GSC Portal Hamza Hamzaoğlu: "Ne değişti bilemem"

Emre Boz

Cezalı
Aslan Üye

hamza_P7K2Z.jpg

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray'ın başında çıktığı ilk maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Galatasaray Buraksız, Sneijdersiz, Melosuz daha mı iyi oynadı acaba kinem? diye sormadan kendimi alamıyorum:D

hocam ilk maçında farklı oynadık hakikaten
10 kişi kalıpta böylesine oynamayalı uzun süre olmuştu
Devamını bekliyoruz

ne değişecek? Eskişehir'in bebelerine karşı oynadık.. haftasonu vereceğim asıl notumu..

Prandelli'nin gitmesi için takım oynamadı bu çok net. Belki hala iyi oynamıyoruz ama en azından kötü mücadele etmedik ruh gibi dolaşmadık bu maç.

Sağlamsa Lassa

Çok fazla abartmamak lazım ilk günden. Her takım hoca değişikliğinden sonra 2-3 maç bu tarz reaksiyonlar veriyor. Yapacağı işleri orta vadede görmek lazım. Özellikle eyyamcılık ve forma adaleti konuları benim için en önemli 2 konu. Bu konularda güven vermesi lazım önce.

Burak-Selçuk ikilisinden sadece Burak'ı kesse bile şampiyonluk şansımız yüzde 25 artar.

selcuk neden götünü yırttı bu kadar

pdeli döneminde neden bilerek kırmızı kart görmeye calısıyordu,ruhsuz bos bos dolanıyodu sahada

2 santrafor 4 4 2 tek care... Ara dönemde iyi bir golcü bizi açık ara şampiyon yapar...

Değişen tek şey bişeyler değişecek diye umudumuzun oluşması

arkandayız hocam...klubesiyle,yöneticisiyle,sahada ki futbolcusuyla tekrar o heyecanı,çoşkuyu yaşadım ben bugün,inşallah hep böyle devam edecek.

Geri
Üst Alt