Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

• Evet

Oy: 139 35,6%
  • Hayır

Oy: 115 29,5%
  • Kararsızım

Oy: 136 34,9%

• Kullanılan toplam oy
    390
Sneijder hakkında söylediklerini bir kenara korsak en doğru hamle bence.Hikmet Karaman tehlikesi varken itiraz edilecek bir isim değil.Büyük takım tecrübesi yok,ama başlangıç için bundan uygun zaman olamazdı.En büyük soru işareti Sneijder özelinde yabancı oyuncular hakkında söyledikleri.Başarısız olursa bir daha büyük takım çalıştıramaz.Başarılı olmak için de Sneijder'e muhtaç.Bunu bile bile kendi ayağına kurşun sıkacağını sanmam.

Şu an hangi hocayı getirirsen getir başarı garantisi olamaz. Takım iyi durumda olsada böyle bir şeyin garantisi yok.

Hamza hoca işine odaklanıp, futbolculardan üst seviyede verim alırsa başarılı olur. Teknik/Taktik bu günlerde biraz arka planda kalır. Önce takım olgusuna ve özgüven eksikliğine öncelik vermeli. Forma adaletini sağlamalı.

Bu arada taraftar artık Hamza Hoca' ya homurdanmamalı. Bu zor günlerde Morinhou gelse onun bile başarı garantisi yok. Eğer kesinleşirse durumu, kendisine güveniyorum ve başarılı olacağını düşünüyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Aslinda mevzu birey olan Sneijder da degil bir dunya kupasi macinda durduk yere yerli topcularimiz evlatlarimiz, yabancilar cok kotu tarzinda aciklamalar yapması genel zihin yapisi hakkinda olumsuz bir izlenim bıraktı.

Ama bu adamlar aptal da degil uzaktan sallamak kolayken kendi kariyeri acisindan bu denli onemli noktada elindeki silahlari boyle basit nedenlerle saf disi birakmayacagina inanıyor en azindan umuyorum.

Bruma Sinan gibi oyunculari deneyebilir. Takima bir heyecan getirebilir.

Bize dusen en azindan 4-5 mac onyargisiz ne yapmaya calisacagini gormeyi beklemek. Ondan sonra daha net konusulabilir.

Sneijder hakkında söylediklerinden önce ilerisi için gelmesini istiyordum. Ama o 'cahil' açıklamayı yapınca gözümden düşmüştü.

Onun dışında bir eksisi yok benim gözümde.

Soyle birsey denemeye baslarsa biraz olsa heyecanlanirim. Ve istikrarli sekilde devam ederse.

Kaderi yabancıları nasıl kullanacağına bağlı.

Biz diyoruz kankileri kesecek adam getirsinler, adamlar Sneijderi gönderip yerine Selçuk'u çekecek adamlar getiriyorlar

Çok yanlış tercih. Böyle vizyonsuz adamlar yakışmaz bize.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
kesinlikle yanlış tercih..

doğru tercih ersun yanal'dı.. ama bizim basiretsiz yönetim hocayı 1 ay geç yolladı..

şu an mevcut seçeneklerden sergen bile hamza'dan iyidir.. umarım beni yanıltır..

Bence sonraki süreçte gelecek yeni yönetim ve Terim işbirliği açısından gayet iyi bir durum, Terim sağlam bir ekiple dönerse gene sağlam bi takım oluruz bence,

ama şu anki süreçte hamza sezon sonuna kadar ne yapar bilemem, bu sezon için risk aldık bence resmen, deliden daha iyi olacağı kesin ama..

Öncelikle geldiğine sevindiğim bir teknik direktör.. Taraftarların aklında iki soru var.. Sneijder i keser mi ve Selçuk - Burak ikiline kulübe yolu gözükür mü ?

Sneijder i eğer gerçekten yönetim satıp para kazanmayı düşünmüyorsa ki ben böyle olduğunu düşünüyorum, (her ne kadar da aksini iddia eden açıklamalar gelsede ) Sneijder i sonuna kadar kullanacaktır ve maksimum fayda alacaktır..

Selçuk ve Burak konusuna gelince ; ben bu iki futbolcunun hangi teknik direktör gelirse gelsin devre arasına kadar ilk 11 den kesileceğini düşünmüyorum.. Burak yerine UMut Bulut tercihi en fazla bizi veremden kansere götürür düşüncesindeyim.. Devre arasına kadar Burak a katlanmak zorundayız.. Selçuk içinse düşüncem şuan onu bu rezil futboluyla bile kesecek bir oyuncumuz olduğuna inanmıyorum.. Furkan ve Emre Ç bu kapasite de değiller bence.. Bu yüzden devre arasına kadar bu ikiliden maksimum fayda almasını beklemekten başka çaremiz olduğuna inanmıyorum..

Valla k.bakmayın arkadaşlar ama bu F.T. gelmesinden farkı yok ben Hamza hoca olduğu sürece bu takıma destek olmam köstekte olmam arada öyle skora bakarım sadece F.T. ve ekibinden 1 kişi bu takımda artık görmek istemiyorum ne H. Şaş nede F.T. nede Hamza H. benim için Yılmaz Vural bile daha iyi bir tercihti bence bir nevi F.T.'nin alt yapıları yapılıyor çok gereksizdi.

Geri
Üst Alt