih fakat ;

Sözleşme çok uzun olmamalı hatta yarım sezon + bir sezon (opsiyonu bizde) olacak şekilde olmalı.

bos konusmaktan vazgec adam bank asyaya yeni cikmis takimdan super ligde saglam top oynayan ve kume dusmeyen bi takim yaratti ve de gecen sene gekas yoktu senegalde koyden bulduklari niasse vardi u know

Hamza Hamzaoğlu 5 aylık kontrat yaparak geldi.

Takımın bu kadar kötü durumda olduğunu görerek , Arkadaşlık ortamının olmadıgını bilerek geldi.
Yanlış taktik ve oyuncu seçimlerini görerek geldi..

Kendisine inandı göreve talip oldu...

Bazen insanların eline çok büyük bir şans geçer . iyi kullanırsan ömrün boyunca hep yukarı doğru gidersin . Kullanamazsan yerinde sayar yada baş aşağa çakılırsın...

Kimsenin maşası olmadığını ispatlamalı.

Eğer yabancı oyunculardan olsun yerli oyunculardan olsun kabul görmek istiyorsa kesinlikle direk bir takım katı kurallar koymalı.

NET olmalı oyunculara mesaj vermeli..

Burak+olcan+Selcugun sırtını sıvazlarsa olmaz...

Mesela çok samimi olarak prandelliden farklı olduğunu farklı çalışacağını ispat etmeli oyunculara ilk günden.

Bunun içinde mutlaka ilk önce yapması gereken şey Sinan Gümüşü A2 den alıp A takıma çıkarmalı.
2.olarak kesinlikle Pandevi ilk 18 e almalı.
İlk hafta olmasada 2.maçında ilk 11 başlatmalı ki Burağın o rahatlığına bir son vermeli mesajı almalı Burak..

Bu 2 sini yaparsa benim gözümde değeri 1 kat daha artar.
Başarısızda olsa en azından karakterliymiş ..
Birşeyleri değiştirmeye çalısdı kendi imzasını koydu inandığını yaptı ama olmadı derim...

Akhisar maçını sabırsızlıkla bekliyorum

Kritik dönemde 5-6 Aylığına takıma gelen bir hocanın kritik kararlar alacağı konusunda ciddi şüphelerim var. Oyuncu grubuyla kötü geçineceğini veya yabancı oyunculara tavır alacağını sanmıyorum. Oyuncu kesmekten çok oyuncu kazanma yoluna gidecektir. Selçuk ve Burak'ı kesmek yerine onları kazanmayı tercih edecek. En azından ara transfere kadar bunu uygulayacaktır. Ara transfere kadar bu 2 oyuncu hakkında bizim düşündüğümüzü düşünmeye başlarsa orta saha ve forvete takviye ister.

Akhisar 2. ligdeyken oynadıkları futbol dikkatimi çekmişti. Çok beğenmiştim. Süper Lige çıktıkları sezonda değildi. Akhisar önce üst lige çıktı. Sonra küme düşmedi. Sonra orta sıralarda kendine yer buldu. Hamza Hoca çok başarılı oldu. Sürekli gelişme gösterdi takımı.

Avantaj : Çok efendidir. Mütevazidir. Türkiye'de ve faal olduğu için hem bizi hem rakipleri tanıyor. Planlı ve tutarlı hareket ediyor. Zaman tanınırsa başarılı olabileceğini gösterdi. Eski oyuncumuz. (Oynarkende kulüp onu göndermedi. Kendi gitti. Muhtemelen birşeylerden rahatsızdı. Hep merak etmişimdir neden de gittiğini)

Dezavantaj : Biraz erken oldu.

Risk : 4. yıldız yarışımız, sezonun başlamış olması vb. sebepler takıma hemen etki etmesini mecbur kılıyor. Sistem adamı gibi duruyor. Bu konuda şüpheliyim.

Eğer başarılı olamazsa, yanlış zamanda göreve getirerek ileride görev alabilecek 2. önemli hoca adayımızıda harcamış olacağız kaptandan sonra. Buda artı üzücü bir durum olacak.

Umarım takım sahip çıkar. Yoksa kötü takımımız yok. Yönetim de ülkemiz ergenlerinin bomboş eleştirilerine karşı hocaya iyi siper olurda başarılı olur. Bunu en başta yapabilecek adamda görevde. Ali Dürüst'e büyük iş düşüyor.

Tek yapması gereken adaletli forma dağıtmak. Kim iyiyse ona şans vermek. Verimli olmayan oyuncuları kesmek.

Bir de birilerinden emir almazsa daha hoş olur ama hiç sanmıyorum.

Bilal kısa, zabri,hakan balta,selçuk, burak,umut, gibi adamları izlemek isteyenler için iyi tercih!
Gerçi bu forumda hikmet karaman malını bile isteyen bi ton ergen var ,hepsine hamza müstahak.

yaş 44 galatasarayın çocuğu icazet alacak biri olduğunu düşünmüyorum(özellikle terimden) doğru tercih de o 65 yaşındaki mustafa denizliler adı şike dosyasında geçen hikmetler böyle adamlara şans vereceksin. sneijderlede konuşur halleder büyük bir sorun değil kendiside başarılı olmak istiyorsa neşter vurmanın farkındadır sanırım

Bize 7 ay para alamasada F.Terim gibi verimli oynattıracak bir baba td lazım. Takım içi arkadaşlığı canlandıracak, kendini gece alemlerinde çürütmüş sahada görünce acıyarak baktığımız zevatları kesecek bir baba TD lazımdı. Hamza Hamzaoğlunu bu konuda yetersiz olduğunu sanıyorum.

Benim oyumu evet olarak sayabilirsiniz burdan vermeyi başaramadım

Geri
Üst Alt