Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Arsenal maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.
Haberin Devamı GSC Portal'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chedjou yu hangi maca sakliyormus? Saka mi yapiyor simdi ne alaka? Her gelen teknik adam sacmalik mi yapmali arkadas.. Giden düzeni bozma iste, adam form tuttu, birak oynasin.
Siddetle karsiyim bu karara, saygi da göstermem. Net sacma bir karar.
Güzel kardesim, yazinin iceriliginde sakatlik diye birseyden söz edilmiyor. Ona göre yorum yaptik. Ne olmus bizim tank abimize?sakatlığı var dedi
dinleseydin de sonra yazsaydın
Eğitim şart.
Güzel kardesim, yazinin iceriliginde sakatlik diye birseyden söz edilmiyor. Ona göre yorum yaptik. Ne olmus bizim tank abimize?
Egitim sart tabi veled.
Chedjou yu hangi maca sakliyormus? Saka mi yapiyor simdi ne alaka? Her gelen teknik adam sacmalik mi yapmali arkadas.. Giden düzeni bozma iste, adam form tuttu, birak oynasin.
@Hayri Cund ne diyon bu duruma, Chedjou yu sevmedigini bilirim, ama bu kararin yanlis oldugunu sende biliyorsundur.
Sonunda 4-2-3-1 dizilişini akıl edebilen bir hoca çıktı karşımıza
Gerçi Burak ile Umut aynı anda bu taktiğe uygun değil ama hoca Olcan'ı tercih etmiyor ondan sanırım.
@Hayri Cund ne diyon bu duruma, Chedjou yu sevmedigini bilirim, ama bu kararin yanlis oldugunu sende biliyorsundur.
Güzel kardesim, yazinin iceriliginde sakatlik diye birseyden söz edilmiyor. Ona göre yorum yaptik. Ne olmus bizim tank abimize?
Egitim sart tabi veled.
180dk oynamadi mi bu tank cocuk?chedjounun stoper olmadigini 90 dkda gormus
#respect
Sonunda 4-2-3-1 dizilişini akıl edebilen bir hoca çıktı karşımıza
Gerçi Burak ile Umut aynı anda bu taktiğe uygun değil ama hoca Olcan'ı tercih etmiyor ondan sanırım.
180dk oynamadi mi bu tank cocuk?