GSC Portal Hamza Hamzaoğlu Kadroyu Açıkladı!

Hakan delikanlı dan epicfail bir hareket :D

arsenalde çok eksik var. yeneceğimizi düşünüyorum ama şöyle 3-4 atıp yenersek süper olur

Chedjou'nun oynayamayacak kadar sakatlığı yoktur ama H. Balta-Semih ikilisini görmek istiyor demek ki.Tutarsa ligde Telles oynayabilir ama az bir ihtimal, Chedjou kesilmez.

Keşke şöyle farklı yensek de averaj da biraz düzelse :D Ne günlere kaldık ya.Ama Wenger'in her zaman söylediklerinin tersi çıkıyorSene başında da Galatasaray iyi takım gruptan çıkmak için bizle yarışırlar tarzından bi şeyler demişti.

Sneijder gibi bir 10 numara varken o mevkide en yeteneksiz futbolcumuzun oynamasini dogru bulmuyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cok riskli bir kadro
arsenal aksahara benzemez büyük rezalet cikabilir

Kadroyu duyunca kulaklarıma inanamadım.
Aynısnı yazmak için girdim..

Hamza hoca bir GS zihniyeti duruşu sergilemek istiyor haklıda olabilir ama karşındaki de Akhisar değil ya..

Abi hala inanamıyorum.
Bu kadroyu hiç ederler ya parçalarlar.
3 pasda kaleye giden futbolu çok hızlı oynayan adamlar.

Nasıl bir zihniyettir bu Hamza Hocam...

Akhisar maçında Bruma doğru dürüst geri gelmedi.
Sneijderin de tellese yardımı bir yere kadar oldu...

Melo ile Emre ye ortada sıçan yapar bu adamlar...

Allah ım umarım ben yanılırım umarım ben haksız çıkarım .
Ama çok çabuk havaya girmiş hamca hoca.

Şampiyonlar ligi ile 3.sınıf türkiye ligini bir tutuyor.

Hoca şimdilik mecbur olduğundan Burak'dan verim almaya çalışıyorsa sorun yok ama bu aama gerçekten güveniyorsa ve bu mevkide oynatmaya devam edeceks eciddi sıkıntı var demektir.

Burak'ı kestiği an reis olur.

zaten gelen vurmuş gien vurmuş bırakında oynattığı kadronun neler yapabileceğini görsün ona göre karar alsın

Beyler 4 tane ön liberoyla oynadık da ne oldu yine 4 yedik. Bence güzel kadro hoca topu kovalamak değil topa sahip olmak istiyor.En zayıf halka Hakan olur o da mecburiyettten maç eksiği olmasa her türül Gökhan Zan derim. İçimden bir ses 4 atarız diyor.

Hoca şimdilik mecbur olduğundan Burak'dan verim almaya çalışıyorsa sorun yok ama bu aama gerçekten güveniyorsa ve bu mevkide oynatmaya devam edeceks eciddi sıkıntı var demektir.

Burak'ı kestiği an reis olur.

Bu kadrodan maksimum faydayı alabiliyorsa reis olur. Kişiselleştirmelerin önüne geçmek lazım artık.

Geri
Üst Alt