Üye Görüşü Hamza Hamzaoğlu Özel Basın Toplantısı Düzenlemeli

Göktürk Mustafa Sert

Parçalı Üye
Hamza Hamzaoglunun yerinde olsam, takima gectigim ilk gun Sneijder'i yanima alip basin toplantisina cikarim, gulucukler sacip Sneijder'in bu takimin kilit oyuncularindan biri oldugunu ve daha onceki aciklamalarimin talihsiz oldugunu soylerim. Dolayisiyla Sneijder'in her kotu performasinda medyaya yansiyacak Hamza-Sneijder arasi sorunlar ve ikilinin arasinda kulubede gececek hususlari medyaya yem olmamasi saglanir.

Böyle bişey olmuyacağını biliyoruz

Güzel hayal kurmak güzel

Güzel bir fikir ama bunu düşünecek adam yoktur bizim kulüp de.

I am the one who knocks!

Bazi Renkdaslar Galatasaray dan ziyada Sneijdersporlu olmuslar.

Bu Sneijder Odaklama ve Endeksleme nedir ya...bi bitmediniz. Sadece bu Konu degil..genel olarak.
Hele bazi "Taraftar var" Sneijder mutlu olsun, ister GS kaybetsin..veya Sneijder yok ozamand GS batsin" modunda...

Elbet Wes cok özel bi oyuncudur, ama en ufak elisitiri kabul görülemiyor "Sneijdersporlular ve Wes-Fanboylar Derneği’nden"

Hamzaoglu degerlendirmesinde sadece bi söyledi söz den ibarett edilmesi ve Genel olarak bi T.D. degerlendirmemek
beni Ahmet Cakar terimi ile "Rahatsiz Ediyor"

Son düzenleme:
bilinchsizce soylenmis bir soz. lakin seytanin advokatligini yapacak olursam kendisinin bir roportajini dinledim bir yerinde soyle bi laf etti, bazi kulupler gibi borca girip transfer yapmiyoruz vs vs.. degisik geldi normalde mizaci konusmasi yumusak ama bu hususlarda iddiali bir zat heralde
niasse transferinin de nasil oldugu malum. herif dusuk butceyle muthis isler basarmis bi adam
sneijder de dutch takiminda daha geride oynuyodu ve hakkaten gayretli oynuyodu. bizle karsilastirmak icin demiyorum pozisyon itibariyle defansi daha dusunmek zorundaydi (goblin kuyt da oyle)
bi an konusurken oyle bisey demis olabilir ama ben onyargili olduguna ve de samimi olarak yerlileri kayirma niyetinde olduguna inanmiyorum
oyle bisey varsa yarin istifa etmeli ama konusmasinin basinda yabanci oyuncularin altyapisi daha iyi bizimkilerin eksikleri var diye baslayan birine fazla yuklenmege katiyatla gerek yok (bu asamada)

bizi sikebahceyle karistirdin .. soylendiyse soylendi buyutulecek birsey yok .
Sneijder simdi iki macta cakar , hamza beyde sarilip hatasini anlar .

bence biz fazla büyütüyoruz, sneijder hamza hamzaoğlu ismini bu sabah duymuştur hoca da bu sözü unutmuştur.

Bu Sneijder Odaklama ve Endeksleme nedir ya...bi bitmediniz. Sadece bu Konu degil..genel olarak.
Hele bazi "Taraftar var" Sneijder mutlu olsun, ister GS kaybetsin..veya Sneijder yok ozamand GS batsin" modunda...

Elbet Wes cok özel bi oyuncudur, ama en ufak elisitiri kabul görülemiyor "Sneijdersporlular ve Wes-Fanboylar Derneği’nden"

Hamzaoglu degerlendirmesinde sadece bi söyledi söz den ibarett edilmesi ve Genel olarak bi T.D. degerlendirmemek

SNEIJDER > gs ;)

Sizin burda konuştuğunuz kadar Sniejder düşünmüyordur bunu. Kaldı ki kendi aralarında halledilir. Uzatılacak bir konu değil. Her ikiside bunları aşacak olgunluğa sahipler.:)

GT-I9300 Tapatalk

bilinchsizce soylenmis bir soz. lakin seytanin advokatligini yapacak olursam kendisinin bir roportajini dinledim bir yerinde soyle bi laf etti, bazi kulupler gibi borca girip transfer yapmiyoruz vs vs.. degisik geldi normalde mizaci konusmasi yumusak ama bu hususlarda iddiali bir zat heralde
niasse transferinin de nasil oldugu malum. herif dusuk butceyle muthis isler basarmis bi adam
sneijder de dutch takiminda daha geride oynuyodu ve hakkaten gayretli oynuyodu. bizle karsilastirmak icin demiyorum pozisyon itibariyle defansi daha dusunmek zorundaydi (goblin kuyt da oyle)
bi an konusurken oyle bisey demis olabilir ama ben onyargili olduguna ve de samimi olarak yerlileri kayirma niyetinde olduguna inanmiyorum
oyle bisey varsa yarin istifa etmeli ama konusmasinin basinda yabanci oyuncularin altyapisi daha iyi bizimkilerin eksikleri var diye baslayan birine fazla yuklenmege katiyatla gerek yok (bu asamada)

interesting read m8

aint so sure just yet tho ,the guy bein ft's biatch n all. may this post'v yeurs prevail i says huh

interesting read m8

aint so sure just yet tho ,the guy bein ft's biatch n all. may this post'v yeurs prevail i says huh

m8 f this guy if he has the slightest prejudice 2wards schneider but i doubt that its gon be a buland-lincoln type situation where the coach is gon have too much pride to eat his words. this dude be a bit more sensible than that i reckons

sneijder son andertlet maçında kötü oynadı diye 30 yıllık GSARAYlı beni aforoz edeceklerdi bu fanboylar..
aşık olduğun kız hayatını karartır ama sen pembe görürsünya herşeyi onun gibi bir hal bu

Geri
Üst Alt